Στροφή καριέρας για την Άντζελα Δημητρίου.
Printable View
Λέγεται Norrøn Livskunst. Και θα είναι τρομερό.
Καλά του Vanize πρέπει να του τρέφεις ιδιαίτερη λατρεία για προφανείς λόγους! :pink:
Δε σου κάνουμε, πάντως, καθόλου πλάκα! Προσωπικά μιλώντας, σε λίγες μη κλασικές κυκλοφορίες (Warlord, Manowar, Iron Maiden, Fates Warning κ.λπ.) μπορώ να βρω δύο συνεχόμενες εναρκτήριες μπόμπες με τόσο μπαρούτι μέσα τους!!! :headbang:
Δώσε!
P.S.: το Gladiators πολύ Digger, έτσι; :dfinger:
Nέο Paradox, αλλά χωρίς Holzwarth bros.. :cry:
Aλήθεια πότε έφυγαν αυτοί;
θρας
τριτης κατηγοριας θρας/σπιντ οι παραντοξ
Πολλές μούντζες όμως. Crusader's Revenge βιάζει τον ποπό σου
Το προηγουμενο ηταν α-νε-λπι-στα καλο, ο Τσαρλι ειναι ομαδα απο μονος του. Απο τις πραγματικα ελαχιστες μπαντες των 80'ς που καταφεραν να βγαλουν κατι ανταξιο του ονοματος τους. Και λαιβ γαμησαν τα μισα πραγματα που ακουει ο Ρειζορ, αν τους πετυχεις ποτε ειμαι σιγουρος πως θα αναθεωρησεις. Εδω γουσταραν μεχρι και ατομα που δεν ακουνε καν το Χερεσι.
To προηγούμενο ep δεν ήταν και τόσο πετυχημένο, αγάπη όμως σε eulogy for evolution. Να το κατεβάσουμε επειδή είναι ωραίο ή για την ομπσκιουρίλα;
Επειδή το λέει ο βλάκας ο solution.
Δεν ξέρω, αυτό το κομμάτι πάντως στο βίντεο δεν ήταν ισχυρό κίνητρο.
Δεν έχω καλές σχέσεις με τα Λιόσια (σκάσε Phantom) και αν δεν ήταν αυτός ο διάκονος να φτιάξει ένα τόσο όμορφο βίντεο ίσως δεν θα το άκουγα τρίτη φορά τώρα.
λοιπον ΜΟΥΝΑΡΕΣ :D
απο προντακτ αξιζουν ΜΟΝΟ το ομωνυμο που ειναι και το καλυτερο τραγουδι που εχουν γραψει,μιστερι,κιλ δατ μπιστ και πρει του δε γκαντς οφ ραθ
απο χερεσι τα κρουσειντερς ριβεντζ,δε μπερνινγκ,μασακερ οφ δε καθαρς,σερενιτι και 700 γιαρς ον
τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε