καλα δεν παίζει πρόβλημα απο μένα.
εχω 3αναπάει με παντρεμένη :grin:
Printable View
καλα δεν παίζει πρόβλημα απο μένα.
εχω 3αναπάει με παντρεμένη :grin:
σεεεμναααααααααααααα
:P
θα ειμαι γλυκεια κ τρυφερή μαζί της...
εκτός και αν έχει άλλες ορέξεις :smile:
:puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke:
:puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke:
Το κάτω, λιτό και σοβαρό (και θολό):
http://img257.imageshack.us/img257/6...cture0001o.jpg
Της πόρτας:
http://triton.imageshack.us/Himg257/...=640&ysize=480
Με γεια =)
Τα Σέντενσντ μη σχολιασθούν, είν έξτρα λάρτζ πυτζάμα!
το ναπολεον νταιναμαιτ θα ηταν το καλυτερο
meta apo nixtes k nixtes aipnias, ena vradi nistazw tou 8anata k perimenw na me paroun tilefono k gia sovaro 8ema opote den me pernei na ton parw liiigo enw anamenw :|
alla den pirazei.
avrio ta3idevw gia kriti :headbang:
circadin. δεν είναι μαστουροχάπι, συμπλήρωμα μελατονίνης είναι και βοηθάει.
Εφεραν σημερα στη Νομαρχια ενα κουταβουλι που καποιος το παρατησε και το υιοθετησα.
Για την ωρα το λενε Πετακι. Αλλα ειμαι ανοιχτη σε προτασεις.
Επειδη το ζωντανο οταν μεγαλωσει θα βρεθει ελευθερο στη φυση-στη μοναδα μας δηλαδης-βρειτε κατι που θα μπορει να ακουει στα ατελειωτα εκταρια που θα κυλιεται. Θελομε λοιπον ευηχη-ουχι Ζαφειρης και σια- και κουλ ονοματοδοσια. Ευχαριστουμε.
να περασεις καλα λαηντικιλερουκα!
εγω ειμαι ευτυχισμενος μετα απο 4 μερες που ημουν σκατα.
λες να φταιει οτι γνωρισα χθες τον ερωτα της ζωης μου και ειμασταν αγκαλια,ή επειδη ηπια και εγινα λασπη μετα απο κανα μηνα?
o συνδιασμός πιστεύω πάνκη ήταν τέλειος..
ωραίος
σουολενουκο,ευτυχια κανονικα ρε συ!
να φανταστεις,σημερα δεν μισω ουτε τον ρεηζορ.
χαχααχαχαχ κεφαλα ερωτας της ζωης σου νο54684 ι 54685?
:pink:
φταιει οτι τα βαλες μαζι μου κοπανε.
http://im.rediff.com/movies/2007/nov/28rambo.jpg
καθυστεροπουλος ή απλα που.γιο.λ?
Έχε χάρη που έχω περιέργια για τα αρχικά.
εισαι ωραιος.
πουτανας γιος(λ).
πάνκη βρωμόμουνο τι λέει; καλά; πάλι βρίζεις ρέ;
re eleos!
den ftanei pou pigan k ftia3ane eklisaki mesa stin eydap apenanti, sinexizoun na kanoun litourgies exontas anoixta ta megafona!
papas-mousiki 1-0
:bang:
Ο απέναντι παπάς βαράει καμπάνες στις 6 το πρωί κάθε μέρα. Δεν ξέρω αν γίνεται παντού αυτό και δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου.
Ακούω ιδέες.
καμπάνες δεν μπορείς να κάνεις τπτ
μεγάφωνα πάντως τον επεισα να τα κλείσει πριν κάτι χρόνια δω απέναντι.
είναι απάνθρωπο
εντιτ:αχαχαχαχααχ
1) Γελάω
2) Καμιά διατάραξη κοινής ησυχίας (άκου ποιός μιλάει) παίζει ή τους το σχωράνε επειδή είναι το επικρατέστερο δόγμα;
Αλήθεια δεν καταλαβαίνω.
Εδιτ: εβγαζε ενα σκετο ασπρο πλαισιο, καλη φασ' το βιντεο, θα βγαλω τα ηχεια στο μπαλκονι.
Στο fix-αρα.
ψαλίδα. στο μούσι. καθάρισμα. ψιλοξύρισμα. μετά από 2 χρόνια. :-(
Σημερα ημουν καπως μεθυσμενος σε ενα παρτυ. Το μεσημερι με ειχε μπριζωσει φιλος με φανταστικα σκηνικα με γυμνοστηθες μεγαλοβυζες να σερβιρουν μπριζολες. ερχεται μια γκομενα και μου πιανει την κουβεντα. την ψιλοχεζω αλλα ψιλοψηνομαι. ενα ουισκι αργοτερα, ερχεται μου ξαναμιλαει, την ψιλοχεζω σαδιστικα αλλα εξακολουθω να ψηνομαι. αλλο ενα ουισκι αργοτερρα, φιλιομαστοφασωνομαστε μπλα μπλα. και η φραση που ακουω απ'το πουθενα ειναι "εχω γκομενο. αλλα αν το προσπαθησεις παιζει να με ξαναδεις". πραγμα που δεν θα κανω.
ωστοσο
απορια που μου μενει (προς ολες τις γυναικες του φορουμ με πολλη αγαπη):
πόσο πουτάνες είστε γαμώ την παναγία σας;
ante gamisou re karagkiozi.
:pink:
παίζει να βάλεις και λίγο "σεξιστή φαλλοκράτη" μέσα; γιατί μ' αρέσει κάπως.
Ρε μλκ Ρειζορ, λογικο να τις βρισκεις ολες πουτανες εσυ, αφου πας κυριολεκτικα μονο με πουτανες.
καλη η καραφλια σου φιξα, αλλα δεν σε χαλασε που επιτελους σημερα παιζει να γαμησω
παλι πουτανα :!:
δεν έχει κρίση το επάγγελμα Razor τέτοιο καιρό;
το δικο μου η απο τις τανες?