ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΣQuote:
Originally Posted by Griffith
Printable View
ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΣQuote:
Originally Posted by Griffith
Εγώ είμαι πούστης και λέω φέρτε πίσω το σόλο.
ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥQuote:
Originally Posted by DM
Ο ΔΜ πρέπει να μείνει για πάντα εδώ στο ΕΡ. Οι λόγοι είναι πολλοί, πρώτος και κύριος είναι να υπάρχει πάντα ένα ζωντανό παράδειγμα προς αποφυγή για τους νέους χρήστες.
Το αστείο και συνάμα τραγικό με τον ΔΜ είναι ότι πουλάει Ελλάδα. Είναι σαν το μπλουζάκι Τσε που έχω ή αυτό το καινούριο που πήρα πρόσφατα με Μάο. Πουλάει ρε παιδί μου - ΑΘΗΝΑΙ, τα άβαταρ με τη γαλανόλευκη, το ψαγμένο και καλά αρχαιοελληνικό στο σιγκνατσουρ. Επίσης είναι και αυτή η προσκόλλησε σε θέματα ας πούμε, εθνικιστικά, το υπεράνω ύφακι σε ό,τι είναι αλλοεθνές, αλλόθρησκο κτλ.
Το κρίμα είναι βέβαια, που άτομα σαν αυτόν είναι που "υπερασπίζονται" στον ιντερνετοκόσμο μερικά πράγματα, όπως πχ διάφορα άρθρα που έχουν να κάνουμε με τη μικρασιατική καταστροφή, την εισβολή στη κύπρο κτλ στη γουικιπήντια. Ακόμα πιο ωραία είναι τα φλέημς σε σάιτς όπως το γιουτουμπ, το φλικρ και άλλα. Είναι δραματικά καραφλιαστικό που κάποιοι καμένοι σαν τον ΔΜ, με ελίτ έντιτινγκ σκιλζ, φτιάξανε βίντεα, διάφορα, στο γιουτούμπ, τα οποίο τελικά οδήγησαν στην υπεργαμάτη διακοπή του γιουτούμπ στη Τουρκία (ο ατατούρκ ήταν μια αδερφή και τέτοια, ψάχτε το).
Αλλά γενικώς ρε παιδί μου, είναι περίεργο πως τα άτομα σαν τον ΔΜ νομίζουν ότι ζουν σε έναν κόσμο, όπως πχ είναι το σταρ γουορς. Η Ελλάδα είναι το φως, όλοι οι υπόλοιποι είναι βάρβαροι, ανθρωποφάγοι. Άμα είσαι Τούρκος ή Εβραίος ή Αλβανός ή τζενέρικ σκυλάραπας, είσαι "Η Σκοτεινή Πλευρά". Ομοίως βέβαια υπάρχουν και τέτοιες νοοτροπίες από τους αλλοεθνείς, πχ είναι τραγικό για όσους έχουν ζήσει σκηνικά, να βλέπεις Πακιστανούς να σιχαίνονται τους μαύρους σε σημείο να μην τους αγγίζουν κιετς.
Λοιπόν, επειδή κάνω σοβαρό ποστ, εγώ βλέπω το έθνος, την Ελλάδα, ως κάτι που με ενώνει με πολλούς άλλους ανθρώπους. Δεν βλέπω την Ελλάδα ως κάτι που με διαφοροποιεί από άλλους - το ότι είμαι Έλληνας φίλε ΔΜ, δεν με κάνει ανθρωπιστή, δεν με κάνει και γαμώ τα ατομάκια, δεν με κάνει έξυπνο, δεν με κάνει φιλικό απέναντι σε όλους που ζούνε γύρω μου. Εσύ, παρότι νιώθεις ένα πολύ έντονο πατριωτικό αίσθημα (ενώ εμείς όλοι είμαστε ανθέλληνες ή ξέρω γω κάποιοι χωρίς πατρίδα) δεν σημαίνει ότι είσαι ο κουλαλέξης.. Στα λέω αυτά λες και είσαι στο δημοτικό, γιατί πραγματικά αναρωτιέμαι πόσο είσαι. Είσαι μικρός; Είσαι μεγάλος; Όπως και να'χει, το θέαμα των ποστς σου είναι λυπητερό. Γιατί; Διότι απέχεις πολύ απ'αυτά που με στόμφο και αρχαιοελληνικό στυλάκι προσπαθείς να πείσεις και συ τον εαυτό σου ότι είσαι. Αν κατά την άποψή σου Έλληνας σημαίνει να είσαι κάτι σαν αυτό που είσαι εσύ αυτή τη στιγμή, προτιμώ να θεωρούμαι πολίτης του κόσμου. Δεν είναι μόνο οι Έλληνες που πολεμήσανε για ελευθερία, δικαιοσύνη, ισονομία και ισοπολιτεία στον κόσμο, εκτός και αν εμφανιστεί κάποιος δικός σου και μας πει ότι και εκείνοι είναι ελληνόσποροι. Αυτά τα οποία σε νοιάζουν, σε πονάνε, σε τσαντίζουν και σε γλυκαίνουν είναι περισσότερο ανθρώπινα αιτήματα, δεν έχουν να κάνουν με το ότι είσαι Έλληνας - κάτι που στην τελική δεν επέλεξες.
