:moutza:
Φυσικα και δεν αρκει, απλα ο συγκεκριμενος ειναι :pink:
Printable View
:moutza:
Φυσικα και δεν αρκει, απλα ο συγκεκριμενος ειναι :pink:
Βούλωνε Φίξξξερ, ό,τι λέω εγώ ισχύει.
Ο ΟΛΟΦ παρεμπιπτόντως μουγγός είναι; Άχνα δεν έχει βγάλει τόσο καιρό, ούτε ένα "θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό".
Θα μιλησει στο γηπεδο (ελπιζω καποιος να του πει οτι ολοι οι παικτες του ΠΑΟ ειναι σαν τον Λιουνγκμπεργκ).
Aκου να δεις γιατι δεν εχω κρυφτει ποτε εδω, με αποτελεσμα να κραζετε περι γραφικοτητας κλπ.
Ας πουμε οτι οντως ο Παναθηναικος κλεινει τον Λετο. Καλο θα ειναι μεσα σε μια ομαδα απο αλαλαζοντες πρασινοαναγνωστες "χοχοχο τους πηραμε τον Λετο" (υπαρχουν και οι σκεπτικιστες οπαδοι παο) να ΣΑΣ εξηγησουν (οχι σε μας, δεν εχουν λογο) με ποιο αγωνιστικο σκεπτικο παρθηκε η αποφαση να γινει η μεταγραφη. Οχι μεταγραφη αριστερου εξτρεμ. Του Λετο συγκεκριμενα.
Δηλαδη με λιγα λογια να σας πουν "ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟΝ ΛΕΤΟ ΠΕΡΣΙ και τον πηραμε"
Εμεις παντως ειδαμε εναν καλο αριστερο εξτρεμ, με Potential ισως, γρηγορο και ογκωδη, δυσκολα το βρισκεις αυτο, οποτε δε χανει σε τζαρτζαρισμα, ο οποιος ομως
α) κανει υπερκαταχρηση της μπαλας
β) δεν βλεπει ουτε το αλλο του ποδι
γ) δεν παταει περιοχη
δ) (κυριως) δεν σκοραρει.
εαν διαφωνεις με κατι, αγωνιστικα, εδω ειμαστε να τα πουμε.
Ταυτοχρονα μιλαμε για εναν παικτη που καταφερε να κλωτσαει μπαλες στη μουρη του Βαλβερδε (οχι ακριβως τον πιο αγριο προπονητη του συμπαντος).
Και τωρα θα παει να συνυπαρξει με τον Τεν Κατε. Σε αυτο τον τομεα, η αποψη του σκαουτιν και της διοικησης και του αρλεκινου που κουβαλατε για ΦΜ, ποια ειναι?? "ας τον παρουμε απ το γαυρο και εχει ο θεος???"
Ο Ολυμπιακος εχασε τα καλα του Λετο, οπως τα περιεγραψα πανω, αλλα αν ειναι δυνατον εξτρεμ του επιπεδου του βρισκεται στην ευρωπη σχετικα ευκολα. Τωρα αν αυτον τον αλλο οποιο εξτρεμ δεν τον παρει ο Οσφπ, αυτο ειναι ενα αλλο προβλημα, ενα επιπεδο μετα τη συζητηση που κανουμε και ουδεμια σχεση εχει με αυτην.
Γνωμη μου ειναι οτι αν εμενε στον Ολυμπιακο ο Λετο, τουλαχιστον τα 2 απο τα 4 αρνητικα που του προσαψε ο Μιτσμανν (και ειναι πολυ αληθινα) θα τα διορθωνε σε πολυ μεγαλο βαθμο, οπως κανουν ολοι οι μακρινοι ξενοι (κατω των 30) που προσαρμοζονται τη δευτερη χρονια καλυτερα, και οι μετριοι και οι καλοι (Γκαλετι, Μπελουτσι, μεχρι και οι βαζελοι ελεγαν παλτο την πρωτη χρονια τον Μπορελι), γι αυτο και τον ηθελα παρα πολυ του χρονου. Συν το γεγονος οτι ειναι 22 και καποια στιγμη συντομα θα μαθει ΜΠΑΛΑ και οχι τριπλες και κολπακια μονο, δηλαδη να μοιραζει σωστα τη μπαλα, να σουταρει οταν πρεπει και να παιρνει καλες θεσεις. Δε γεννιουνται ολοι Μεσι να τα εχουν αυτα απο τα 17 τους. Απο κει και περα, διατηρω τις αμφιβολιες μου για το αν θα γινουν ολα αυτα στον ΠΑΟ, λογω Τεν Κατε και λογω νοοτροπιας της ομαδας, αλλα δε θα μου προκαλεσει και εκπληξη.
ειναι προφανες οτι προτιμοτερο ειναι ο παικτης που πηρες περσι να μεινει και φετος που θα ξερει πιοτερο την ομαδα κλπ.
αλλα και παλι θελω να πω, δε σου πηραν και τον Γκαλετι. Και επ ουδενι δε στηριχτηκε ο Ολυμπιακος στον Λετο περσι. Δε λεω οτι δεν γινεται να παει στον παο και να βαλει 20 γκολ ξερω γω. (δε γινεται, αλλα προς εμφαση, κατανοεις τι λεω) αλλα, μπορουμε να βρουμε καποιον τουλαχιστον ισαξιο.
Και αν παρει ας πουμε καλυτερο, με Αυξηση Μετοχικου Κεφαλαιου που λενε, ε σορρυ Εντρανς, αλλα καποιοι (ξανα)πιαστηκαν κοροιδο.
Εγώ πάντως μπορώ να πω ότι περισσότερο χάρηκα για παραμονή Ματ παρά για Όλοφ. Όχι ότι είναι απίστευτος παίχτης και θα βάλει 40 γκολ φέτος (αν και έχει φοβερή αναλογία γκολ/χρόνου συμμετοχής), αλλά είναι πορωτικός πώς να το κάνουμε.
Δηλαδή όταν τον βλέπεις να μπαίνει στο '80, να χώνει 2 γκολ στα γρήγορα και να μη πανηγυρίζει, σε φάση "άντε γαμήσου κιόλας Βαλβέρδε", ε πορώνεσαι λιγάκι.
μικρή τοποθέτηση επι του θέματος:
α) Ειναι ξεκάθαρο πως ΔΕΝ εχουμε μεταγραφικό σχεδιασμό.
β) Όντως χρειαζόμαστε ένα γρήγορο ΑΜL
γ) Όντως η απόκτηση του Λέτο, δεν γίνεται με κριτήρια του τύπου "είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτήν την θέση και τον πήραμε". Είναι καθαρά λογική σπάσιμο στον gay.
δ) Θεωρώ ηλίθια την λογική του γ), αλλά δεν θα πω οτι δεν θα μου αρέσει κιόλας που ορισμένες γαυρόφατσες θα ξυνίσουν.
ε) Θεωρώ βέβαιο πως θα παιχτεί πλακωμός Τεν τεν με Λέτο και θα γίνουν πουτάνα τα αποδυτήρια (πάλι)
στ) Ο Λέτο δεν αποκτήθηκε με λογική να σκοράρει.
ζ) Συμπέρασμα; Προφανώς και η μετακίνηση αυτή έχει περισσότερα (εν δυνάμει) αρνητικά απ' ότι θετικά, και είναι τελείως ηλίθια για μια ομάδα που κάνει δηλώσεις για "απεριόριστο budget" κλπ, αλλά δεν αποκλείω να μας "βγει" κιόλας
Για Λέτο είναι απλά τα πράγματα. Έχει φοβερό ταλέντο, αν σοβαρευτεί θα είναι τρομερή προσθήκη, απλά το να σοβαρευτεί θα είναι υπερβολικά δύσκολο.
Ανάμεικτα συναισθήματα που φεύγει από μας, από τη μια δε θα με χάλαγε να μείνει με την ελπίδα να σοβαρευτεί, από την άλλη δε νομίζω ότι θα ήθελα να στηριχτεί η ομάδα σαυτόν σα βασικό AML.
vasika ama o vazelos paiksei 4-3-3 tou xronou opou einai to agapimeno sistima tou tentopanά,milame gia asteia epilogi e.
gia 4-4-2 to sizitame
Mitsmann ποιος σου είπε ότι διαφωνώ σε κάποιο σημείο με όσα αναφέρεις, ή που φαίνεται από όσα έγραψα ότι έχω άποψη του στύλ "χοχοχ κάναμε μεταγραφάρα, ή χοχοχο ισοφαρίσαμε τη μαλακία που έγινε με τον Burzu.... εεεε με τον Όλαφ;"
Είναι μαλακισμένη κίνηση πανικού, ο Λέτο δε μπορώ να πιστέψω ότι ήταν στους στόχους του Φ..Μ. με καμία παναγία (δεν τον υποτιμώ - τον Λέτο - ) απλά τα κάναμε ΜΟΥΝΙ ας κερδίσουμε λίγους μήνες στη θέση του ΦΜ αγοράζοντας κάτι που κυνηγάει αυτός που μας θωπεύει χρόοοοονια τώρα!
Κάντε κουβεντούλα με περιμένει Tanquearay Tonic στην παραλία του Ναυπλίου.. Θα ονειρευτώ το Σεμπαστιάν!
Χαίρεστε! :)
το ποστ σου εδειχνε αρκετα, οτι και καλα το παιρνουμε ΠΟΛΥ βαρεως, ετσι κι αλλιως ομως το εγραψα σε γενικη φαση.
Όλα αυτή την ώρα που το «τριφύλλι» καλύπτει τις απαιτήσεις του Λέτο, προσφέροντας περίπου 1εκ ευρώ ετησίως. Λεφτά περισσότερα από εκείνα που του έδινε ο Ολυμπιακός. Ένας Ολυμπιακός που αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του παίκτη αφού βρίσκει μπροστά του «πράσινο» τοίχο.
Πούτσα γαυράκια:midfinger:
Επικοινωνιακή ήττα!
έντιτ : από gazzetta.gr φυσικά.
Πάντως ένα απο τα τούβλα του "τοίχου" λέγεται Αντωνίου