το έβλεπες κουφαλίτσα γγ*, ε?
Printable View
το έβλεπες κουφαλίτσα γγ*, ε?
Σημερα πάθαμε οτι έπαθε η Ρόμα με μας. πληρης αποσυντονισμός με τα 2 απανωτά γκολ-δώρο του γκαλίνοβιτς. Απο κει και πέρα, πόσες φορές να επανέλθεις σε ματς που ξεκινάς με το καλημέρα πίσω στο σκόρ; πως να κυνηγήσεις κάτι παραπάνω όταν ο πιο μαχητικός σου παίχτης ειναι ο Νο24; πως να σπάσεις μια συμπαγή ταμπουρο-άμυνα ενώ δεν το κάνεις αυτό ούτε στην ελλάδα; Τζάμπα χαμένη πρόκριση. Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΟ μπορεί να βάλει 3 εκει μέσα αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ με τέτοια άμυνα ακόμη και ο σοβαρός φετινός ΠΑΟ, δεν μπορεί να κρατήσει με τίποτα το 0. Εν τω μεταξύ είναι που οι γαυροι δεν γαμάνε ποτέ με ξένα αρχίδια. Καλή τύχη στα πλέη όφφ μάγκες.
τι εννοεις "νικησες" την πρασινη? εγω μπορει να ειμαι οσο βλαμμενος θελω, αλλα εγω δεν εχω εφημεριδα, ουτε και ειμαι υιος προεδρου της παναθας και μελλοντικος προεδρος της ΚΑΕ.
Κατα τ αλλα, ενταξει στα τετοια μου το ματς, απλα επειδη το εξωφυλλο αναφερεται στην ιδια ομαδα, ο καραγκιοζης μουλος θα πρεπει να μαθει καμμια φορα οτι γυρναει και ο τροχος.
Ηδη γυρισε μια φορα στο κυπελλο μπασκετ. Θα δουμε.
Καλη τυχη στον αρχηγο Καραγκουνη στη ρεβανς. η διαμαρτυρια του στη φαση που ο Σιμαο παιρνει την (τυχερη? σιχαμενη?) κοκκινη, ειναι νομιζω κατι που αξιζει να σταθουμε για να στηριξουμε.
ε καλα τωρα τσαμπουκαδες δεν εκαναν μονο οι στανταρ...υπηρχαν φασεις που επεφτε το κλαδεμα απο παο
βασικα το υποτιμησε πολυ ο νιοπλιας το ματσακι και την πατησε
επειδη απαντανε και κατι γκριφιθθς, εγω δε θυμαμαι ποτε να ποσταρα "παρτε τη ρε κοροιδα"
ενα πρωτοσελιδο που κοροιδευει την πουτανα της ευρωπης εβαλα, τι προβλημα εχετε σεις?
ρε πούστη, ξέχασα να το παίξω στοίχημα αυτό, όπως κ το διπλό του μαρουσίου (είχε 4,5 πλεονέκτημα στη sportingbet).
με την πρώτη νομίζω προκριθηκαμε κ δεν κάναμε τα δικά σας καραγκιοζιλίκια
Ε, κάντε τους χαζούς τώρα.
Μ' άρεσε η αλλαγή Καραγκούνη-Νίνη με το σκορ 0-2. Είχε φαντασία ο κόουτς
Εννοώ απλά ότι ασχολείσαι υπερβολικά με το τι γράφει η πρασινη. Δεν υπάρχει κανείς εδώ που να την υποστηρίζει, δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει. Παράλληλα ο πρωταθλητης λέει τις ίδιες μαλακίες μια ζωή, αλλά εκεί δεν είναι τόσο αστείο υποθέτω; οκ. Μήπως επειδή δεν το έχει γιος προέδου; Μπα το έχει ο ίδιος ο πρόεδρος.
Γενικά λες συχνά πόσο όλοι οι οπαδοί πορώνονται με τις ήττες του γαυρου, αλλά αν κοιτάξεις τον καθρέφτη θα δεις κάποιον που ασχολείται περισσότερο με τον αντίπαλο απότι με την ομάδα του. Ήδη έκανες 2 ποστς παραπάνω για ένα ματς που στα τέτοια σου, από το τελευταίο της ομάδας σου.
Όσο για την προσωπική παρενθεσούλα, κάντη μασούρη και βάλτη στον πάτο σου, ή απάντα όπως αρμόζει. Δεν είπα άτυχο τον ΠΑΟ "γιατί δεν έμπαινε μέσα" όπως έχω ακούσει πολλούς να λένε εδώ μέσα, αλλά επειδή έπαθε ένας παίκτης γαστρεντερίτιδα και ένας άλλος τράβηγμα μέσα στο ματς - αυτά είναι ατυχίες (να, σαν αυτή του γκαλετι).
βαλτε στον οποιο αποπατο θελετε τις περιπου 135 απουσιες του Ολυμπιακου απ το Σεπτεμβριο και ειμεθα οκ.
οι οποίες οφείλονται στην ατυχία ή στην ΚΑΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ?