σιχαμένη η Τσέλσι, τα πατε.. ακόμη γελάω με το πανό "chelsea fc - the pride of london"..
Printable View
σιχαμένη η Τσέλσι, τα πατε.. ακόμη γελάω με το πανό "chelsea fc - the pride of london"..
χαχαχαχαχαχαχα δεν υπάρχει
Σοβαρά τώρα, το πόσο το χάρηκα δε λέγεται. Απίστευτη υδονή.
Διαιτητής λίγος για τέτοιο ματς, πολλά κ σοβαρά λάθη. Μπάρτσα δεν έπαιξε καλά, αλλά κ πάλι, τους έφεξε στο τέλος 8-)
Τσέλσυ έτσι, να μείνει άτιτλή....έχει παικταράδες αλλά παραμένει τρελά αχώνευτη....
Καταλαβαίνετε οι οπαδοί της μπαρτσελόνα πόσο γαύροι του κοκκαλιστάν φαίνεστε ε;
Άλλωστε αυτή η υπερομάδα φάνηκε πόσο για τον πούτσο είναι όταν αντιμετώπισε μια σοβαρή ομάδα φέτος. Στην έδρα της η μαγική επίθεση των Ανρί/Ετό/Μέσι δεν μπορούσε να βάλει γκολ, και χρειάστηκε τρελό σπρώξιμο από τον διαιτητή που δεν έδωσε 2 εμφανή πέναλτι από χέρι στην τσέλσι για να περάσει.
Δηλαδή στον τελικό θα αναγκαστώ να είμαι με την μάντσεστερ, ως λιγότερο μισητή ομάδα.
Ούτε ο Μάρκεζ παίζει στον τελικο λόγω τραυματισμού νομίζω. Πρέπει να γίνουν απίθανα πράγματα πάντως για να το χάσει η Μάντσεστερ, εξάλλου είναι ομάδα, έχει προπονητή και σε αντίθεση με την άλλη έχει δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε σοβαρά , δύσκολα ματς.
Για τα του ματς συμφωνώ με Ruthless και Entrancemperium, πάντως του χρόνου με ένα ακόμα ακραίο μπακ, έναν ηγέτη στο κέντρο (Κακά πχ), ανταλλαγή του Ντρογκμπά με έναν νεότερο και παραμονή Χίντινγκ θα είμαστε πολύ καλά, εξάλλου μάλλον θα είναι η τελευταία ευκαιρία για τους περισσότερους.
Τέσπα τώρα που πέρασε ένα βράδυ και έφυγε μέρος της πίκρας ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά, μιας και πιάσαμε Κόκκαλη, Ολυμπιακούς κλπ. Θυμάμαι πριν από λίγο καιρό συζητάγαμε με Fixxxer για το αν είναι πιο γραφικοί οι οπαδοί του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού ή αυτοί των άλλων ομάδων που διαμαρτύρονται. Εγώ υποστήριζα το πρώτο , ο Φίξερ το 2ο. Αν και προφανώς δεν ισχύει γενική αλήθεια πάνω σε αυτό, με τα ποστς που έγιναν σε αυτό το τόπικ ο Φίξερ εν μέρει δικαιώνεται. Γιατί οκ αυτοί που είναι οπαδοί της Μπαρτσελόνα , δεν ασχολούνται με το ελληνικό πρωτάθλημα και χάρηκαν χθες είναι απλά χαζοί και δεν υπάρχει λόγος κανείς να ασχοληθεί μαζί τους. Αλλά οι υπόλοιποι, οι οπαδοί παο/παοκ/αεκ/ότιαλλοθες που διαμαρτύρονται όλη τη χρονιά για τη διαιτησία του Ολυμπιακού αλλά χθες μόκο και πανηγύρια επειδή μεσκεουνκλάμπ και λοιπά, είναι γελοίοι και τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τους πάρει του χρόνου ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα με 90 πόντους και 50 κερδισμένα πέναλτυ. Εγώ θα χαίρομαι και όταν έρχονται και αρχίζουν τις κλάψες στο αντίστοιχο τόπικ, ένα diaf θα αρκεί για τον καθέναν τους θαρρώ. Οι οπαδοί Ολυμπιακού και Μπαρτσελόνας δεν μετράνε μέχρι να σκεφτώ κάτι cool να πω και γι' αυτούς!~!@1
-κομπλεξικός οπαδός τσέλσι-
καταρχην κελντορεην, μαζεψε τα απο το αθλετιξ, αρκετο ρεζιλι εγινες με τις διαφορες δηλωσεις, ραντεβου τον σεπτεμβρη μπας και μεχρι τοτε σου εχει φυγει η ρετσινια.
