αρχιζει =)
Printable View
αρχιζει =)
αχααχαχ :pink:
μυλαιδη σταζεις ειρωνια ή λαθος διακρινω? :(
μιλησα με κυρα εκεινη τη στιγμη που ητο κεντρο και το ακουσε το μπαμ
το ιδιο και το μεγαλο αφεντικο στο μαρουσι που με πηρε τηλ. επειδη ξερει οτι το πατρικο ειναι παραδιπλα των φυλακων
μωρέ εγώ να δεχτώ πως άντε κέντρο να ακούστηκε κ κυψέλη που ήμουνα εγώ να μην πείρα χαμπάρι.
αλλά να έφτασε μαρούσι κ όπου αλλού λέγανε στο ίντυ ενώ τρεις διαφορετικοί άνθρωποι στην νίκαια δεν άκουσαν τίποτα, ε δεν είναι κουλό??
κουφό!
ο μαρουσιωτης ειπε οτι ακουσε εναν υποκωφο ηχο τωρα αν το ειδε καπου κι εκανε τον καμπόσο δεν ξερω
στα παπαρια μας ως πού ακουστηκε εδω που τα λεμε
το ανεφερα επειδη η συνΚορυδαλλιωτοπούλα δεν πηρε χαμπαρι επισης, ο ναθινμαν τι λεει για ολα αυτα?
ούτε δω ακούστηκε πάντως
βάλτε άλτερ τωρα και γαμοσταυρίστε παρέα με μενα
edit: πάει πέρασε
τι ηταν?
κρέμασαν σκύλο σε δέντρο στα χανιά.
και αρχισαν να τον βαρανε με παλουκια μεχρι να σπασει και να πεταξει καραμελες??
τι φαση??? :( :(
προσπαθουσα να δωσω μια εξηγηση χλευαζοντας την καθυστερηση του συγχρονου homo sapiens
οκ???
χαχ, ήξερα ότι θα έρθει από σένα το συγκεκριμένο! ;p
there is a mistake, εγώ είμαι λύκος
ΕΡΑΨΑ το σκισμένο φερμουάρ στην αρχαία μου βερμούδα. Νιώθω πολύ νοικοκύρης! MLR.
btw αυτό το γαμημένο σκατόσκυλο στο μπαλκόνι της απέναντι έχει καιρό να φανεί... ελπίζω σε ένα θεό...
αχαχαχαχαχαχαχα
είναι κομματάκι δύσκολο το φερμουάρ για να μη τραβάει κλπ αλλά πρέπει να ήταν πολύ άχρηστη.
την πλήρωσες για να στο καταστρέψει?
gioulai gioulai se xynw mes sto eye.
eleine kai trisa8lie GG* an eisai zwntanos einai to msn mou kane me add na ta poume tsiars.
ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις αλλα με κοβεις για ατομο να εχω msn?
e kai ti exeis? icq?
de se rotisa an exeis kai fb.
καλα λεγε τετοιες μαλακιες
να σε χακαρει ο ξηγας και να σε καμαρωνουμε με πλατη στη τατιανα
θα σου γραψω την διευ.,μου να επικοινωνουμε με ταχυδρομικα πιτσουνια -ειναι και νεοχιπικο/οικολογικο
ο καντιρου εγκρινει
αληθεια
ekana edit re kiofte.
giannakouli gamw ti mana sou re.
:moutza:
:teddy:
είχε κανονιστεί μεταμεσονύχτια ντάγκλα με μπύρες σε παραλία με παρέα ως το πρωί και ο γαμώκαιρος πηδήχτηκε από το γκώλο κι έβρεξε και τα κανε όλα σκατά. Τριμπούρδελο!
α, το άκουσα το μπαμ . περιμένοντας λίγο αργότερα στον Παναγιώτη στη Λαμπράκη να μου ετοιμάσει τα μπιφτέκια μου (παραδοσιακό ΚΑΛΟ σουβλάκι) είδα και την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού που εκτός των άλλων περιλάμβανε και τη σούπα ενός Δία μπροστά μας. έζησε, σηκώθηκε και συνέχισε τον αγώνα του κατά της τρομοκρατίας.
ήμανε σίγουρος πως επρόκειτο περί απόδρασης πάντως.
σε αποδρασεις απλα ακους τον ηχο του ελικοπτερου
Dear cancer,
PairSquare has requested that you become friends. You can approve or deny this request by visiting blabla
...
χαχαχαχαχαχαχαχ
λαθος θα εκανε ρε
αρχισε ο cancer τα σε χυνω μες στο eye και στραβωθηκε η χρηστρια