https://mozillalabs.com/weave/
win (ναι το ξέρω ότι υπάρχει και το xmarks)
Printable View
https://mozillalabs.com/weave/
win (ναι το ξέρω ότι υπάρχει και το xmarks)
το avast είναι πιο ελαφρύ από το mse;
Λοιπόν κοιτάχτε τι παίζει.
Στο PC έχω μια μητρική ASUS P5K, και πάνω της σε IDE σύνδεση ένα dvd-rom NEC DV-5800E και ένα dvd-rw SONY AD-7203A. Επίσης έχω συνδεδεμένο το σκληρό μου (έναν SEAGATE) με SATA σύνδεση στη μητρική. Επειδή το "διαβαστικό" dvd, τα ψιλοέπαιξε αποφάσισα να πάρω στη θέση του NEC ένα ακόμη dvd-rw (καθώς πλέον τα απλά dvd drives έχουν εξαφανιστεί). Το θέμα είναι οτι αυτό που παρείγγειλα συνδέεται λέει με SATA συνδεσμολογία και όχι με IDE. Και ρωτάω αν αφήσω ως έχουν τα 2 dvd drives που έχω, και καρφώσω με SATA το νέο αντιγραφικό θα λειτουργήσει καλά; Ξέρει κανείς αν θα υπάρχει πρόβλημα που τα 2 dvd drives θα είναι σε IDE, και το άλλο σε SATA; Επίσης υπάρχει πιθανότητα να καθυστερεί ο σκληρός μετά από μια τέτοια μόντα; Αυτά.
Υ/Γ: Όλα αυτά σε Win XP SP2
Δεν θα έχεις πρόβλημα να το κάνεις υποθέτω (δεν είχα SATA ποτέ ε). Γιατί όμως να έχεις 3 dvd πάνω. Βγάλτα και κράτα μόνο το ένα και για να διαβάζει και για να γράφει.
έντιτ εκτός και αν είσαι ο τελευταίος στον κόσμο που αντιγράφει από cd σε cd
H Sony ανακοίνωσε πως το αναμενόμενο MMO Shooter της, βρίσκεται ήδη στο εργοστάσιο παραγωγής, προκειμένου να το έχουμε κοντά μας σε περίπου ένα μήνα.
Μετά από αρκετές αναβολές, το MAG βρήκε επιτέλους το δρόμο της παραγωγής και ετοιμάζεται να εισβάλλει στα ράφια των καταστημάτων. Θυμίζουμε πως το παιχνίδι της Sony είναι το πρώτο καθαρό ΜΜΟ Shooter, με ταυτόχρονη συμμετοχή 256 παικτών. Οι μάχες διεξάγονται σε τεράστιες πίστες και οι χρήστες χωρίζονται σε μικρότερες ομάδες, έτσι ώστε να συνεννοούνται καλύτερα, σχετικά με τις αποστολές που πρέπει να εκπληρώσουν.
Όσοι gamers αγωνιούν να δοκιμάσουν το MAG πριν την επίσημη κυκλοφορία του, θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στην ανοικτή προς όλους Beta έκδοσή του. Από τις 4 Ιανουαρίου, όσοι διαθέτουν Internet θα μπορούν να κατεβάσουν τη δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού μέσα από το Playstation Network για να διαπιστώσουν κατά πόσο τους ταιριάζει ένα τέτοιο πρωτοποριακό στυλ παιχνιδιού σε κονσόλα.
Το MAG θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου του 2010, αποκλειστικά για το Playstation 3.
βοήθεια πλίζ
μου πέφτει το ίντερνετ με τρομαχτική ακρίβεια - κάθε 20'
τι μπορεί να φταίει;
το ρούτερ είναι Realtek RTL8102E/RTL8103E Family PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.20)
σε Windows 7 όλο αυτό
Δεν είναι το ρούτερ σου αυτό, είναι η κάρτα LAN :P
take that ares :dfinger:
http://card.mmos.com/psn/profile/un/...ndgr/card4.png
παει το gow 1.επος κτλ και ας λενε οι spiritcrushers για overrated =p
φυγαμε για το 2
fail.
Και μιας και είπαμε fail
December 28, 2009 - Sony's next gaming console may not include the much-heralded Cell architecture.
A report from Japanese outlet Impress Watch states Sony is considering several options for the design of the 'PlayStation 4,' including scrapping the Cell design entirely and moving towards a traditional PC multi-core processor.
Tech writer Hiroshige Goto says Sony is also looking at a new, modified version of the Cell processor, and Intel's Larrabee chipset as possible candidates. He also says that it seems unlikely we'll see a release of the 'PS4' until 2012 at the earliest, as it usually takes two years for a console to go from concept into full production.
While the PlayStation 3's Cell processor has its advantages over the competition, many third-party developers still seem to be having difficulty programming for it, as recently seen with SEGA's Bayonetta port. Whatever they choose to do, though, it's refreshing to see Sony focusing on being more developer-friendly for the future.
Από Cell σε Larrabee, από το ένα paper product στο άλλο, καημένη Sony, πόσους κουβάδες fail ακόμα;
Ε λογικό βασικά, τόσοι developers έχουν αναφερθεί στη δυσκολία που αντιμετωπίζουν με τον Cell. Το 2012 που λέει πάντως μου φαίνεται πολύ νωρίς, δύσκολο γενικά η νέα γενιά να τεθεί σε κυκλοφορία πριν το 2014-15 και αν θυμάμαι καλά και οι αναλυτές εκεί γύρω το υπολογίζουν. Εξάλλου προς το παρόν δεν έχει ακουστεί τίποτα και αναπτύσσονται πράγματα που θα αυξήσουν τη διάρκεια ζωής των συγκεκριμένων (natal κλπ)
Οι ίδιοι αναλυτές που έλεγαν πριν από 2 χρόνια πως η επόμενη γενιά θα έρθει 2011-2012 ? :razz:
Το ότι η MS ετοιμάζει διάδοχο είναι γνωστό εδώ και καιρό, άλλωστε το Χ360 είναι στα όρια του και από εδώ και στο εξής το PS3 θα δείχνει ξεκάθαρα την ανωτερότητα hardware δύναμης. Το Natal εννοείται πως θα δουλεύει και με το νέο οπότε δεν βλέπω κάτι κακό.
Δεν έχεις άδικο, απλά το Natal το εξέλαβα περισσότερο σαν προσπάθεια να προσφέρουν κάτι νέο χωρίς να αλλάξουν hardware. Θα δούμε πάντως, λογικά ότι βγει πρέπει να ανακοινωθεί 2 χρόνια πριν τουλάχιστον