Πόσο για το μπούτσο σκηνικό, αλλά 1/2 ο Αρσλάν.. γαμώ την Τουρκία μέσααααααααααα
Printable View
Με Ουσα δε παίζει να 'ναι τόσο αδερφές, ούτε οι διαιτητές τόσο προκλητικοί. Χαλαρά 30αρα προβλέπω (αρκεί να μην τους λυπηθούν :P)
οχι αλλοι αδιαφοροι τελικοι ομως.
τη τελευταια πενταετια ο μονος τελικος που αξιζε ηταν το ισπανια-ρωσια στο euro 07 με ολα τα υπολοιπα περιπατους.
πήγαν να κάνουν ΤΗΝ ανατροπή οι Ισπανοί αλλά ευτυχώς δεν τους βγήκε. κρίμα για τις λατρείες, έπρεπε πιο πάνω από 5η θέση.
Πόσο εύκολα τα κάνει να φαίνονται όλα ο Ντουράντ :touched:
33 ποντους ο κλειζα . μαλιστα..
χθες που εκαιγε η μπαλα δεν ομως....
αυτοι οι ψηλοι της τουρκιας γτπ...αμαν δλδ..βαλτε κανα καλαθι..ποση διαφορα υψους πια θελουν!!!
χωρις ντουραντ θαταν ντερμπυ...μονο αμυνα παιζουν ταμερικανακια.
Γουστάρω γιούχα σε εθνικό ύμνο από Τούρκους.:dfinger:
ελα τωρα αφου στη σεζον δεν παιζουν καλες αμυνες...λογικο μεν...γιατι ειναι 82 παιχνιδια!
εκτος απο τα ντερμπυ lakers - celtics κτλπ
στα play off αρχιζει το ξυλικι...
Ιλιασοβα μονο μεμας επαιξε καλα? ελεος
ξενερωμα τελικος...ομως Ντουραντ one man show :)
χθες
δεν είχα δει το παιχνίδι τουρκίας - σερβίας και το δα στην ΕΤ3 των αγρίων ωρών. από τα παιχνίδια που θα θυμάμαι για τα τελευταία τους 2 λεπτά. αυτό και έναν νομίζω ξεχασμένο σερβίας - αργεντινής που τα τελευταία 2' παιζότανε κανά τέταρτο. χθες, τρελό σπρώξιμο, με πολλά γκολ φάουλ που ΔΕΝ δόθηκαν για τους πρώην γιουγκοσλάβους. ΗΑTS OFF για τον ίβκοβιτς τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ!
σήμερα
ντάξει ο ματιασμένος πλεόν ελέω speaker ντουράν έκανε θάματα, οκ, καλό το αμέρικα.
σόρυ κιόλας από τον speaker που στα πρώτα 3 10' οι τούρκοι δεν αφήσανε τους αμερικάνους να τρέξουν. ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ το μπάσκετ... αν το έκανε η ΕΛΛΑΣ θάτανε η μέγιστη τακτική (το 2006, αλλά νομίζω σχολίαζε ο σκουντής ορ νοτ? )
Γτπ η Τουρκια, μου τη σπαει οταν διοργανωτες ευννοουνται τοσο πολυ.
Ήθελα Σερβία τελικό ρε γμτ, κυρίως για τη λατρεία τον Ίβκοβιτς...
Πρώτα απ' όλα πρέπει να πω ότι η Τουρκία έκανε εξαιρετική δουλειά στο οργανωτικό κομμάτι. Από και κει μετά, όμως, ήταν το χειρότερο Μουντομπάσκετ!" είπε ο Ίβκοβιτς, που μίλησε σε πολύ σκληρό ύφος και δεν ασχολήθηκε καν με τον μικρό τελικό και την ήττα της ομάδας του από τη Λιθουανία.
"Έγιναν πολλά περίεργα ματς και επίσης έχουν ειπωθεί πολλά περίεργα πράγματα!" υπογράμμισε για να προσθέσει: "Για το 1998 ακόμη γράφουν και λένε. Εδώ τίποτα. Κανείς από τους υπεύθυνους δεν έχει βγει να πει κάτι για τη διαιτησία του ημιτελικού. Κανείς κύριος δεν έχει τιμωρηθεί. Εγώ, λοιπόν, λέω πως αν δεν τιμωρηθεί κανείς από τους διαιτητές τότε ο κύριος Κοτλέμπα και ο κύριος Μπάουμαν που είναι υπεύθυνοι πρέπει να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους!"
Ο Ίβκοβιτς συνέχισε τον μονόλογό του: "Λέω να παραιτηθούν αν δεν τιμωρήσουν τους διαιτητές. Δεν θα τιμωρήσουν, όμως, κανέναν. Πείτε μου ωστόσο πώς γίνεται να παίζουν δυο ευρωπαϊκές ομάδες και να μην υπάρχει Ευρωπαίος διαιτητής! Τί γίνεται όταν ένας παίκτης πέφτει κάτω και προσποιείται πως είναι τραυματίας για να εκτελέσει άλλος στη θέση του τις βολές (σ.σ αναφέρεται στην περίπτωση του Ασίκ και το τρικ του Τάνιεβιτς)..."
Και τα καρφιά συνεχίστηκαν: "Εντάξει, καταλαβαίνω ότι έπρεπε να ικανοποιηθούν οι σπόνσορες που πληρώνουν. Με το μπάσκετ, όμως, τι γίνεται; Οι περισσότερες ομοσπονδίες έχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά εδώ όπως φαίνεται πρέπει να μένει ικανοποιημένη η διοίκηση! Δεν κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ, μετά τον μικρό τελικό που τελείωσε τα μεσάνυχτα. Φύγαμε από το γήπεδο στις 2 λόγω μέτρων ασφαλείας και στις 9:45 το πρωί μας έδιναν το γήπεδο για προπόνηση. Πώς να κάνουμε προπόνηση τέτοια ώρα, ενώ παίζαμε ένα ματς μεταλλίου. Έχω απόλυτη επίγνωση του τι λέω τώρα και περιμένω μια απάντηση".
Τι εγινε το 98, δεν θυμαμαι.