ολα τα λεφτα ο Jacob James Olmos
Printable View
ολα τα λεφτα ο Jacob James Olmos
Μ'αρέσει το πώς προχωράει και στον 6ο κύκλο ο χαρακτήρας Dexter (αυτό ήταν πάντα από τα δυνατότερα σημεία της σειράς για μένα), γούσταρα απίστευτα θεούς Mos Def και Olmos. Σαν πολύ αργά να προχωράει η υπόθεση με τον τελευταίο (περίμενα να τον δούμε περισσότερο στο 2ο επεισόδιο), αλλά οκ μωρέ είναι νωρίς ακόμα και βλέπουμε με κομμένη ανάσα.
πρώτα θα ξεπαστρέψει το τσιράκι (κάπου στα μισά προς τελος της σεζον) και μετά θα τον βλέπουμε σε FULL SCALE WAR WITH BATTLESTAR DEXTER.
επίσης, τι Jason καλέ, Edward τον λενε τον ανθρωπο
Ξεκίνησε δυναμικά η νεα σεζον, μου θυμιζει εποχες 1ης σεζον
YO DAWG, I WRONGED WHAT YOU WRONGED SO YOU CAN WRONG WHILE YOU WRONG
Spoiler
αντε και αποτι φανηκε και απο το trailer στο τελος,απο το επομενο ξεκιναει το πραγματικο νταβαντουρι.
Μέτρησε άσχημα το τέλος του επεισοδίου. Άντε γεια...
Εντάξει θα γίνει χαμός στα επόμενα
Δεν ξέρω αν είναι λόγω της διακοπής τόσο καιρό κλπ, αλλά φέτος μου αρέσουν όλα τα storylines, ακόμα και αυτό με Laguerta που ναι το πιο αδιάφορο είναι σκάλες ανώτερο από το περυσινό. Olmos :touched:, απ' το επόμενο θα αρχίσουν τα καλά.
μάλλον κατεβάσαμε όλοι αυτό με το preview του επόμενου επεισοδίου, το οποίο φαίνεται όντως τέλειο και φακντ απ
ΜOS DEF γαμάει ό,τι αγαπάτε, είναι ο μεγαλύτερος και πιο μαγκίτης τυπάς εκεί μέσα, τον πάω τρελά τον άθρωπα!
Κατά τα άλλα, όπως τα λέτε, ούτε ίχνος βαρεμάρας κάθε λεπτό του 6ου κύκλου ως τώρα.
πάει για μεγάλη season φέτος
OMG STO TRITO EP TO TELOS ASDHSAkdsahdsaoiudhsadas
twra mpainw trith sezon. kanei kamia sexon koilia?megalh seira genika. arga thn katalava
η 3η και η 5η είναι λίγο κατώτερες από τις άλλες.
+1, αλλά ωστόσο απαραίτητες για την κλιμάκωση του χαρακτήρα dexter
gamhse o 8anatos sto telosSpoiler
βάλτο μέσα σε σπόιλερ μωρέ μαλάκα
Καλύτερο επεισόδιο εδώ και πολύ καιρό.
ΤΑ ΣΠΑΣΕ. Απο το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος, το επεισόδιο ήταν όλα τα λεφτά.
Γαμάτοι διάλογοι/ατάκες, θεικές ερμηνείες και πολύ γαμάτο στορυ. Έ εντάξυ δώσε Dexter στον λαό...
Spoiler
Spoiler
επεισοδιαρα απο τις λιγες
Ό,τι είπαν όοοολοι οι παραπάνω.
Ποσο γαμαει αυτη η σεζον? Φοβερο το theme και οι προβληματισμοι του Dexter πιο γαματοι απο ποτε.
Ηταν εντελως Saw ο θανατος, αλλα δε μας νοιαζει και πολυ.
και συνεχιζει ακαθεκτα
Spoiler
^^^^
Πιάσανε δηλαδή μοτίβο εκεί στην Showtime...
Spoiler
Ψιλοφαινοταν εξαρχης.
Spoiler
Spoiler
Εγω δεν ειμαι παντως, ισα ισα το αντιθετο πιστευω.
Κασερινε τι βαζεις σποιλερς παντου μωρε, τοσες μερες περασαν, ασε που δεν ειπαμε και τιποτα