Μετά από τόσα πόστ Η. που έχουμε διαβάσει όλοι, προτείνω να τη στήσουμε έξω από το σπίτι του για ομαδικό ξυλοδαρμό για να επέλθει επιτέλους η κάθαρσις
Printable View
Μετά από τόσα πόστ Η. που έχουμε διαβάσει όλοι, προτείνω να τη στήσουμε έξω από το σπίτι του για ομαδικό ξυλοδαρμό για να επέλθει επιτέλους η κάθαρσις
Ε θα σ' απειλήσω με μια μύνηση και ξεμπέρδεψα.
μηνυση*
ενταξει υπηρξαν καποιες επεισοδιαρες
(με αγαπημενο το πενελοπε/ντεσμοντ φλασμπακ)
και πολλες εντονες στιγμες γενικα στη διαρκεια που προβαλλοταν η σειρα
για να την ξαποστειλει κανεις ετσι ευκολα λογω του απογοητευτικου τελους
και του αποτυχημενου τελικα στορυ
Spoiler
Η κάθαρση λοιπόν απευθύνεται στον θεατή του δράματος και έχει σεναριακή αυστηρά έννοια. Και καμία σχέση με τους καθ' ευατώ χαρακτήρες. Εν πάσει περιπτώσει δεν υπάρχει RESOLUTION στη σειρά, αυτό είναι το πρόβλημα και χαλάει το καλό σύνολο των 90 με 100 περίπου από τα 120 επεισόδια.
Δεν βγαίνει άκρη, πως το λέτε οι ΕΤΕ Αμερικής πια?
Ποσο πιο απλα να στο πω, δεν ειναι απαραιτητη η καθαρση για μια σειρα.
Πολλες φορες απλα τελειωνει. Οπως και μια ταινια. Τι ακριβως δεν καταλαβες Ελληνα της Ελλαδαρας?
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...69327166_n.jpg
<3 <3 <3 μαλλον με σειρα προτεραιοτητας
Kate dekaraki kai i xanthia me tin kokkinomalla plasarontai polu psila, Koreatissa gia pniximo sti thalassa kai polu tis einai
Σνόμπαρα αυτή τη σειρά όσο παιζόταν γιατί είχα μυριστεί από μακριά τι μαλακία θα ήταν κι είχα δίκιο. Έφαγα πρήξιμο και την είδα μετά από τόσο χρόνια κι ενώ ξεκίνησε τόσο ωραία, τελείωσε αποκαρδιωτικά. Πραγματικά τόσο ξενέρωμα δεν έφαγα ούτε από τα Carnivale/Deadwood π.χ. που τα διέκοψαν, ούτε από το Twin Peaks (τουλάχιστον αυτά ήταν γαμηστερές σειρές και μ' έχουν στιγματίσει ως σήμερα). Κάθε σεζόν και πιο οδυνηρή, το φινάλε μία παπαριά και μισή (κι εγώ συγκινήθηκα αλλά στα παπάρια μου, αν θέλω να κλάψω και να χτυπιέμαι, θα το κάνω π.χ. για το Boardwalk Empire που ξανάρχισε).
Γενικά κάτι που θα πρότεινα σε όλον τον κόσμο, συνοψίζεται εδώ:
Αρχιδια, οι πρωτες 5 σεζον αξιζουν και με το παραπανω. Η εκτη ειναι ναυαγιο.
ara mia seira pou teleiwnei skata kai sou apodeiknyei oti den eixe upothesi ti einai? kalh seira?
Παιδιά εντάξει, δεν μπορούμε να περιμένουμε όλες οι σειρές να είναι σαν το Breaking Bad, που ήταν εξαιρετικό και στις 6 σεζόν και το φινάλε γάμησε.
χαχαχαχα, πιο αντιφίξερ ποστ εβερ :touched: