άμα το έδωσε ειδικός, καλύτερα να το ακολουθήσεις κατά γράμμα και βλέπεις...
Printable View
Πώς χάνουμε κιλά και κυρίως ΚΟΙΛΙΑ σε ένα μήνα χωρίς να κόψουμε τα ΞΙΔΙΑ.
Ακούω.
Πολλά μικρά γεύματα, φαγητά ολικής άλεσης κλπ, καφές σκέτος, κομμένα γλυκά, πατατάκια, κοκακόλες, και λοιπά μπινελίκια, προσοχή σε φαγητά με γλυκαντικές ουσίες και πλακώσου στη γυμναστική..ΠΛΑΚΩΣΟΥ! όσο για τα ξύδια απλά μην λιώνεις με ποτά με χυμούς (τίγκα ζάχαρη) και παίξε με μπύρες, τσίπουρα, κρασιά ή σκέτα ποτά (πχ τεκίλα)..
τζιν τόνικ ftw
Για πόσα κιλά που θες να χάσεις μιλάμε;
Εε δεν ξέρω αριθμό κιλών. Να φτάσω σε ένα σημείο όπου θα την παλεύω. Από τότε που μπήκα στη σχολή (2004) έχω πάρει σύνολο 20 κιλά. Ε με 10-15 απο δαύτα αμα χάσω θα είμαι οκ.
Υπ'όψιν, δεν έχω κάνει δευτερόλεπτο γυμναστική στη ζωή μου και φοβάμαι λίγο.
κοίτα 10-15 κιλά σε ένα μήνα είναι κάπως δύσκολα.. υπολόγισε αρχικά με σωστή διατροφή και γυμναστική ένα 3αρι κιλά από υγρά και μαλακίες και μετά 1-2 κιλά την εβδομάδα (αλλά θα λιώσεις ε;;). Θα βλέπεις τους άλλους να χτυπάνε δίπιτα και εσύ θα είσαι με 2 καλαμάκια κοτόπουλα..ή έστω σουβλάκι καλαμάκι κοτόπουλο/χοιρινό με πίτα αλάδωτη (χωρίς πατάτες), γλυκοπατάτα, καστανά ρύζια, γαλακτοκομικά όλα light, φυτικές ίνες, κουάκερ ftw, τόνος (όχι ποσότητα ε;;) κλπ. Κοινώς, μπορείς να τρως ποσότητες αρκεί να είναι διαίτης..πχ κινέζικο φάε σχεδόν όσο θες. Αντί να φας παγωτό φάε frozen yogurt ή movenpick με 0% λιπαρά. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ Ε;; Και γυμναστική. όπωσδηποτε! Ξεκίνα! έστω τρεξιματάκι.. Αυτά! ό, τι θες εδώ είμαστε
σε ένα μήνα ξέχνα το. ακόμη και αν τα καταφέρεις δεν είναι υγιεινό. βρες ένα πλάνο διατροφής που να μπορείς να το ακολουθείς μια ζωή, δηλαδή μην κόψεις πράγματα που σου αρέσουν. δες τα γεύματα που τρως τώρα και προσπάθησε να μειώσεις την ποσότητα και να αυξήσεις τη συχνότητά τους. η διατροφή είναι το 70% στην προσπάθεια να χάσεις βάρος. με ξίδια όπως είπαν και οι προλαλήσαντες παίξε με λευκά ποτά χωρίς ζάχαρη. το τσίπουρο, όμως, δε θα το συνιστούσα γιατί ανοίγει την όρεξη. το τζινάκι (και με στυμμένο λεμόνι αν θες) είναι μια χαρά.
το υπόλοιπο 30% είναι γυμναστική. αντίθετα με ότι πιστεύουν οι περισσότεροι, μεγαλύτερη ώθηση στο μεταβολισμό σου δίνει η ΑΝαερόβια άσκηση. από τη στιγμή όμως που είπες ότι δεν έχεις γυμναστεί ποτέ, ξεκίνα με τζόγκινγκ ή ακόμη καλύτερα ποδήλατο (επιβαρύνει πολύ λιγότερο τις αρθρώσεις και είναι ότι πρέπει για αρχάριους με παραπανίσια κιλά). όσο χάνεις κιλά και "ανεβαίνεις" προσπάθησε να δουλέψεις πιο εντατικά προγράμματα π.χ. τρέξιμο με σπριντάκια, βάλε στο πρόγραμμα μονόζυγο (είπαμε είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς των ασκήσεων για τις μυϊκές ομάδες από τη μέση και πάνω), push-ups και καθίσματα. (οι τρεις βασικές ασκήσεις δηλαδή). όταν δουλεύεις με ένταση να μην είναι πάνω από 40-45 λεπτά.
προσπάθησε να μη χάνεις πάνω από κιλό τη βδομάδα, θα αδυνατίσει πολύ ο οργανισμός σου και πιθανώς να μην καταφέρεις να το διατηρήσεις. αν πεις περισσότερες λεπτομέρειες για τη διατροφή και τη ζωή που κάνεις τώρα μπορώ να σε κατατοπίσω καλύτερα.
rofl
εμένα η αστρολόγος μου μού είπε ότι ο βελονισμός δεν πιάνει για το αδυνάτισμα, να πάρεις λέει ομοιοπαθητικά χάπια αδυνατίσματος.
μπορεί να 'ναι σκέτο αλευράκι και να μην κάνει τίποτα, αλλά είναι τόσο ακριβά που άμα πάρεις πολλά δε θα 'χεις να φας οπότε αδυνατίζεις με το ζόρι.
κάτι ακόμα, ο βελονισμός παραβιάζει την αρχή διατήρησης της ενέργειας και σε άλλα συστήματα, ή μόνο στον άνθρωπο;
Episis na foras to Power Balance® vraxioli sou.
http://www.kloptdatwel.nl/wp-content/uploads/imgres.jpg
κάποτε μου είχε κάνει επίδειξη του βραχιολιού ο gay κομμωτής του good son.