Χαίρομαι που υπάρχουν τα φόρουμς για τον απλούστατο λόγο ότι μπορείς να γράψεις ό,τι μαλακία θες και χωρίς τον φόβο κάποιος να σε διακόψει στη μέση της πρότασής σου. Αν ποτέ βρισκόμασταν ιν ρήαλ λάιφ, είτε θα πλακωνόμασταν στο ξύλο, είτε θα φωνάζαμε τόσο πολύ που δεν θα έβγαινε άκρη. Μέσω του φόρουμ, παρότι γενικώς τα θεωρώ για τον πέο και για τον χαβαλέ, νομίζω ότι εσύ προσωπικά μπορείς να μάθεις 2-3 πράγματα για τον εαυτό σου - κάτι που κανείς δεν θα μπορέσει να στα δείξει ιν ρήαλ λάιφ.
Σοβαρό ποστ ε, παρότι το γιουσατζ οβ γκρηκ μου είναι αυτή τη στιγμή στον πάτο. Ό,τι σου έγραψα ΔΜ, δεν στα λέω φιλικά, αλλά δεν στα λέω εχθρικά... Σε συμπαθάω ρε αδερφέ. ΟΚ, μπορεί να φαινόμαι μαλάκας απέναντι σε πολλούς, που προσπαθώ πραγματικά να σε κάνω να καταλάβεις ότι φέρεσαι σαν ηλίθιος απέναντι σε όλους, οπότε αντί να σε βρίζω, προσπαθώ αληθινά να σε κάνω να καταλάβεις τους λόγους για τους οποίους είσαι μειοψηφία. Μειοψηφία εννοώ ως πολιτικές ιδέες, όχι ως ηλίθιος, οι ηλίθιοι πάντα είναι πλειοψηφία.
μπαν στον ικονοκλαστ.
Ρε Φοίβε, πρώτα απ'όλα αυτό το υπεράνω υφάκι σε οτιδήποτε είναι αλλοεθνές που στο καλό το βρήκες; Δεν είμαι κομπλεξάρας ρε αδερφέ με οτιδήποτε ξένο. Ούτε ο τύπος που πάει με περικεφαλαίες στα γήπεδα και μπράβο στην Τουρκία που νίκησε 4-1 (τί με νοιάζει).Quote:
Originally Posted by Phoebus
ΔΕΝ είμαι χρυσαυγίτης που να πάρει, ούτε ξεσπιτώνω αλβανούς στον ελεύθερο χρόνο μου. Τα δε βιντέακια του γιουτιούμπ με το εθνικιστικό περιεχόμενο τα θεωρώ τραγικά και από τις δύο πλευρές και ουδέποτε έφτιαξα κάτι τέτοιο.
Το πρόβλημα με σένα και μερικούς άλλους είναι ότι με πετάτε σε μια κατηγορία στην οποία ε πώς να το κάνουμε ρε παιδί μου, παρότι αντιλαμβάνομαι καλά ποιά είναι, δεν ανήκω.
Ζωντανό παράδειγμα είσαι πρώτος και καλύτερος όταν λες ότι θεωρώ πχ τους Τούρκους βάρβαρους και ανθρωποφάγους. Πρώτα απ'όλα οι άνθρωποι δεν φταίνε μα οι κωλοκυβερνήσεις τους. Δεν μισώ τους Τούρκους και τους Αλβανούς ρε παιδί μου.
Αλλά θα σου πω και τούτο. Όταν βλέπω τέτοια απόρριψη ιδεών προσωπικών και μη, που όπως έχω επαναλάβει είναι απλά μηνύματα μεταξύ αγνώστων, δεν με ενδιαφέρει ρε αδερφέ, απλά να ξέρεις ότι από ένα σημείο και μέτα κάποια πράγματα πάνε αντιδραστικά.
Θέλω ρε παιδάκι μου να σας δείξω (το ξέρετε φυσικά) ότι δεν υπάρχει μόνο ο Ριζοσπάστης. Θέλω να σας τρίψω στα μούτρα και όσα λεεί ας πούμε ο Πλεύρης που αποτελεί κόκκινο πανί για εσάς. Γιατί; Και για χαβαλέ αλλά και για να βλέπουμε και την άλλη πλευρά.