κατα δευτερο, μου αρεσει που μιλας για τις αδικιες και τα μη δωσμενα πεναλτυ αλλα κανεις γαργαρα: α) την ανυπαρκτη κοκκινη καρτα που εφαγε ο αμπινταλ, β) το πεναλτυ που δεν εδωσε στο ανρυ στο πρωτο ματς γ) το σκληρο παιχνιδι που επετρεψε στην τσελσυ να κανει επισης στο πρωτο ματς. Και φυσικα το χερι του Πικε επρεπε να δωθει πεναλτυ προφανως, δεν ειπα οτι η τσελσυ δεν εχει λογους να φωναζει)
κατα τριτον, ευτυχως περασε η μπαρτσελονα, ειτε το θελεις ειτε οχι, ειτε εισαι κομπλεξικος ειτε οχι, ειναι η ομαδα που τουλαχιστον προσπαθει να δημιουργει και οχι να παιζει κατενατσιο περασμενων δεκαετιων και οι ελπιδες να δουμε ενα καλο τελικο ειναι σαφεστατα περισσοτερες.
και τελευταιο, μαθαμε οτι στην ισπανια δεν υπαρχει ουτε μια σοβαρη ομαδα. Ενδιαφερον!
α) δεν την κάνω γαργάρα προφανώς και είναι λάθος του διαιτητή δεν το αρνήθηκα. Ο διαιτητής ήταν γενικώς άθλιος
β) από τα πέναλτυ που είναι στην κρίση του διαιτητή
γ) συμφωνώ ότι θα μπορούσε να έχει δώσει κάποιες κάρτες παραπάνω, έχει όμως διαφορά έτσι;
Για τις πιθανότητες του τι θα δούμε στον τελικό είναι γνώμη του καθενός, πέρυσι με Μάντσεστερ-Τσέλσι είδαμε πολύ όμορφο τελικό. Αυτό που λες για το ισπανικό νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ. Η Ρεάλ είναι ιδιαίτερα πεσμένη και οι υπόλοιπες ένα-δυο σκαλιά κάτω από τις κορυφαίες αγγλικές. Και τέλος πάντων, εγώ το δέχομαι και συμφωνώ ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς η Μπαρτσελόνα έπαιξε με διαφορά την πιο όμορφη μπάλα στην Ευρώπη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σώνει και καλά πρέπει να έχει θέση στον τελικό έτσι; Τέσπα μπορεί να μη σκέφτομαι ακόμα καθαρά, ένιγουέι :P
εδιτ: έχεις δίκιο ότι το κουράζουμε ο καθένας ότι θέλει πιστεύει και τέρμα.
oti eipe o zoonchild...emena sta paparia mou etsi kai alliws genika den eimai barcelona apla den antexw gia kanena logo tin chelsea...
