επειδή το διαβάζω διαρκώς και μου έχει γεννηθεί η απορία.
Πως έχετε και οι δυο σας στο νου μια "εκκαθάριση" του χώρου από αυτή την κατηγορία ατόμων ?
Printable View
επειδή το διαβάζω διαρκώς και μου έχει γεννηθεί η απορία.
Πως έχετε και οι δυο σας στο νου μια "εκκαθάριση" του χώρου από αυτή την κατηγορία ατόμων ?
Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να το αναλύσω περισσότερο αλλά με αφορμή αυτόδιαβάστε αυτό το κείμενο και κάτι άλλο ενδιαφέρον όπως αυτό. Είναι αυτονόητο νομίζω πως ο Νετσάγιεφ δεν ήταν αναρχικός, καθότι και εξουσία κατείχε και τη χρησιμοποίησε εναντίον συντρόφων του.SpoilerΓενικά η Ροσινάντε τα λέει καλά.Quote:
Bakunin completely disagreed with Nechayev's approach to anarchism which he called his "false Jesuit system". He argued that the popular revolution must be "invisibly led, not by an official dictatorship, but by a nameless and collective one, composed of those in favour of total people's liberation from all oppression, firmly united in a secret society and always and everywhere acting in support of a common aim and in accordance with a common program." He added: "The true revolutionary organization does not foist upon the people any new regulations, orders, styles of life, but merely unleashes their will and gives wide scope to their self-determination and their economic and social organization, which must be created by themselves from below and not from above.... The revolutionary organization must make impossible after the popular victory the establishment of any state power over the people - even the most revolutionary, even your power - because any power, whatever it calls itself, would inevitably subject the people to old slavery in new form."
και η πλατφόρμα
:touched:
η αμηχανη στιγμη οπου ο Σαλοθ Σαρ λεει την αληθεια και η ακομα πιο αμηχανη οπου... σποιλερ
Milas gia thn legomenh "upothesh stekia thessalonikhs" etsi? Thimamai na th suzhtane sth suro thessalonikeis pou eixan fiilous pou tis efagan h tis eriksan se "antithetous". Ntaks termatika kammena skhnika auta pou les.
Apo kei kai pera ekatharsh de tha uparskei pote. Katarxas den uparxei kapoios na kanei ton krith na pei poios exei dikio kai poios oxi. Se 28000 xronia isws skasei o autokratoras kai to kanei, me th voitheia genetika tropopoihmenwn stratiwtwn, alla pros to parwn de. Ennow texnika de ginetai na uparksei. Alla apo kei kai pera panta kapoions ligo perissotero sovaros tha vrethei na kalupsei ton ligo (ews polu) perissotero malaka. Oi polu sovaroi apla tha apokopoun/apostasiopoiithoun kai tha kanoun ta dika tous sthn akrh, isws vgaloun kai kamia genikou tupou kraksimatikh anakoinwsh, alla de.
Emena ola auta mou fainontai kourastika. Kai gia na pw kai to parapono mou as poume san anthrwpas.
OLOI autoi oi tupoi xaraktirizontai apo mia anagkh na automizeriazontai, na prospathoun na apodeiksoun oti einai pio anarxikoi apo tous allous klp. Auto to pragma exei sundethei toso polu me to ellhniko "youth culture" (gelaw me ton orismo alla texnika auto einai) pou pleon kai o pio anetos mesos tupos to paizei peinaleos. Ama petuxeis ligo perissotero, exeis extra lefta, douleueis 2 douleies pou goustareis pou tis kaneis, den exeis malaka afentiko, vgazeis fragka apo texnes (oneiro zwhs, poulaga kai th mana mou gia na to kanw, alla den exei kala antallaktika) kai genika den eisai mizeros me kapoio tropo eisai un-cool malakas. Fusika oloi exoun na ginontai trifla kathe mera kai na pinoun kokes kathe deuterh (ki auto to prama me tis kokes sthn athina exei ginei kourastiko polu, mou ginan oloi kokorikoi ksafnika).
Moiazei off topic gkrinia alla olo auto einai enas faulos kuklos, pou thewrw oti sxetizetai me auth th katastash.
Ποιά τεχνογνωσία; Τους δείρανε; Μην μιλάς με γρίφους εκτός και αν είσαι προφήτης.
- Πέστε μου γιατί συγκινηθήκατε τόσο πολύ;
- Γιατί δε βγαίνει ο κύριος rage for order στο τηλέφωνο;
[...]
- Tίποτε δε τελειώνει στη ζωή γιατί το λέτε αυτό;
- Η Αναρχία έπαιρνε το ωραιότερο πρωτάθλημα που έχει κάνει ποτέ στην ιστορία της, από αυτούς τους ήρωες παίκτες, χωρίς να της χουνε το λαό της μέσα.
https://i.imgur.com/3aYFqL7.jpg
https://i.imgur.com/sTDzbRi.jpg
https://i.imgur.com/lVsnFIM.jpg
Εντάξει χάος αλλά ο Νετσάγιεφ δεν ήταν αναρχικός.
ξαναδιαβασα λιγο το θρεντ και τον πεθυμησα :pink:
δεν ειπα οτι τους εστελναν στο νοσοκομειο με σπασμενα πλευρα και χωρις δοντια οταν τους πετυχαιναν αν και μεμονομενα περιστατικα υπηρξαν χωρις να εχουμε σκηνικα τυπου θεσσαλονικης με καρτερια και τα σχετικα.
