ισως εχω δει λαθος βιδεα. δε ξερω.
Printable View
ισως εχω δει λαθος βιδεα. δε ξερω.
ελπίζω αυτό που ακούγεται για λέτο να είναι μούφα :fear:
τα ενδεχομενα ειναι 2.
α) ο Λετο κλεινει στον Ολυμπιακο. Αν ο παο δεν προσεξει και αρχισει τις στομφιες (σικ) γινεται ρομπα.
β) μεσα στη χαρα του ο "βλεπω μπρος μου ολη την ωρα τον κοκκαλη" Νικος Πατερας το παιζει μαγκας. ο Κοκκαλης φερνει τον Καρλστρομ (λεμε.) ο παο γινεται ρομπα.
αυτο στην αγγλικη γενικα λεγεται lose - lose situation. Εκτος αν ο Λετο βαλει 20 γκολ του χρονου, που, γενικα, ροφλ.
Βόμβα ή «παιχνίδι» Λέτο;
Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Λέτο σύμφωνα με δηλώσεις του Αργεντινού άσου σε αγγλικά ΜΜΕ. Στο δημοσίευμα του Skysports ο Λέτο εμφανίζεται να λέει: «Υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Λίβερπουλ. Είμαι πολύ κοντά. Οι πιθανότητες είναι 90%»! Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί η δήλωσή του και δεν αποκλείεται να είναι και ένα μέτρο πίεσης στον Ολυμπιακό να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να τον κρατήσει στο λιμάνι!
Οι κακόμοιροι στο gazzetta.gr προσέχουν για να έχουν. Αυτοί και η Πράσινη έχουν εξελιχθεί στα πιο μετριοπαθή Μέσα σχετικά με τις μεταγραφές του Παο.
Ας μην κοροϊδευόμαστε για Κάλστρομ κτλ. Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ πρόκειται να δώσει λεφτά για μεταγραφές. Εκτός κι αν έχω χάσει επεισόδια και είναι ελεύθερος ο Κάλστρομ ή είχε τραυματισμούς ή σκατά χρονιές.
Όπως το κόβω είτε θα κατέβουμε με Ζαϊρί AML στους πρώτους προκριματικούς είτε θα πάρουμε κάποιον δανεικό/φτηνό και του χρόνου βλέπουμε.
Μόνη περίπτωση να δώσουμε πάνω από 5-6 εκατομμύρια για παίχτη είναι για κανα επιθετικό όταν με το καλό μπούνε οι Αγγελόπουλοι στην ΠΑΕ.
για τον πουτσο παιχτης ειναι ο λετο.. και θα ξενερωσω πολυ αμα τον παρουμε .. για να μη λεμε οτι κανουμε κωλοτουμπες..γκολ δεν βαζει ασσιστ δεν βγαζει.. γρηγορος απλα ειναι.. τι σκατα κανει?
εντιντ- α ναι πεταει μπαλες στους προπονητες και κανει ολο μαλακιες ..
εχεις και δεν εχεις δικιο.
εξηγουμαι. Κατ αρχην ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα παμε στον πρωτο (τουλαχιστον) προκριματικο με AML Ζαιρι. Απο κει και περα, ουτε γω θα πιστευα οτι θα παιρναμε Καρλστρομ ποτε (ο οποιος προερχεται απο μια μετρια προπερσινη και μια σχεδον ανυπαρκτη περσινη χρονια σε Λυων, που ομως δεν πουλαει φτηνα ποτε) αλλα ολα τα ρεπορταζ λενε οτι μιλαμε, οποτε....
Δώστε την κυρία στο βάζελο, η ομάδα του ΒΙΚΙΝΓΚ - ΒΑΡΓΚ δε χωράει ποκαχόντες.
Ζαϊρί και ξερό ψωμί.
παιδια για σιγουρη και εγκαιρη ενημερωση στα του παναθηναικου www.prasinanea.gr 8)8)
oreos paiktis einai o Zairi , oxi gia na minete mono me afton , alla einai kali metagrafi .
γιατί λέτο ρε πούστη? γιατί? είναι ο "εύκολος" παίκτης για τον μεγάλο ψυχολόγο τεν κάτε? έλεος, χειρότερες κινήσεις από εποχή μαλεζάνι φέτος. έχω ξαναπεί ότι αν γίνουμε ομάδα θα βγω πρώτος να παραδεχθώ ότι έκανα λάθος για τον κλαριζτή, αλλά πιο πιθανό είναι να μας κόψουν την μπάλλα του χρόνου.
Ψιλοfail η χρονιά όντως. Γερή μάχη με μπαοκ για δεύτερη θέση.
ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ
http://www.gazzetta.gr/content/view/38011/2/
Γιατι σας χαλαει ο Λετο? Ενας παικτης με τις ικανοτητες του και 22 χρονων μονο, εχει μεγαλα περιθωρια προσαρμογης και βελτιωσης και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πολυ καλυτερος του χρονου αν παιξει Ελλαδα. Γι αυτο και δε θελω να τον παρει ο Παναθηναικος, οχι οτι ενας κουκος φερνει την ανοιξη.. Αλλα αυτο που λεει ο Μιτσμανν ισχυει, η λογικη "θα του παρουμε το Λετο" ειναι ηλιθια ακομα κι αν παιξει εκπληκτικα.
με τον λέτο κατάφερε να μαλώσει ο βαλβέρδε, δε θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει με τον κλαριτζή... αν...
να συμπληρωσω εδω περα οτι εχω αναπτυξει μια περσοναλ θεωρια, χωρις α) να σημαινει οτι ειμαι σωστος και σας την επιβαλω σαν σωστη και β) δε θυμαμαι τι ειχα πει σαν β) η οποια λεει, οτι μερικοι παικτες κανουν για μερικες ομαδες, και ως εκ τουτου, βασει αυτης, ειναι απιθανο να πιασει ο Λετο στον παο.