Συνεχιζω και πιστευω οτι πιο γραφικοι γενικα ειναι οι οπαδοι των ομαδων που χανουν γιατι εχουν το ακατανικητο πλεονεκτημα του να εφευρισκουν οτι δικαιολογια χρειαστει προκειμενου να υποστηριξουν οτι η δικη τους ομαδα επρεπε να περασει. Και καλα ο Κελντορεν, εχει καθε δικαιωμα να αισθανεται πικραμενος και ξενερωμενος, δεν περασε η ομαδα του στον τελικο, αδικηθηκε και σε καποιες φασεις απο τη διαιτησια οποτε εχει και πατηματα (ασχετα αν θεωρω φιλτατε Λουκα οτι το πεναλτυ στον Ανρι στο πρωτο ματς ηταν πολυ πιο πολυ πεναλτυ απο οποιοδηποτε ζητησε η Τσελσι χθες), αλλα ο Ρουθλες? Παιζει να εκανε το πιο γραφικο ποστ στο τοπικ! Λεει οτι η μαγικη τριαδα δε μπορεσε να βαλει γκολ ξεχνωντας το κατενατσιο του 1960 που ειδαμε στο πρωτο ματς, και θα γουσταρε να δει την Τσελσι στον τελικο. Εκτος κι αν ειναι κι αυτος οπαδος Τσελσι, οποτε ας βγει να το πει να τον κοροιδεουμε ολοι μαζι. :grin:
Σόρρυ κιόλας, αλλά μήπως επειδή η Τσέλσι έχει τη ρετσινιά του κατενάτσιο απλά τη θάβετε; Κόμπλεξ είναι κι αυτό ε :!:
Εχθές η Τσέλσι έπαιξε πιο ωραία από τη Μπάρτσα. Είχε ωραίες ενάλλαγες και γενικά ωραίο passing (κάτι συνδιασμούς κεφαλιά στο πόδι του αλλουνου που έβγαλε τη μπάλα απ'ευθείας στη πλάτη 2 αμυντικών, κάτι πολύ ωραία ένα δύο κτλ) και, όλως περιέργως για Τσέλσι, είχε ένα πάθος βρε αδερφέ. Στον αντίποδα έχουμε μία Μπάρτσα με μηδέν στήσιμο (ε οκ το περιμέναμε, GuardLola ), σέντρες στα περιστέρια και δε μπορούσε να αλλάξει μία πάσα. Ειδικά στο τέλος δίνανε πάσες στους παίχτες της Τσέλσι.
"Ε έπαιξε τόσο χάλια επειδή οι άλλοι κάνανε κατενάτσιο και δεν τους αφήνανε" Μπα; Τα μισά λάθη που κάνανε ήταν από τους αμυντικούς χωρίς καν το pressing του κώλου. Όλες οι σέντρες που ήταν υπο πίεση πήγαν στη 4. Όμως και όλες οι σέντρες που δεν ήταν υπο πίεση πάλι εκεί πήγαν.
Μισείτε τη Τσέλσι, φαιρ ηνάφ. Αλλά μην λέτε πως εχθές η Μπάρτσα έπαιξε ωραία ή ότι άξιζε να περάσει το χθεσινό. Αν παίξει έτσι στον τελικό τότε η Μάντσεστερ το έχει κλείσει από τώρα, οπότε ελπίζω κι εγώ να συνέλθει για να δούμε κάτι σοβαρό.
Μορφιν μην εκτιθεσαι. Ο Ντανιελ Αλβεζ ειναι στα 4-5 καλυτερα δεξια μπακ αυτη τη στιγμη στον κοσμο, και ο Αμπινταλ ειναι μια χαρα, χωρις να ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.
Ρε Φίξξξερ, όταν μας τα έχουν κάνει τα παπάρια ΝΑ από τα "Πω πω Ανρί και Ετό και Μέσι" και τα αρχίδια μου κουνιούνται, και αυτοί οι θεοί δεν μπορούν να διασπάσουν ένα απλό κατενάτσιο, ε σόρυ αλλά μόνο θεοί δεν είναι. Υπερεκτιμημένοι όσο δεν πάει(μαζί με όλη την μπαρτσελόνα). Γιατί απέναντι στο κατενάτσιο φαίνεται πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Και η μπαρτσελόνα από ότι φαίνεται μόνο τα αρχίδια της διαιτησίας μπόρεσε να πιάσει για να περάσει με τον πιο κοκκαλιστικό τρόπο στον τελικό.
