το 'κόναν' δεν είναι ένα πράγμα, σύγκρινε Sal Buscema με Barry W. Smith, ας πούμε.
Printable View
το 'κόναν' δεν είναι ένα πράγμα, σύγκρινε Sal Buscema με Barry W. Smith, ας πούμε.
οπ απαντησες...αλλα εγω αλλο σε ρωτησα
επι τουτου μπορεις να απαντησεις?
(και ο ικονοκλαστς να κανει καμια αναστροφη...καποτε ελεγε οτι ο μινμιν ειναι καλος αλλα γραφει χαλια)
τι δεν απάντησα, 00i00;
επικαιρο και καυστικο ποστ
http://punkfromthegutters.blogspot.com/2011/08/k.html
Νιωθω λες και ειπα εγω αυτα τα λογια. Ολοενα και περισσοτεροι σκεπτομενοι_ανθρωποι αρχιζουν και νιωθουν το παραπανω. Τι λετε, καιρος δεν ηταν; Μεσα απο τα παραδειγματα της μπασταρδεμενης κουλτουρας της πλειοψηφιας των ελληνων στο ποστ, νιωθουμε ξανα αυτη τη σταρχιδιστικη νοοτροπια που συνανταμε καθε μερα στις ζωες μας. Δεν υπαρχει σωτηρια απ'αυτο το πραγμα, και οσο ζουμε σε αυτο το μερος μεταλλασομαστε και μεις οι ιδιοι, ακομα και αναγκαστικα για να συνυπαρχουμε με τους αλλους! Καλος ο σταρχιδισμος και η καφριλα, γουσταρουμε, αλλα ολα εχουν ενα οριο :!:Quote:
Αυτή η χώρα παίρνει τα σκατά που της αξίζουν, και είμαι πολύ περήφανος, που από μικρό παιδί σχεδόν, δεν είχα κανένα αίσθημα αγάπης προς την πατρίδα(και οποιαδήποτε άλλη).Γιατί απλούστατα, αυτό πλέον μετατρέπει σε πιο εύκολη την φυγή μου(μας) από την χώρα, σύντομα.
Δε σας αηδιαζει και σας; Δε σας κανει να θελετε να φυγετε απ'αυτη τη χωρα και να ερχεστε μοναχα για διακοπες το καλοκαιρι; Γιατι κακα τα ψεματα, η Ελλαδα ειναι η χωρα του καλοκαιριου, των διακοπων, της καλοπερασης. Ειμαστε μια τουριστικη ατραξιον.
Εξαιρειται ο ΠΑΟΚ φυσικα οπου θα τον ζουμε μονο μεσα απο μαζωξεις και FAN CLUB
...
Βάζε τόνους.
Υπερβολικός, υπερ-προβοκάτορας και πάντα διαβάζεται νερό. Κλάσικ πάνκης, είμαι φαν. Το καλύτερο κομμάτι ήταν με την ιστορία του ροκαμπιλά, γενικά να μεταφέρεις ιστορίες!
Heavy Metal is the Law. Τελεία. Μεταλλάς (μεταλλάς όμως, ξέρεις εσύ), δεν το αρνείται αυτό το πράγμα (εννοώ να το πει και να μην γελάει το μουστάκι του).
δεν ξέρω τι παίζει θεσσαλονίκη, αλλά και αθήνα που υπάρχουν και κάμποσα "εναλλακτικοροκάδικα" (γυφτο-ορισμός για να ξεχωρίζει από τα "κανονικά" ροκάδικα που παίζουν μέταλ), μη φανταστείς reject ότι είναι καλύτερα. Του αγίου grunge το ανάγνωσμα παίζει συνήθως, άντε κάνα clash στη φάση.
:touched:Quote:
"καλέ συ κυρα-γαμιόλα έχεις τόσες τρίχες στο χέρι όσες ο Μαλιούφας και περνιέσαι και για καυλόμουνο".
Rock 'n roll...far too slow
So the adrenaline just doesn't flow
Ύστερα από αυτό το δίστιχο δεν υπάρχει γυρισμός. Το heavy metal γουστάρουμε, αυτό θα στηρίζουμε, αυτό θα ακούμε, αυτό θα επευφημούμε. Αν οι ροκάδες δεν έχουν οργανωθεί για κάποιες βραδιές, δεν είναι πρόβλημα των μεταλλάδων αυτό, αλλά περισσότερο των ίδιων των ροκάδων. Επίσης εάν ένα πρόγραμμα αλλάζει στη μεταμεσονύκτια πορεία σε ένα κλαμπ όπου ύπαρχουν τρεις ροκάδες και δώδεκα μεταλλάδες ξέρω 'γώ, ξάνα είναι απολύτως φυσιολογικό. Θα κάνει τα κουμάντα του ο μαγαζάτορας για να μη χάσει την πελατεία.. :wink: Θα χώσει και κάνα Σλέιεερ για να κονομήσει κι άλλα τετράευρα από τις μπίρες.
βεβαια αλλο λεει ο πανκης αλλα δεν πειραζει
Εάν δε βαριέσαι, επειδή είμαι και λίγο μπουμπούνας, για εξήγησε.
Ρε νταξει μια χαρα μεταλ τα σπαμε κτλ αλλα παρε ποιον να σου πω οποιον θες κ συγκρινε τον με τον χεντριξ κ θα σου φανει κακομοιρης.
μα αφου το γραφει ξεκαθαρα αφου...
οτι τα καγκουρομεταλομαγαζα αυτοβαπτιζονται ''ροκαδικα'' ενω δεν παιζουν ροκ