Εξυπνάδες, κακεντρεχείς μάλιστα. Εγώ μιλάω μόνο στο γήπεδο, κύριος.
Printable View
Εξυπνάδες, κακεντρεχείς μάλιστα. Εγώ μιλάω μόνο στο γήπεδο, κύριος.
Που λέτε, είναι μια θεία (προς τα 70 λέμε τώρα) η οποία κάθε μήνα έρχεται και αγοράζει το Περισκόπιο. Βέβαια, τις μέρες που είναι να κυκλοφορήσει, έρχεται και ρωτάει από κανένα πενθήμερο νωρίτερα (κάθε μέρα, μην επαναλαμβάνομαι) αν βγήκε και εγώ με τη σειρά μου της λέω πως όταν έρθει, θα της το κρατήσω και μπλα μπλα μπλα. Ο παράδοξος αυτός κύκλος, συνεχίζεται όταν το περιοδικό έρχεται κι εγώ το βάζω στην άκρη. Η θεία (Βενετία στο όνομα) έρχεται να το αγοράσει και ΚΑΘΕ φορά μου λέει:
"βάλτο σε μία από αυτές τις ωραίες τις διαφημιστικές σακούλες που έχετε"
Όμως... η κρίση χτύπησε και την πόρτα του ΚΑΡΕΛΙΑ που μας έδινε τις "ωραίες διαφημιστικές σακούλες" οπότε εδώ και λίγο καιρό, ωραίες διαφημιστικές σακούλες γιοκ! Οπότε της είπα ότι αν θέλει, μπορώ να της δώσω την κλασσική διαφανή σακούλα και η απάντησή της ήταν "α, όχι, αν δεν είναι από εκείνες, θα το πάρω έτσι, χωρίς σακούλα"
I broke the fuckin' circle...
Όποιος έχει καρτοκινητό κοσμοτέ, έχει προσφορά. Στέλνεις ένα δωρεάν μήνυμα και παίρνεις κωδικό για να δωρίσεις 100 λεπτά, ή 200 sms, ή 300 mb για μια βδομάδα σε 3 φίλους. Φυσικά το κλου είναι αλλαξοκωλιά της υπόθεσης. Λεπτομέρειες στην σελίδα της κοσμοτέ.
Πολυ γνωστο το ιδρυμα καβλι εδω και χρονια
Δεν ξέρω αν είναι γνωστό, στη φώτο πάντως πάνω αριστερά έχουν συγκινημένο Παττακό.
Χθες το βράδυ βγάλαμε μπουρδελότσαρκα φίλο ναυτικό, που λείπει χρόνια από τη Θεσσσαλονίκη και είπαμε να του θυμίσουμε τα παλιά. Κατά τις 04:30, έξω από ένα σπίτι Ορφέως με Γιαννιτσών, πέτυχα τον Κρουχ να βγαίνει από μέσα, ακολουθούμενος από γλοιώδη τύπο με μουστάκι και εμπριμέ κοστούμι, με τα χέρια να υποβαστούν τη μέση του.
Την ατάκα "πολύ καλά τα πήγες και σήμερα Χαρούλη" συνόδευσε ένα τρυφερό χάδι στο αριστερό κωλομάγουλο. Διαστημικό εορταστικό νυχτοκάματο...
ειναι θλιβερο το ποσο σιχαμενο ατομο εισαι, Ταμαρου.
χαλάρωσε, Χαρούλη...
Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή ονιμπότσο. Εκτός από δημόσιος υπάλληλος.
Τρύπησες τον πάτο.
:labiri::labiri::labiri::labiri:
Δε ντρέπεσαι λίγο ρε μαλάκα...