ωστοσο καταφεραν να τους απομονωσουν απο το κινημα με αποτελεσμα μερικα χρονια μετα να εχουμε ξεχασει την υπαρξη τους
εγώ έχω ακούσει ότι ο γνωστός και ως mike tyson για το ότι τρώει αυτιά μένει ξανά με τη μαμά του :pink:
the thread is now about αναρχισμός και κοινωνικός σχολιασμός :labiri:
https://antifasln.files.wordpress.co...lack.jpg?w=429
Αυτό με την έκδοση των 'πραξικοματιών' δεν κάθεται καλά.
Χαχαχχα καρναβαλο-ανακοίνωση.
Ναι μόνο αυτό δεν στέκει, νταηλικι τα 12 μίλια λέει και ανακάλυψη της αοζ.
Πόσο βόδια.
Λασπονερα αντιφα κι εσυ αδερφε?
Όχι φίλε, καμία ταμπέλα, ότι νομίζω ότι είναι σωστό και δίκαιο.
''δεν ειμαι φασιστας αλλα...'' καταλαβα μωρο μου
Αμφιβάλλω γκάβλα.
παιδια στα παιδια σας να μη δινετε γαλα, ρετσινα να τα δινετε
οι καιροι ειναι περιεργοι
https://athens.indymedia.org/post/1581697/
γαμω το καθε σκατοφλωρι που επειδης ειδε τον παπου του να σφαζει μια κοτουλα και επαθε τραυμα την ειδε εκδικητης με μπερτα κλπ
για τα πρασσα ειστε
ελα ρε αυτο νομιζω το κανουν καθε χρονο, ειναι οριακα επετειακο. Εντωμεταξυ αν εξαιρεσεις τη κοκα κολα, ολα τα αλλα με το υδροχλωρικο κανουν κρα οτι δεν ειναι για καταναλωση απο τα 3 μετρα. Περσυ βεβαια τα εβαζαν με τις πολυεθνικες φετος προσαρμοστηκαν στις τασεις των καιρων.
top αστειο στο thread. Το υφεση ειναι λαθος λεξη -.-
Οπότε επείδη το κάνουν κάθε χρόνο δε τρέχει και τίποτα καλά κάνουν. Και ναι συμφωνό και γω, κάνουν κρα πίσω από την συσκευασία.
Οχι δεν εννοω αυτο, εννοω οτι ειναι κατι που εχει γινει πολλες φορες, με αντιστοιχα ηλιθια κειμενα η λογικη ειναι να αποσυρουν οι εταιριες τα προιοντα τους απο τα ραφια για το χρονικο διαστημα που δινουν οι τυποι, οι οποιοι αν δεν ειναι τελειως ηλιθιοι δε τα βαζουν καν στα ραφια. Τωρα αυτοι δε ξερω αν ειναι οι ιδιοι η αλλοι που ακολουθουν την ιδια τακτικη, αλλα προφανως αν οντως τα βαλουν σε ραφι φανταζομαι οτι οι φαπες ειναι το ελαχιστο.
και μετά από αρκετά χρόνια στο νεκροκρέβατο του θα ζητήσει στα παιδιά του να τον ακούσουν προσεκτικά και θα τους πει εγώ ήμουν ο πράσινος εκδικητής που και καλά δηλητηρίαζε παριζάκια αλλά δεν τα δηλητηριάζαμε αρκούσε η τρομοκρατία ήταν τρομερό το σχέδιο μου είχαμε σπείρει τον πανικό στους λάτρες τις πάριζας
και τα παιδιά του θα νιώσουν λίγο πιο άνετα με το θάνατο του γονιού τους καθώς θα τους έχει αποδείξει αυτό που πάντα ήξεραν πως ο πατέρας πάντα ήταν μαλάκας
κιζαπι σε σαλαμια ρε...
γροθια στην εξουσια λεμε
γελαν και τα κρασπεδα στην πλατεια
Προβοκάτσια απ τις μπάτσοι είναι για να πιστέψει ο κόσμος ότι ο χώρος αποτελείται από ηλίθιους.
https://youtu.be/ROrVpumpEfs
παει και στο Παλαιστινη θρεντ αλλα τεσπα...
κλαστε στο γελιο
μπονους, Καλεντζης υπερ Ρουβικωνα
Αυτος ο μαλακας ακουει municipal waste το ξερατε;
Τόσα αστεία μαζεμένα, παθαίνω βραχυκύκλωμα....
"Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του"
"Βάρδα μην μάθουν για τους σαλιγκαροτρόφους"
"Μαυροπράσινα Παγουρίνο" (Αυτό δεν παίζει, είναι τρόλλ)
Μετά τους τελείωσε το σπρέι, ήταν και αργά...Quote:
Στο στόχαστρο αντισπισιστικής ομάδας βρέθηκαν τέσσερα κρεοπωλεία, ένα ιχθυοπωλείο, ένα φορτηγό μεταφοράς ζώων και ένα ΙΧ κυνηγού, στα Γιάννενα.
Το αντι-σπισισμός δεν βγάζει ιδιέταιρο νόημα στα ελληνικά, επι τή ευκαιρία...
"Φωτιά στα σφαγεία". Φωτιά στα σαββατόβραδα.