Στην τελική εγώ τις απαντήσεις μου τις έχω πάρει στην πραγματική ζωή. Έχω και κομμουνιστή φίλο και αναρχικό και δεξίο και αριστερό και κάθομαι και συζητάω διάφορα θέματα πολιτικά και μη επειδή μ'αρέσει η πολυγνωμία. Μ'αρέσει να βλέπω πως τα παρουσιάζει η κάθε πλευρά ξεχωριστά. Εδώ στο ER λείπει αυτή η ισορροπία. μην εξισώνεις την κοινωνία ολόκληρη με το ER.
Ναι σε πολλά πράγματα γουστάρω να είμαι μειοψηφία. Σε άλλα είμαι με την πλειοψηφία.
Ας πούμε, ε δεν μπορώ να δεχτώ τον μαλάκα τον καντιρού όταν λέει ότι θέλει να καταργήσουμε την ορθογραφία και να φτιάξουμε ένα έκτρωμα με την γελοία δικαιολογία ότι βοηθάει στην δυσλεξία και είναι πρακτική. Δεν μπορώ να δεχτώ την ανάδειξη τρέχουσων πολιτικών θεμάτων και το θάψιμο άλλων.
Απλά ρε φίλε αν δεν χαίρομαι που κάινε την ελληνική σημαία είμαι αυτόματα μέλος της Χ.Α και ακραίος φασίστας;
Αν δεν χαίρομαι που σπάνε περιουσίες πολιτών επειδή έλαχε να βρεθούν στο διάβα τους είμαι καθυστερημένος φασίστας.
Αν πιστεύω ότι το να καις ένα βιβλιοπωλείο και να θέτεις σε κίνδυνο τις ζωές όποιων είναι μέσα επειδή έχει στα ράφια του 10 βιβλία που δεν γουστάρεις να υπάρχουν, είναι φασισμός, ε τότε παίρνω ποσοστά από τον Γεωργιάδη και είμαι φασίστας.
Ναι οκ, δεν χαίρομαι που δέρνουν τους φοιτητές που αγωνίζονται σε καμία περίπτωση, αλλά δεν αντέχω αυτή την μονοδιάστατη οπτική που γουστάρουν οι περισσότεροι εδώ, δηλαδή γαμήστε πχ το βιβλιοπωλείο του φασίστα Γεωργιάδη με κάθε μέσο, αλλά αν με τα ίδια μέσα μας γαμάνε αυτό είναι φασισμός διότι στην περίπτωσή μας ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ και ΤΕΛΟΣ. Είμαστε FREEDOM FIGHTERS!!! Ε αυτό δεν πρόκειται να το δεχτώ, γιατί δεν στέκει.
Αν γίνομαι ο κακός ο φασίστας ο μαλάκας της υπόθεσης είναι επειδή γουστάρω να τα βλέπω τα πράγματα και από την άλλη πλευρά.
Αν συζητούσαμε από κόντα το πολύ πολύ να ανεβαίνανε οι τόνοι, όμως χέστηκα να τσακώθω. Έχεις τις απόψεις σου και 'γω τις δικές μου. Γιατί είσαι τόσο μαλάκας και δεν μπορείς να δεχτείς ότι όντως ακόμα και ο υπάνθρωπος Πλεύρης έχει σε κάποια points δίκιο όπως η μαλακισμένη υστερία που πιάνει ορισμένους και λένε "α, δεν μιλάω με φασίστες" ή "να μην μιλήσει ο φασίστας". Μα αυτό είναι φασίσμος και το ξέρεις.
Δεν είναι δυνατόν να θεωρούμε τους αριστερούς αγγέλους και τους δεξιούς διάολους.
Και τί στο καλό πάει να πει επικίνδυνη άποψη. Γιατί να μην είναι επικίνδυνη άποψη, η αναγνώριση των Τσάμιδων από το ΚΚ, μιας ομάδας που μισεί ρε παιδί μου τους Έλληνες. Γιατί να μην είναι τόσες απόψεις που έχει το ΚΚ επικίνδυνες απόψεις. Γιατί εφόσον γράφει γελοιότητες που εύκολα διαψεύδονται δεν κάνει κάνεις τον κόπο για μια φορά με σοβαρότητα να αντικρούσει και να αποδείξει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι παρά αρκείται στα λόγια. Έπειτα, τί μαλακισμένη λογική είναι να προβάλλουμε τον ασπασμό ιδεών του συγγραφέα με το άτομο που έκανε το ποστ. Δηλαδή αν μεταφέρω κείμενα του Πλεύρη προς σχολιασμό για να δω και να μάθω και 'γω 2-3 πράγματα με ουδέτερη στάση δίχως πρόθεση γελοιοποίησης ή επικρότησης είμαι φασίστας και τέλος. Είναι φαιδρό και πολλές φορές ομολογώ ότι γουστάρω να συγκλίνω σε μεγάλο βαθμό με απόψεις για να δω πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η μαλακία ορισμένων.
