35+ χρονωνQuote:
Originally Posted by Mitsmann
600 ευρω το μηνα
45 μερες βασικης εκπαιδευσης υποχρεωτικη 8ητεια
Printable View
35+ χρονωνQuote:
600 ευρω το μηνα
45 μερες βασικης εκπαιδευσης υποχρεωτικη 8ητεια
O,ti eipe kai o apopanw. Etsi egine kai me ton Remo pou mphke mia seira meta apo emena.
και μιας και ειπατε για ρεμο κλπ
στο λοχο μου ησαντε βασιλοπουλος μπουρουσης....
κλασσικα παρουσιαστηκαν με την εσσο.. μπηκανε ορκιστηκαν και ηρθαν και χτες να πληρωθουνε για να φυγουν και καλα με κινηση
καργιολιδοι κολογαυροι
σήμερα κόπηκα και τυπικά από ΠΦ και δεν πρόκειται να με δείτε ποτέ ντυμένο τσολιά (εκτός αν βρείτε τη βιντεοκασέτα από κάτι γυμναστικές επιδείξεις στο Δημοτικό, btw αν πέσει κάπως στα χέρια σας, τηνεθέλω ε), οπότε γνωστό προβοκατόρικο στίκυ τόπικ θα πρέπει να φάει λοκ ντηλιτ μπαν κτλ. η εκπαίδευση είναι μεγάλη πούτσα ε, μη κάνει κανένας καμιά μαλακία και δηλώσει αν απλά σκέφτεται να είναι κάπου Αθήνα. μάλλον θα βρω απάνεμο λιμάνι στο ΜΛΑΤ. αυτά, οι Τζένεραλς έκαμαν πάλι τα κουμάντα τους και μάλλον θα ενισχύσω τα μετόπισθεν (ή κάπου εκεί κοντά τέλος πάντων) και φέτος =)
έντιτ: μιας και λέγατε για σελέμπριτιζ, στη Λέρο έτρωγα τα μεσημέρια και συζητούσαμε (Θέμα: κους κους από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Προό και αμυντικά προβλήματα του γαύρου) με το ιστορικό δεξί-μπακ Νίκο Πήλιουρα. Είχε βγάλει και σέντρα στο Χανιώτη για ένα ηρωικό 1-0 επί του βάζελου. Αμέ.
Quote:
Originally Posted by nothingman
Δινεις μεγαλη χαρα στον Προεδρα. Θα σε εχει στη δικη του Φρουρα. Κατεβαζω το τοπικ με τιμες.
χαιδαρι δεν ειναι ??Quote:
θα βρω απάνεμο λιμάνι στο ΜΛΑΤ
χαχαχ
χαχαχα
θα φας καλη πουτσα εκει!!!
autos htan korintho apothikarios sta magiria, mas evgaze sentra mpires.Quote:
Originally Posted by nothingman
Απολύθηκα. :)
TZIMINT ΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπαλα σημερα στις 8 στο παλατακι! Μην ξεχνας :PQuote:
Originally Posted by jimid
Quote:
Kalos politis re Jimid!
ε απολυθηκε.
Afto den efxontai se osous einai fantaroi i apolithikan prosfata?
an oxi tote 6ti na efxithoume?
swsta euxh8hkes esy re
a kai kalh apolephsh apo mena.... :D
Good citizen...
Καλός αλήτης, κι από μένα. :wink:
me pairnoyn fandango
αντε με το καλο να σε παρει ο διαολος.Quote:
6/11/07.
Bye bye children
Σας ευχαριστώ πολύ.
Πίσω στα παλιά λημέρια λοιπόν.
:wink:
Καλά, μη χαίρεσαι, στο στρατό ήσουν καλά, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Ααααααχ, παλιά, παλιά να ήσουν που κάναμε 30 μήνες στρατό, εκεί να ήσουν, όχι τώρα που μπάινεις και βγαίνεις πριν καταλάβεις τίποτα, κολλέγιο τώρα είναι ο στρατός, μη μιλάς καθόλου.Quote:
:P
που πας?Quote:
Originally Posted by One Colour Black
επισης να διορθωσω
Quote:
Originally Posted by Dr. Death
Έκανα 17 μήνες και δούλευα πριν μπω οπότεQuote:
Originally Posted by fandango
έχω μία ιδέα για το τι με περιμένει.
Dr. Death , εδω Ρεθυμνο . 10 μετρα (κυριολεκτικα) αποτο σπιτι μου
στο ρεθυμνο στο πεζικο
δε σε χαλασε καθολου θα ελεγα
Dokimos? Prepei na hsoun polu kaulwmenos...Quote:
Όχι, δεν ήμουν.
Έγινα όμως ΔΕΑ Γεωγραφικού και πέρασα
πάρα πολύ καλά. ;)
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/171898.htmlQuote:
Προς κατάργηση οι σκοπιές
Προς τη δύση της οδεύει μια από τις χειρότερες υποχρεώσεις που έχουν οι Έλληνες φαντάροι, η φύλαξη της εξωτερικής περιμέτρου των στρατιωτικών μονάδων, πιο γνωστή ως σκοπιά.
