Πάλι καλά που το ξεκαθάρισες, γιατί έχουμε πολλά άτομα 50+ ετών που όταν διάβαζαν την λέξη δεξιός θα σε περνούσαν για χίτη.Quote:
Originally Posted by Steel Assassin
Printable View
Πάλι καλά που το ξεκαθάρισες, γιατί έχουμε πολλά άτομα 50+ ετών που όταν διάβαζαν την λέξη δεξιός θα σε περνούσαν για χίτη.Quote:
Hello?
Μόνο οι 50+ το χρησιμοποιούν; Είπα πως οι 50+ το χρησιμοποιούν κατά κόρο.
Αλλά και πάλι, η μαλακισμένη η enitharmon πως της ήρθε να με πει δεξιό;
Comprehension Hypnosia, δε νομίζω ότι έχει σχέση αν ξέρω τον πρώην ή τον νυν πρόεδρο, η συζήτηση έχει πάει τόσο off topic και για να σου εξηγήσω μερικά πράγματα πρέπει να αφιερώσω σελίδες ολόκληρες - και βαριέμαι απίστευτα ομολογώ όταν ξέρω ότι απέναντί μου έχω ένα ζώον που αντί να διαβάσει και να καταλάβει τι του γράφω, επειδή μάλλον τελικά πλησιάζει στο προφίλ εκείνων που πλακώνουν ανθρώπους στο ξύλο και τους ρίχνουν 48 κλωτσιές στο πρόσωπο, επειδή είσαι ένα αρχίδι που σε σέβεται τίποτα, δεν σέβεσαι την ιστορία, δεν σέβεσαι τους αγώνες, και στην τελική σου λείπουν στοιχειώδεις γνώσεις για το πως λειτουργούν τα συνδικάτα, ποια αιρετά όργανα έχουν κτλ θα έρχεσαι εδώ και θα μου λες αν είμαι άντρας ή όχι. Μήπως να τις βγάλουμε έξω να τις μετρήσουμε; Ή να παίξουμε ξύλο; Να βγάλουμε μαχαίρια; Παραδοσιακά πράγματα. Προτιμώ να κλειδωθεί το topic ώστε να αναλωθείς σε κάποιο άλλο μέρος του forum.
Αυτά, μπαχαλάκια κρυφοοννεδίτη wannabe :)
Αρχιδάκο βλέπω ότι ξέρεις που το πάω και κάνεις μόκο.Quote:
Λοιπόν, ή απαντάς και τρως τα αρχίδια σου, ή ξεκινάς να το μαζεύεις από τώρα περί μη απολυτότητας ταύτισης ορισμού-έννοιας.
Και έτσι και το κάνεις θα σε πάρω φαλάγγι μέχρι να το εφαρμόσουμε και στο ΧΕΒΗ ΜΕΤΑΛ.
Άσε το που το πας. Θες απάντηση; Δεν ξέρω, δε με νοιάζει.
Περιμένω να δω την ενημερωμένη enitharmon και τον πιο ενημερωμένο προφανώς Atheist να μου πουν πως ορίζεται ο αριστερός, ο κεντρώος και ο δεξιός. Για να ξέρουμε ποιον προσφωνούμε δεξιό έτσι; Και για να ξέρουμε τι μαλακίες πετάμε δηλαδή ε;
Γιατί αντίστοιχα μπορώ κι εγώ να βρίσω την enitharmon με λέξεις που θα δεχτεί πολύ άσχημα, όπως δέχτηκα εγώ τη λέξη δεξιός.
Άντε μάθαμε 2 λέξεις και τις πετάμε σα μαλάκες εδώ μέσα.
Χα! Ασπίδα!
Ωραίο κόλπο.
Χα! Μαλακία!Quote:
Originally Posted by carheart
Ωραίο ποστ.
[south_park]Now can i have an answer from someone who is not a complete retard?[/south_park]
great great
Το ερώτημα μου έμεινε αναπάντητο!Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Εσύ τα βλέπεις ακριβώς ίδια ε;
Πω πω. Από τη μία οι αριστεροί, από την άλλη οι δεξιοί και στη μέση μονάχος ο Βασίλης Λεβέντης. Να βαστάζει τη κληρονομιά του γέρου της δημοκρατίας στα ατσαλένια μπράτσα του.
εγώ ακόμη προσπαθώ να καταλάβω ποια συλλογική σύμβαση για ΤΕ ορίζει ελάχιστο μισθό τα 1200 ευρώ. :?
μακάρι να ίσχυε βέβαια.
η ανεργία στη θράκη και τη δυτική μακεδονία είναι όντως κατά πολύ μεγαλύτερη από τον πανελλήνιο Μ.Ο. βεβαια, γι'αυτό είναι ηλίθιο να κατηγορούνται οι μετανάστες από τη στιγμή που ο κύριος όγκος τους συγκεντρώνεται στην αθήνα.
Τσούτσεκε, δε μίλησα για τους παλαι ποτε κεντρώους ή για την σοσιαλδημοκρατια, μίλησα γι' αυτό που μίλησα. Επισήμανέ μου πεντέξι τρανές διαφορές που με διαφεύγουν ή λούφαξε γαμώ το χριστό σου χίτη.Quote:
Για την Θράκη τουλάχιστον μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα πως το φαινόμενο οφείλεται κυρίως στην έλλειψη κρατικής υποστήριξης, την αδυναμία ανάπτυξης μεγάλων τουριστικών επιχειρήσεων και την κακοδιαχείριση των ευρωπαϊκών κοινοτικών πόρων που κατέληξε στην ελλειπή διανομή πόρων για την ανάπτυξη της περιοχής.Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Χωρίς να πάω μακρυά και χωρίς πολλές πολλές σκέψεις, συμβασιούχοι, δικαστές, αγρότες, κλείσιμο εργοστασίων.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Σου φτάνουν αυτά;
Δεν αναφέρω καν διαφορές των 2 κομμάτων αρχές 90.
Σάλτα γαμήσου τώρα καθυστερημένε κνίτη.
Πω μλκ στο Χίτης απαντάει με Κνίτης.
Πραγματικά θέλω τη διεύθυνση του καφενείου (των 50+ ντε) που ανδρώθηκε πολιτικά να παγαίνω να πίνω καφέ.