Δεν μπορεί να σου μεταφέρω ένα κείμενο για σχολιασμό και να αρχίζεις της μαλακίες "α και πως γράφει έτσι, δεν ξέρει την δημοτική ή είναι κύπριος ή ε δεν έχει φωτογραφίες ή ανέβασε το σε PDF γιατί έτσι δεν το διαβάζω" ή "πού το βρήκες" ή "δεν ξέρεις γραμματική" 'η "το μετέφερες για να προκαλέσεις απλά και μόνο και τέλος" ή "α δεν αντέχω να διαβάζω έναν νεοναζί"
Ε α γαμήσου δηλαδή. Κάτσε διάβασε και σχολίασε αν αντέχουν τα πνευμόνια σου. Φέρε στοιχεία και δείξε μου να καταλάβω και γω 2 πράγματα αν έχεις να πεις κάτι. Παρά μόνο ξέρεις τί; Κάτι φωτογραφίες της πλάκας και άφθνονη "ξέμπαρκη" εξυπνάδα. Έρχεται μετά και το επιστέγασμα του Φοίβος να σου πει ότι ξέρεις κάτι, σου κάνω μάθημα, στην λέω, σε βρίζω α και ξέχασα, είσαι ηλίθιος και φασιστάκι.
Ναι, οκ... αφού το λες εσύ.
Στην τελική διάβασα Ραφαηλίδη, Χαριτόπουλο ύστερα από παρότρυνση ένος φίλου κομμουνιστή, διάβασα Πλεύρη διάβασα όμως και Μαρκεζίνη και άλλους.
Τελικά ο καθένας δέχεται όποιον τον συμφέρει και θεωρεί αξιόπιστο όποιον τον εξυπηρετεί. Ποιά όμως είναι η πραγματικότητα.
κλαψ,κλαψ.με συγκινησες
Ο ραφαηλίδης είναι μαγουλάκιας γούτσου-γούτσου και ο χαριτόπουλος απλά μαλάκας. Επίσης αν απο την άλλη βάζεις το μαρκεζίνη ρε φίλε έχεις πρόβλημα, πως να το κάνομε. Δηλάδή και σα δεξιός, καταλαβαίνεις.
Μια παρέν8εση για να μη διακόπτω κατα τ'άλλα, το βιβλιοπωλείο του γεωργιάδι το καίν πάντα νύχτα, δεν έχει κοσμάκη μέσα. Να τα λέμε όπως πρέπει δηλαδη!!
λυγμ :(
γιατί ελάχιστες φορές έχεις γράψει όπως παραπάνω
και γιατί ο Πλεύρης γράφει δημαγωγικά
και γιατί όποιος πιστεύει ότι μόνο οι δεξιοί σκοτώσανε είναι το ίδιο αφελής με αυτόν που πιστεύει ότι μόνο οι Τούρκοι σκοτώσανε.
Απλά τα θρεντ σου για την 25η και για το φυλάκιο είναι τραγικά, σα να είναι γραμμένα από χρυσαυγίτη και σε καμιά περίπτωση δε διαφαίνεται η διάθεση σου για διάλογο.
epishs den akouses pote Radio-Kanivalismous! (ekei na thn pei thn ahdia tou.... my xasei!)
@ DM: telika eisai afto pou deixneis edw mesa 'h eisai kati allo to opoio den to exoume katalavei kai se exoume parekshghsei? Oxi oti to psaxnw kai poly alla apla mou dhmiourgh8hke h aporia kai thn eksefrasa ef8aiws
και τώρα που γυρίζει, ρίχτε και ενα μπαν στον καντιρου συνοδευόμενο από ανασκωλοπισμό για προσβολή της δημοσίας αιδούς
Δείχνω αυτά που θέλω και σας ενοχλούν χωρίς να σημαίνει ότι απαραίτητα είμαι.Quote:
Originally Posted by Sotos_The_Tequiler
πιστεύω οτι ουδείς ενοχλείται πέρα απο τους πασόκους που προσπα8ούν να είναι αντιφά.
Quote:
Originally Posted by DM
afto mou 8umizei kati grafikous "kai kala aristerous" pou swnei kai kala prepei na vroun kati gia na enoxlhsoun 'h apla na antiparate8oun
pantws afto to "Δείχνω αυτά που θέλω..." pou egrapses mou edwse arxika thn entypwsh kapoias ypovoskousas katapieshs... mhpws telika mono edw mesa deixneis afto pou 8es? (ksypnaei mesa mou o psyxologos)