α) ειναι το ηβεντ της χρονιας
β) τι να κλασει το game of thrones μπροστα στο community
Printable View
α) ειναι το ηβεντ της χρονιας
β) τι να κλασει το game of thrones μπροστα στο community
ελα ρε μαν για το θεό
Αλλη μια εντελως ανουσια και αταιριαστη συγκριση λοιπον, Community vs Game Of Thrones.
Καθε ιχνος λογικης χανεται μπροστα στα επιχειρηματα των fanboys.
Γαμαει το Community, απλα ειναι μια σειρα, οπως πολλες αλλες και υπαρχει ζωη περα απο τα 10 trailers Community.
φιξξξερ κατά βάση συμφωνώ μαζί σου
Spoiler
Εγώ πάλι δε μπορώ ούτε με βασανισμό να δεχτώ ότι κάποιος που συγκρίνει ανοιχτά το Community με το Game of Thrones δεν τρολάρει απλά. Συνέλθετε.
Τα "τρέιλερς", με εξαιρεση το τελευταίο, είναι για εσωτερική κατανάλωση, από φανς για φανς. Είναι εξαιρετική σειρά με φανατικό κοινό η οποία μάλιστα διέτρεξε τον κίνδυνο να ακυρωθεί οπότε δεν βλέπω που είναι το περίεργο στις εκδηλώσεις ενθουσιασμού.
GoT δεν έχω δει αλλά γιατί ακριβώς δε συγκρίνεται με το Community, δεδομένου ότι το Community είναι από τις καλύτερες σειρές στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή; Εκτός αν δε συγκρίνεται επειδή η μία είναι κωμική ενώ η άλλη δραματική.
γιατί μήλα με αχλαδια
άλλο να μη σ'αρεσει η μια από τις δυο, άλλο να λες το ένα καλύτερο από το άλλο. Πώς θα τις συγκρίνεις αν οχι μόνο βάσει προσωπικού γούστου;
Τελικά κάποιοι δεν τρολάρουν και όντως συγκρίνουν αυτές τις δύο σειρές μεταξύ τους :!:
Εγώ πάντως ψηφίζω Απαράδεκτους.
Όπως προαναφέρθηκε όμως, δεν νομίζω να λέει κανεις ότι είναι καλύτερο το ένα απο το άλλο, αλλα το ότι αρέσει το ένα περισσότερο απο το άλλο. Εμένα προσωπικά, ποιο πολύ μέκαιγε τόσο καιρό (και τώρα που πλισιάζουν και τα δύο ακόμα περισσότερο) να γυρίσει το Community παρα να ξεκινήσει η 2η σεζόν GoT.
Γούστα είναι αυτά, και εννοείται δεν λεω πως το GoT δεν είναι σειράρα. Απλά έχω μια αγάπη στο Community εδω και 3 χρόνια, θα τα σβήσουμε όλα επειδή η HBO βγάζει κάτι (εξίσου γαμάτο αλλα) εντελώς διαφορετικό?
O άλλος ποιο πάνω λέει για το hype και τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί. Και έχει δίκαιο, γιατί το Community που απηλείθηκε να ακυρωθεί, οι φανς έπαιξαν τον ρόλο τους για να επιστρέψει, με τα flash mobs, και τα evil time line goatees που στέλνανε στο ΝΒC. Άρα μου φαίνεται και απόλυτα λογικό να έχει γεμίσει ο τόπος fan made trailers, και το NBC να το εκμεταλλεύται αυτό με trailer που δείχνουν ότι είναι το "τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς"...
Κι εμενα πιο πολυ με ενδιαφερει το να με δεχθουν σε ενα μεταπτυχιακο προγραμμα που κοιταω εδω και λιγο καιρο παρα το να επιστρεψει το Community, αρα κατα πως φαινεται Master's of Education >>> Community :!:
ubu, ναι, η συγκριση ειναι ακυρη επειδη το ενα ειναι κωμικη sitcom σειρα με 20λεπτα επεισοδια σε ενα μοντερνο σουρρεαλ σκηνικο σε ενα κολλεγιο, ενω το αλλο ειναι μια 50λεπτη δραματικη σειρα φαντασιας η οποια τοποθετειται σε εναν μη υπαρκτο κοσμο και εχει σπαθια, βαμπιρια και δρακους. Ειναι αστειο μονο και που το συζηταμε, αλλα τελος παντων. Κανεις δεν εκραξε το Community αλλωστε, απλα εγω ανεφερα πως εχει κουρασει λιγο η φαση με τα τρεηλερς, και δεν εννοω το οτι εχει κουρασει το οτι τα ποσταρουν εδω περα οι φανατικοι οπαδοι της fanbase που αναφερεις, οσο οτι καθεται καποιος καθε λιγες μερες και δημιουργει ενα καινουριο τρεηλερ, homage σε καποια ταινια. Θα ηταν προτιμοτερο να κρατησουν αυτες τις ιδεες για τα επεισοδια, και οχι να αναλωνονται σε τρεηλερ αφτερ τρεηλερ αφτερ τρεηλερ κατα την προσωπικη μου αποψη. Στην τελικη, ειναι ρισκο και να συμβει αυτο που λεει ο μαλακομισαρ, δηλαδη να ανεβει το hype τοσο πολυ με τα συνεχομενα τρεηλερς, ωστε οταν παιχτουν τα καινουρια επεισοδια οντως, να μην κανουν καμια φοβερη εντυπωση. Τελος, το Community δεν ειναι ΣΕ ΚΑΜΙΑ περιπτωση το τηλεοπτικο γεγονος της χρονιας, ουτε αντιμετωπιζεται ετσι απο το NBC. Το κοινο στο οποιο απευθυνεται, αλλα και το κοινο το οποιο το παρακολουθει εν τελει, ειναι ενα πολυ μικρο κομματι του καταναλωτικου κοινου της Αμερικης οπως ισως μπορεις να δεις κι απο τα νουμερα.
Είναι όμως μια κατεξοχήν fanbased σειρά. Ίσως και η πιο fanbased, το έχει πει και ο ίδιος ο Harmon το πόση σημασία δίνουν στο feedback από το κοινό σε όλα τα social media. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία όσοι βλέπουν το community και τους αρέσει, που άλλωστε είναι και το κυρίως target group των βίντεο, θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα αυτού του είδους τα trailers.
Τώρα το ως τι προβάλλεται από το nbc η σειρά έχει μηδενική σημασία, στους παραγωγούς αρκεί που ο κόσμος του γουστάρει.
Για τους ίδιους είναι το γεγονός της σεζόν η επανέναρξη και γι' αυτό κάνουν ό,τι κάνουν. Haters gonna hate φάση.
Καλά σας γαμάει το Game of Thrones όμως.