Εγώ προσωπικά αν ήμουν οπαδός της θα ντρεπόμουν που πέρασε η ομάδα μου έτσι από έναν ανώτερο αντίπαλο. Εκτός αν ξαναλέω κυριαρχεί και στην ευρώπη η λογική του γαύρου. Οπότε πάσο. :)
Α και φίξξξερ, αν ο Άλβες είναι στα 4-5 καλύτερα δεξιά μπακ, τότε ο Μποσίνγκουα τι είναι; Ή από την άλλη ο Κόουλ συγκριτικά με τον Αμπιντάλ; Γιατί μπροστά χτες αν θέλαν πάρτυ κάναν και ο γέρος ο Ντρογκμπά και ο μέτριος(imo) Μαλουντά. Όταν οι άλλοι εξαφάνισαν τελείως τους θεούς του επιθετικού ποδοσφαίρου.
μυξξξερ κοίτα να δεις, εγώ γκομενάκι είμαι, δεν τα ξέρω αυτά τα πράματα, ποτέ δε θα μάθω τι είναι το οφφ-σάηντ και λοιπά, αλλά ο μαλουντά πχ, πέρα απ'το να ανησυχεί για το μαλλί του, έβγαινε και ανενόχλητος συνέχεια. Καλά για τον ανελκά δε λέω τίποτα γιατί είναι τέτοιο παλτό που μας κράτησε όλους ζεστούς χθες που'χε κρύο και βροχές. Χαίρομαι ιδιαίτερα για τον αποκλεισμό της σιχαμενότερης ομάδας του γαλαξία, αλλά μη μου πεις ότι το άξιζε η μπαρτσελόνα. Εκτίθεσαι.
Τέσπα πάω να πλύνω κάνα πιάτο.
Γουσταρω λογικη Ρουθλες που ειναι και λογικη Κελντορεν, δηλαδη "ολοι λενε οτι γαμαει η Μπαρτσελονα και μας εχουν πρηξει τα αρχιδια, οποτε η αληθεια ειναι το αντιθετο". Μποσινγκουα? Οκ, εισαι Τσελσι.
Μορφιν, πλυνε κανα πιατο καλα λες.
ΟΚ τσιμεντόλιθε.
Στον πρώτο αγώνα έκανε κάτι τρομερό ο Ανρί; Έκανε κάτι τρομερό και στους 2 αγώνες ο Ετό ή ο Μέσι;
Έτυχε μια σοβαρή αντίπαλος επιτέλους στο τσουλού για την μπαρτσελόνα και φάνηκε πως απλά δεν το έχουν(πλέον - προ 5ετίας ο Ανρί ήταν παιχταράς και δεν χωρά αμφιβολία).
Εκτός αν είδαμε άλλους αγώνες. Μπορεί ξέρω εγώ να είχε 10 τετατετ χτες ο Μέσι και να άδειαζε μόνος του τις άμυνες, ο Ανρί να κάρφωσε 3 γκολάκια στο πρώτο ματς και εγώ να είμαι τυφλός και να μην τα είδα. Ή απλά εσείς να είστε καθυστερημένοι φανμπόιδες.
Αλλά όταν εγώ λέω πως ο κυρ-Σωκράτης έχει κάνει τους γαύρους να ξεχάσουν τι σημαίνει μπάλα, με λένε εριστικό(που είμαι :P).
Παρτα!
Για να μιλησω λιγο πιο σοβαρα γιατι εγινα λιγο καθυστερημενος, Ρουθλες, η λογικη μου εμενα μου λεει οτι προτιμω να κρινω δυο ομαδες απο τη συνολικη τους εικονα φετος και τα τελευταια χρονια, παρα απο 2 ενενηνταλεπτα σκοπιμοτητας. Μπορει σε αυτους τους δυο αγωνες να ηταν καλυτερη η Τσελσι συνολικα (παρολα αυτα οχι πολυ ε, στον πρωτο ανετα 1-0 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ επρεπε να ληξει), αλλα τι να το κανω οταν σε καθε αγωνα που τη βλεπω (με ελαχιστες εξαιρεσεις στις οποιες βοηθαει κι η Λιβερπουλ) ειναι βαρετη και αισχρη? Τελος παντων, οτι εγινε εγινε και ακολουθηστε τον αρχηγο.
