γαμωτο θελω να κατεβω κεντρο να παω να χαζεψω κανα μαγαζι και δε με αφηνετε με ολο αυτο που γινετε.
να με κρατατε ενημερο στο κινητο μου και στα twiter σας. ευχαριστω.
Printable View
γαμωτο θελω να κατεβω κεντρο να παω να χαζεψω κανα μαγαζι και δε με αφηνετε με ολο αυτο που γινετε.
να με κρατατε ενημερο στο κινητο μου και στα twiter σας. ευχαριστω.
μη στεναχωριεσαι μπιζαριε, θα σε παιρνω καθε 8 λεπτα και θα σου στειλω 8 σμς το επομενο μισαωρο.
Έχει γκόμενα οδοντίατρο, ετοιμάσουν να τρέφεσαι με πολτούς.
Σε ευχαριστω πολυ. :pink:
γιουλαι ελα...look closer
cloooser
cloooooser...
Spoiler
Εσενα δεν σ'εχει στο ιγκνορ;
ετσι λεει
minmin έχει πάρα πολύ πλάκα που την αντιμετωπίζεις ακριβώς όπως αντιμετωπίζουν εσένα οι κρετίνοι του φόρουμ όταν μεθάς και βγάζεις τα ξώψυχά σου.
Προβληματίσου γέρο.
Και ψευτρα;(η παιρσκουερ)
A mind is a terrible thing to waste...
τότε με τη γκομενίτσα και τον άλλο το βλάκα και τα εταιρικά πισί ήταν πιο καλά πάντως.
Drumsick uperaspisthka ton eauto mou se dhmosia diapompeush pou eixe arxisei kairo prin apo ton cancer, an to 8ewreis provlhma eimai provlhmatikia
ki arketa m'auth thn istoria asxolh8eite me tipot'allo pia
τοσο ξερεις
εσυ προβληματισου για ποιον λογο εφτασε στο αμην ο κανσερ...κι αν βαριεσε να το κανεις ρωτα και καναν αλλον ''γερο'' εδω μεσα που γνωριζει καλα τι εστι γιουλαι(και δεν εννοω εμενα)
οταν η κατασταση φτανει σε αστυνομιες κλπ παυει η πλακα και η τζαμπα μαστουρα με την τυπισσα
οσο για μενα,χαιρομαι που σπας πλακα
και η συγκριση που κανεις ειναι πολυ ευστοχη...παντα τετοια
Τους έχω γαμήσει και τους τρεις που εμπλέκονται στην υπόθεση. Τους άφησε ψυχολογικά τραυματα το βιονικό πεος μου. Στα αρχίδια μου βέβαια, είμαι αγενής.
το σεναριο της αυτοκτονιας δεν το σκεφτηκα...εχεις δικιο
ειμαι βλακαμας
στις ποσες αυτοκτονιες μελων κλεινει το ΕΡ?
να πουν τα φανταρια
η φαση με εταιρικο πισι, ξεπερνα καθε προσδοκια του φορουμ, αυτο ειναι αληθεια. αλλα γι αυτο ειναι οι Κορυφες, για να μενουν εκει, ψηλα, απροσκοπτες απο μικροτερα βουναλακια.
00i00 get a life kai 3efortwsou me pia
drumsick ti tigka, thgania
Άλλα 5 πιρουνάκια!πολύ πολύ νόστιμο αν και δεν πρόλαβα να το καλογευτώ γιατί το εξαφάνισε η φαγανή μου παρέα!!Ειδικά η σαλτσούλα τέλεια.Θα το δοκιμάσω και με κοτόπουλο!
Μαρακι μου χαρηκα που σας αρεσε.
Πραγματι εχει απιθανη γευση.
Quote:
epishs an ton rwthsete an exei kopela 8a sas pei oxi kai se mia vdomada h gkomena me ton dikhgoro patera 8a isxuristei pws den th noiazei ti kanate alla h istoria tous travaei enamish xrono twra
καρα-fake. δεν υπάρχει τέτοια γκόμενα :razz:
http://29.media.tumblr.com/tumblr_kx...t8yio1_400.jpg
κατ δε κραπ ορ δε μπανι νταιζ
mporei na diaskedasa me auto pou egine alla niw8w arketa malakas genika kai gkantemis.
i gioula einai gia desimo kai auto 8a mporouse na sinexizetai gia panta. pes mou esy omws ti 8a ekanes meta apo ena xrono pou sexei kanei na allakseis ari8mo kai opote tis kaulwnei erxetai kai sou baraei ta koudounia, teleutaia fora itan tin paraskeui. ego kourastika.
jetson
enehy
w.c
metallica forum
aigeas
etairiko pc
κλπ κλπ κλπ και τωρα...
αυτο...
γιαυτο αγαπημενο μου e.r δεν σε αποχωριστηκα ποτες!
Χαλαρώστε λίγο με τους "προβληματικούς" πάντως.
Άπειρος κόσμος πίνει ένα φτυάρι από αυτά τα aloperidin, largactil, risperdal, seropram που γράφετε --και την ψιλοπαλεύει γενικά.
Βρείτε και καμιά λύση, απλά forum είναι εδώ.
freakbro pezi na thimase esi h kapoios allos to thread me thn gomena me to avatar anathema pou xwrize ke o simposioum thn douleve?
ηταν η ιδια που εμενε κυψελη και διπλα της εμενε ενας μαυρος που γαμαγε ολη μερα??? αν ναι , ειναι αυτη που μου πε την ατακα που χω στο σιγκ μου... αυτη που λεω ειχε και νικ αναθεμα.
psakse to thread gamwto.
Διαβαζω τις τελευταιες σελιδες αυτου του thread για να ξεχασω το κοψιμο που με εχει πιασει. fml
θυμηθηκα και ροκαβλον :touched:
ταξιτζης βαζελος με εφερε σπιτι και εγω ο γκαντεμης πηρα ταξι 2 λεπτα πριν παρει το πενταλτυ η ρομα και μονο που δεν τρακαρε οταν το φαγαμε.
κύπριος παναθηναϊκός :pink::pink:
deliverance ρε κουτοί.
http://www.electricrequiem.com/forum...ead.php?t=3536
sigoura to diaskedases toso malakas pou eisai, esu allwste to prokaleses, gia desimo eisai alla dustuxws gia mas de fainesai, kai an den h8eles na sunexistei de 8a sunexizotan, alla gia to 8ea8hnai se kugane ai gkomenai :moutza:
Cured de se 3erw ki apo xtes gia na ekfereis apopsh gia mena
den milhsa gia esena panhlithio plasma milhsa gia ton cancer k ton minimin k autous uperaspisthka,oso gia sena exw mathei osa xreiazontai k na mhn plhktrologeis se parakalw to nick m me ta daxtula me ta opoia xtupas ksena koudounia vradiatika.ainte pou tha mas vgeis k apo panw.k ama den thes na asxoloumaste mazi s edw mesa shkw fuge k mhn kaneis apanwta accounts meta apo apanwta ban.