τελικά κανονίστηκε δουλειά δευτέρα πρωί στην αθήνα, αλλά σήμερα δεν μπορώ να ξεκινήσω πριν τις 8.30-9.00... οπότε αθήνα το νωρίτερο 12.00 :( FML
Printable View
τελικά κανονίστηκε δουλειά δευτέρα πρωί στην αθήνα, αλλά σήμερα δεν μπορώ να ξεκινήσω πριν τις 8.30-9.00... οπότε αθήνα το νωρίτερο 12.00 :( FML
pame mwrh omada
Επιτέλους έφτασε η μέρα!
σιγα ρε επιλοχιες να ουμε... πεος σημερα και με χανγκοβερ και με ενεσεις και με 2 ωρες υπνου... δεν κολλαμε ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.
Ελλαδα εδω και 8 ωρες, μολις 3 ωρες υπνου... τα λεμε σε καμια ωρα
Υπάρχει κάποιο λινκ για αυτό?
Χα πρόλαβα. Ότι πουν οι Generals είναι ψέματα.
Μπάνιο, ύπνο, διακοπές :)
Bye.
παλεψαμε και πεσαμε ηρωικα , δεν υστερησε κανεις απο την ομαδα , αλλα λιγο τα λαθη τακτικης λογω μη δεσιματος (πρωτη εμφανιση μας) και η εξωτερικη βοηθεια απο ΜΗ ΓΙΟΥΖΕΡΖ οδηγησε σε αυτη την τιμητικη ηττα με 9-5. γουιλ μπι μπακ!
υγ- κερδισαμε τις εντυπωσεις στις μπακες παντως.
εντάξει χάσαμε αξιόμαχα , έπνιξα και κανα δύο :oops:
Το χάρηκα όμως πάρα πολύ, γνώρισα και μερικούς ακόμα users (οκ και κάτι άγνωστους ).
Μακάρι να ξαναγίνει :)
Εγώ απλά θα στείλω άπειρα πινκς σε όσους γιούζερς γνώρισα γιατί αποδείχτηκαν γαμώ τα παιδιά.
Όλοι τους.
Το σκορ αδιάφορο, ήταν καλό ματσάκι. Ο ρεφ ήταν λίγο μαλακάκος αλλά νταξ.
Until the next time..cheers ;)
ηταν να μην ποσταρω καθως ειμαι -ακομα- εκνευρισμενος απ την προσωπικη μου αποδοση.
αλλα οι Τζενεραλς ζητησαν ανακοινωση του ΔΣ.
αυριο, λεπτομερειες ενος ακομα ξεβρακωματος.
Ο Κοιλιασαμπρελας ειναι απο τα πιο συμπαθη ατομα που εχω γνωρισει ποτε :pink:
Χαιρετισματα σε οσους γνωρισα για πρωτη φορα, περασαμε ωραια γενικως πιστευω και πρεπει να επαναληφθει.
Κραταω μεστη και εντυπωσιακη αποδοση Magellan με 4 γκολ και την τριπλα που εκανα σε carheart κατω απο τα ποδια.
Πανω κατω το ματσακι, δυνατη ομαδα οι αμπαλαδερς κυριως με τρεχαλατζηδες Τζακ και Τζεινμπι, εκπληκτικο freak brother που τον θυμομουν
πολυ χειροτερο αλλα ηταν απο τους καλυτερους και τιμιοι ολοι οι υπολοιπο. Οι δικοι μας να κατσουν να σκεφτουν σοβαρα τι εφταιξε