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα των Νέων της Τρίτης (16/10), το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχει δρομολογήσει εδώ κι ένα χρόνο σχέδιο φύλαξης των στρατοπέδων με ηλεκτρονικά μέσα, αφενός εξαιτίας του μειωμένου προσωπικού και αφετέρου λόγω της ανάγκης καλύτερης φύλαξης των στρατιωτικών εγκαταστάσεων.
Ήδη, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Δημ. Βούλγαρης έχει εξασφαλίσει 5 εκ. ευρώ για την αγορά καμερών, αισθητήρων δονήσεων και πλεγμάτων με υπέρυθρες ακτίνες. Παράλληλα το ΓΕΣ έχει στείλει εντολές στους διοικητές των μονάδων να εφαρμόσουν το νέο σχέδιο ασφαλείας μέχρι το τέλος του χρόνου.
Με το νέο σχέδιο, ο αριθμός των στρατιωτών που θα φυλούν την εξωτερική περίμετρο των στρατοπέδων μειώνεται σε δύο με τρία περίπολα των δύο ή τριών ατόμων.
Η είσοδος της υψηλής τεχνολογίας στη φύλαξη των στρατοπέδων αναμένεται να εξοικονομήσει μέχρι και 20% του αριθμού των στρατιωτών, που θα αξιοποιηθούν σε άλλους τομείς. Ωστόσο, επισημαίνεται ότι στο εσωτερικό των στρατοπέδων και κυρίως γύρω από τις αποθήκες πυρομαχικών, θα σημειωθεί ενίσχυση των σκοπιών.
E, DEA ti einai re su? Dokimos Efedros Aksiwmatikos! Apolh8hkes kai san uposmhnagos?Quote:
σαν να τα μπερδεψες λιγακι, ε!Quote:
Originally Posted by Blindgeo
Oxi file den ta mperdepsa. Otan eisai DEA ena mhna prin apolh8eis perneis ta diakritika tou Yposmhnagou, Ypoloxagou h' Shmaioforou analoga se poio swma eisai. Se kairo polemou exeis autous tous ba8mous. Egw hmoun DEY (Dokimos efedros upaksiwmatikos) kai egina Efedros Smhnias meta apo 3 mhnes 8hteias.
Οταν είσαι δόκιμος, γίνεσαι Έφεδρος Ανθυπολοχαγός, όχι υπολοχαγός, ένα μήνα πριν απολυθείς (μιλάμε για Στρατό Ξηράς πάντα, έτσι;).
Αυτό που λέει ο blindgeo δεν ξέρω αν ισχύει μόνο στην Αεροπορία ή αν ίσχυε γενικώς παλιά, σήμερα πάντως υπάρχουν μόνο ΔΕΑ απ' όσο ξέρω.
σεις στο στρατό ήσαστε μπλεγμένοι με ΧΑΣΙΣΙΑ?
kala, afta me tis skopies, ksistarxidia sou. kai egw sto natoiko strathgei pou hmouna, kai htan tigka stis kameres (4 se kathe skopia) den thimamai na eixa glytwsei oute mish wra - 11 mhnes ekei pera ekana 3500 wres skopeto.
@jimid kalos poliths, mhn masas, edw egw ksekinisa douleia 2 vdomades afou epestrepsa apo agglia, kai to myalo mou akoma den exei katharisei edw pou ta leme, poso mallon esy pou douleves kai prin to strato.
Blindgeo ti seira hsoun esy psaroukla?
παντως τα διπλα σκοπετα που χανε πει τα βαλανε.
κι εμενα τρελη μουφα μου ακουγεται αλλα τεσπα.
ειναι πολλα τα 5 μυρια και αρκετοι οι καραβαναδες.
το πολυ πολυ σε καθε στρατοπεδο να μειωσουν 1 σκοπια.
αλλα ειμαι περιεργος... ποιος θα αγρυπνα παρακολουθωντας τις καμερες στα απανταχου στρατοπεδα? ο ΑΥΔΜ?
όταν ήμουν στη λάρισα, τις κάμερες τις τσέκαραν με βάρδυες οι Επόπτης - ΑΥΔΜ - ΒΑΥΔΜ των πεζοναυτών. όσες φορές ήμουν ΑΥΔΜ σε γειτονική μονάδα και περνούσα από 'κει, δεν είχα πετύχει ποτέ κανέναν στα μονιτορ. βέβαια οι σκοπιές φυλάσσονταν κανονικά.
Nai an8upoloxagos h8ela na pw, kai an8uposmhnagos sthn aeroporia. Kai auto pou lew isxuei kai eixa gnwrisei arketous DEA pou prin apolu8oun phran ton ba8mo tou an8uposmhnagou.Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
@locust: Mphka ton Febrouario tou 2005. A' Esso 2005
mpainw ton fevrouario kata 90% (ama xypnhsw mia mera nwris na paw na spasw thn anavolh) oe oe oe
Ρε συ, σαφώς και ισχύει όχι για πολλούς, για όλους τους δόκιμους. Ολοι απολύονται με τον βαθμό του ανθυπολοχαγού, δεν υπάρχει επιλογή ή τίποτα τέτοιο. Αυτό το ΔΕΥ που είπες με μπέρδεψε.Quote:
Originally Posted by Blindgeo