Έχεις άποψη ΚΑΙ για στρατό και μονάδες πάνκη?
Printable View
Έχεις άποψη ΚΑΙ για στρατό και μονάδες πάνκη?
Αν δεν μιλήσω εγώ για στρατό ρε παπάρα, ο παρολίγον Πτεραρχος Κραστέας, ποιός θα μιλήσει?
Ξερωγω? Κάποιος που πήγε κι έκανε κανονική θητεία?
Τι λε ρε,
Σα δεν ντρέπεσαι, αμφισβητείς τις ικανότητες του ΠΤΕΡΑΡΧΟΥ?
Θα σε στείλω στην Λήμνο επίστρατο γαιδούρι.
Υγ- Αττίλα πως και δεν έριξες καμία κανονιά και εσύ? Ι5 και έτσι?
οπως εγραψα και πιο πριν ειχα κατ'εξαιρεση τοποθετηση και μειωμενη θητεια.
και ολη η μανουρα με τις επιτροπες απαλλαγων θα κρατουσε 3 χρονια.
επισης,στις δουλειες ζητανε απαλλακτικο η απολυτηριο.
ε, τα ζυγισα και αποφασισα.
Υπομονή τότε ρε φίλε. Και δεν μιλάω για την θητεία, για το όλο "κατ εξαίρεσιν" σκηνικό.
Και δύναμη.
Ούτε καν ξέρεις κατά που πέφτει αυτό μικρέ μου χιμπαντζή.
ευκολακι , στην Βαρη!
Πείτε για Μεσολόγγι κάνα ινφο, μπαίνω Σεπτέμβριο
σαλιο και υπομονη.
οντοπικ το προγραμμα προεβλεπε 7 πορειες στο πεδιο βολης-5 χιλιομετρα πανελα με φουλ εξαρτηση και οπλο-εκ των οποιων 2 η 3 νυχτερινες, ελαχιστο ελευθερο χρονο τις καθημερινες,γυρω στις 8 αναφορες τη μερα, φαγητο μετριο εως κακο με μικρες μεριδες, ενας μαλακας να χεζει στις ντουζιερες ωστε να μπει υπηρεσια τουαλετοφυλακα, εγκαταστασεις παλιες και κακοσυντηρημενες, ζεστο νερο ουτε με αιτηση, κψμ που χρεωναν οτι ηθελαν λεγοντας σου οτι ο τιμοκαταλογος ειναι παλιος(μην ψαρωνεις, εγω ειχα τσακωθει και με τους 2 κψμτζηδες και πληρωνα οτι ελεγε ο καταλογος) ενας που θα ροχαλιζει, ενας που δεν θα κανει μπανιο και πολλα αλλα ομορφα.επισης θα εχεις 1 εξοδο την δευτερη κυριακη και 2 επισκεπτηρια την πρωτη και την τριτη.
αυτες οι συνθηκες επικρατουσαν σε γενικες γραμμες, φανταζομαι οτι παρομοιες λιγο πολυ επικρατουν στα περισσοτερα αν οχι σε ολα τα κεντρα εκπαιδευσης νεοσυλλεκτων.αν εισαι τυχερος θα μπεις στον 4ο λοχο, εκει ειναι καπως πιο χαλαρα.
αν πας ομως προετοιμασμενος για το τι θα αντιμετωπισεις δε θα σου φανουν τραγικα.
υπομονη, η πρωτη βδομαδα ειναι δυσκολη,μετα ο χρονος θα περασει πολυ γρηγοροτερα απο οσο νομιζεις.
ελπιζω να σε βοηθησα αν και πιστευω οτι πολλα απο αυτα τα ηξερες ηδη.αν θες πιο εξειδικευμενες πληροφοριες πες μου.
Αύριο λοιπόν αναχωρουμε για Μεσολόγγι...
καλή δύναμη, μπες παλιός και βγες νέος.
επιστροφη σπιτι με αδεια ορκομωσιας..τα πραγματα ηταν οπως τα παρουσιασε ο αττιλας μια σελιδα πριν..ουτε δευτερολεπτο παραπανω εκει μεσα..
τι σκατα ρε γαμωτο ; εμεις στο κεντρο Αυλωνα το 08 περασαμε ζωαρα , το γαμησι το φαγαμε στην μοναδα.. περιεργα πραγματα , αντε καλη μεταθεση .. γιατι συνηθως στην μοναδα τα πραγματα ειναι τρις χειροτερα ..