Ξεχνα το σοβαρο ποστ μου αποπανω, θα γινω καθυστερημενος παλι.
Βρε ΑΧΡΗΣΤΕ, κρινεις τον Ανρι και τον Μεσι απο ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ???? Τους ειδες τι κανουν ολη τη χρονια? Ειδες πως ξεκωλιασαν την Ρεαλ το Σαββατο που το 2-6 ηταν ενα θετικο αποτελεσμα για τη Ρεαλ? Ξεστραβωσου λιγο κι αν εισαι Τσελσι παραδεξου το απο τωρα, γιατι τοτε μονο δικαιολογεισαι. Ακου εκει Μποσινγκουα!!!
Καλα κρασισια.
Μεσι / Ετο / Ανρι φετος εχουνε περιπου συνολο 60 γκολ ΜΟΝΟ στην Πριμερα. Εσυ μου λες υπερεκτιμημενοι παικτες επειδη δεν βαλανε γκολ σε 2 ματς εναντια σε ομαδα που επαιζε σαν τον Αθηναικο με 10 παικτες πισω που δεν ειναι ακριβως ο Αμπονσα και ο Ζεραλδο Αλβες.
Στο ιδιο ποστ εδω μου λες οτι εχουμε ξεχασει τι σημαινει ΜΠΑΛΑ. (απ τον Κοκκαλη, μας κανει μεταγγισεις υπαλληλικης αμπαλιασης) και στο προτερο ποστ λες οτι "ΤΟ ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ ειναι αυτο που δειχνει.
Ξεμεθυστε και τα ξαναλεμε.
μαθαίνω μπαλίτσα απ'τους τζένεραλς, γι'αυτό δεν ξέρω τι λέω.
το σχόλιό μου ήταν για τη χθεσινή εμφάνιση και όχι για τη συνολική εικόνα της χρονιάς, που δεν έχω κιόλας γιατί σιγά μην κάθομαι να βλέπω μπαρτσελόνα. Δεν έκρινα τον άλβες σαν παίκτη όπως κάνει ο ρούθλες, δεν τον είπα κάτσικα ούτε υπερεκτιμημένο ή οτιδήποτε, είπα απλώς ότι χθες ήταν λίγο για κλάματα. Ε και αφού όλοι είδατε ότι δεν ήταν σπουδαία τα μπακ χθες, συμφωνούμε! Το νου σου, έχεις αγώνα αύριο
να θυμηθω να γυρναω πισω ....:D
ναι ο αλβες χτες ηταν κακος
οπως και αλλοι
τεσπα
το οφφσαηντ τι είναι, Dythor;
:rofl::rofl:Klaio!
O Ballack stantar prepei na ton akoumpise esto kai liiigo ston koraka......
A kai gia na min ksexniomaste:
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 2004 ΠΑΛΙ ΠΗΡΕ ΠΟΥΛΟ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΓΑΜΙΟΛΙΑ ΤΟΥ ROYAL BOROUGH OF KENSINGTON AND CHELSEA...
Κάποιοι από 'μας ήταν Τσέλσι όταν έπαιζαν ο T. Flo και ο Zola ε.
Gia auto egrapsa apo to 2004. I Chelsea itan sympathestati me Zola, DiMatteo, Wise ktl
Κάτσε ρε συ, δηλαδή το να βάζεις πολλά λεφτά σε μια ομάδα επειδή τα έχεις είναι "εξαγορά της ποδοσφαιρικής ιστορίας";
Όταν φτάνεις σε σημείο να της στρεβλώνεις την ταυτότητα και να την κάνεις απλά ένα μαγαζάκι, ναι, είναι.
