νταξει, τι μου θυμισατε.. Πριν 2-3 χρονια διακοπες στη Ροδο και ΟΛΕΣ οι πινακιδες ηταν ΡΟΝ.
Kαθε φορα που το εβλεπα τραγουδαγα ρυθμικα Ron, Ron, Ron Weasley κατα το:
https://www.youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4
Printable View
νταξει, τι μου θυμισατε.. Πριν 2-3 χρονια διακοπες στη Ροδο και ΟΛΕΣ οι πινακιδες ηταν ΡΟΝ.
Kαθε φορα που το εβλεπα τραγουδαγα ρυθμικα Ron, Ron, Ron Weasley κατα το:
https://www.youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4
με λενε ειρηνη ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ και δολοφονηθηκα στις 10 ιουλιου 2007 μπροστα στα ματια του πατερα μου με μαχαιρι αν u δεν αντιγραψετε αυτο το κειμενο σε 10 φωτογραφιες αυτης της σελιδας το μικκρο κοριτσι θα ερθει σπιτι σουτο βραδει με ενα μαχαιρι κ θα σου κοψει το λαιμο αλλα αν το κανεις το μικρο κοριτσι θα σου δωσει 7 χρονια καλοτυχια
emena oi goneis mou pethanan prin gennithw
η καμενιά που βρίσκεται...?
όταν μένω μόνος σπίτι δεν βάζω τον "σύρτη" στην πόρτα.
Αν πεθάνω να μην δυσκολευτούν να μπουν μέσα για να με βρουν ...
Spoiler
συνειδητοποιησα πως εκτος απο περιπτωσεις συνεννοημενου ραντεβου, με αποσυντονιζει να φτανω καπου, ακριβως ή και μιση. γενικα κλιμακα προτιμησης ειναι α) και δεκα με και 20 β) παρα 20 με παρα 10 και γ) ακριβως ή και μιση. αυτο ισχυει για περιπτωσεις που θα παω χωρις συνεννοηση καπου, απο εφοριες κλπ, μεχρι καφεδες που εχουν ξεκινησει αλλοι και θα παω να βρω εγω.
there, I said it.
Για το διαστημα μεχρι "και δεκα" και απο "παρα δεκα" μεχρι ακριβως τι κανουμε?
συγκλινει με ακριβως μαλλον. εχω θεμα με την ακριβεια. ( ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ;. )
Eurobak 9am, χωρίς καφέ, να παραλάβω ένα pin.
-Καλημέρα, ένα pink θέλω να μου δώσετε.
Ξαναδιάβασα όλο το θρεντ περιμένοντας να φορτίσει το κινητό (προτιμώ να αργήσω κάπου παρά να πάω και να μένει το κινητό από μπαταρία, ακόμη και αν δεν περιμένω τηλεφώνημα)
Psaxnw me pathos ta pin mou se pinakides autokinhtwn. Otan phga elvetia to ekopsa omws logw 6-pshfiwn pinakidwn
a egw eimai tou random!
Στα καροτσακια από τα σούπερμάρκετ, βάζω πάντα το 50άλεπτο για να τα πάρω από τη σειρά.
Αν και το κέρμα το παίρνω πίσω στο τέλος, σιγά μη τους δώσω 2 ευρώ για να πάρω το καροτσάκι.
Τωρα τελευταια στα μπαννερς "πυροβολησε το αηπαντ", "μαζεψε τρια επερχομενα μηλα και κερδισε", "γδυσε την καριολα" αρχιζω και παιζω αλλα προσποιουμαι οτι αστοχω γιατι "ειναι δυσκολο γαμω τη πουτανα" και μετα το παραταω με υφος "ε, τι να κανουμε..."