Δεν είναι το κατάλληλο τόπικ, αν θες απάντα μου στο athletics general discussion γιατί το να βάζεις πάρα πολλά λεφτά , να αλλάζεις όλο το προσωπικό κλπ είναι κατακριτέο. Και με ποια έννοια την ορίζεις ως μαγαζάκι πιο υποτιμητικά από τις υπόλοιπες αγγλικές ομάδες.
:roll:
antipodosfairo h chelsea me sprwximo h barca ston teliko(opws kai otan to phre allwste).anagastika sthrizoume manchester ston teliko.mhn grafete mlkies gia ton dani alves.grafte gia ton allona ton alves kalytera.
Καθυστέρες ERίτες,
Αυτό που μας λέτε είναι ότι πρέπει να καταργήσουμε κάθε διοργάνωση κυπέλλου και να την αντικαταστήσουμε με λίγκες, γιατί εκεί θα φαίνεται η συνολική απόδοση της ομάδας όλη την χρονιά και δεν θα κρίνουν 2 αγώνες το ποιος θα περνά στην επόμενη φάση; Νιους φλας φορ γιου, πάντα οι 2 αγώνες έκριναν ποιος θα περάσει σε τέτοιες διοργανώσεις. Και η Μίλαν είναι καλύτερη σαν ομάδα από τη Βέρντερ, αλλά μαντέψτε ποιος πάει στον τελικό. Μην αναφέρω καν τι θα έπρενε να είχε γίνει στο euro του 04.
Ε παραδεχτείτε το πως δεν της άξιζε της Μπαρτσελόνα να περάσει. Πέρασε με τόσο τρανταχτό σπρώξιμο που πραγματικά θα έπρεπε να αηδιάζει όποιον λέει πως γουστάρει να βλέπει μπάλα. Και πέρασε γιατί είναι το τρεντ εδώ και κάτι χρόνια. Ομάδα του μάρκετινγκ πλέον καθαρά, και αυτό φάνηκε στο πόσο σκούρα τα βρήκε απέναντι στην "άχρηστη και μισητή" Τσέλσι.
ΥΓ: Στα περί πόσο ομαδάρα είναι η Τσέλσι και την βοηθούν άλλες ομάδες κύριε ηλίθιε, ε όσο την βοηθά η Λίβερπουλ άλλο τόσο βοηθά η Ρεάλ την Μπαρτσελόνα. Αλλά δεν περιμένω περισσότερη εξυπνάδα ούτε καλύτερα επιχειρήματα από άτομα σαν εσένα.
Μαντεψε!! Η ιδια η Ουεφα εχει κανει τις διοργανωσεις κυπελλου αρχικα εστω, μινι λιγκες!!
η μπαρτσελονα ευνοηθηκε ψες, δεν το αρνειται κανενας, απο κει και περα τα περισσοτερα επιχειρηματα σου ειναι ακυρα.
οσο για το ομαδα του μαρκετινγκ, ναι, τα 100 γκολ στην Πριμερα φετος τα εχουν βαλει ο Διευθυντης Μαρκετινγκ, ο Προισταμενος Δημοσιων Σχεσεων και ο Ειδικος Επιστελευς εκ του Διαθαλασσεως.
Πανυβλακα ρουθλες, σου εθιξα την Τσελσι λεγοντας οτι συμμετειχε σε αγωνα με πολλα γκολ και θεαμα επειδη τη βοηθησε η Λιβερπουλ και πρεπει να βρεις ΠΑΝΑΚΥΡΟ επιχειρημα για να πεις το ιδιο για τη Μπαρτσελονα που εχει χωσει πενταρα φετος σε οποια ισπανικη ομαδα περασε? Κανεις κι εσυ το ιδιο? Μπραβο ρε.
Μπαρτσελονα = τρεντυ λοιπον.
http://www.sfilate.it/img/barcelona1.jpg