Ναι, συνολικά το ποσό που θα πληρώσω αυτό είναι. Έχει κάτι μερεμέτια και θα μου βάλει και κανα πουτσοσιντιπλέιερ (είχε κασετόφωνο ffs) αλλά θα τα πληρώσει αυτός εννοείται.
Printable View
Ναι, συνολικά το ποσό που θα πληρώσω αυτό είναι. Έχει κάτι μερεμέτια και θα μου βάλει και κανα πουτσοσιντιπλέιερ (είχε κασετόφωνο ffs) αλλά θα τα πληρώσει αυτός εννοείται.
επισης αμνιζιακ θελω βολτα και παγωτο με το καρο οταν το παρεις με το καλο :D
Καλά, πάρε τη δουλειά εσύ και θέλω τα 2 πρώτα σέρβις κερασμένα.
Εντός ΜΕΡΚΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΒΜW ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΓΩΤΩΝ ΒΡΩΣΙΣ βυζάριε!:pink:
Ρε συ Αμνηζιακ αφου θα στο βαλει αυτός απ'οτι λες το cd player πες του να είναι Μp3.
ρε μαλακες, θα παμε ολοι με το αυτοκινητο του αμνιζιακ βολτα και θα κερασω παγωτο ΕΞΩ απο το αυτοκινητο. θα κατσουμε γυρω και θα τρωμε.
εντωμεταξυ μη με λετε βυζαριο ρε παιδια πχια. παει ο καιρος που ειχα ΒΥΖΓΙΑ :pink:
αχαχαχαχαχ ο μπαρκας με μερσεντές! Ε λολ.
Το σκέφτηκα αλλά είχε αρχίσει ήδη να μας πρήζει τα παπάρια με τα έξτρα που ζητήσαμε οπότε μάλλον τον κόβω να παίρνει καμιά μαλακία σιντιπλέιερ από άλλο αμάξι του και να μας το βάζει (στο γκώλο)
Έπρεπε να αφήσεις το κασετοφωνο να ακούς τα ΘΡΑΣ demoz σου στη ΜΕΡΚΕΝΤΕ!
Έπρεπε να πάρεις το Corsa ( χο χο χο*)
Επίσης πήρες Mercedes, δε μπορείς να του πεις τίποτα του άλλου αν πάρει BMW :P
*: με προφορά Κόκκαλη.
Δεν ξέρεις τι λες. Δεν έχει να κάνει με ακριβές ράτσες αυτοκινήτων γενικά, το πρόβλημα είναι στις BMW συγκεκριμένα. Σοβαρό πρόβλημα. Αν ο κάρχαρτ αποφασίσει να διαβεί αυτό το μονοπάτι, θα πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και τις συνέπειες.
H BMW σας γαμάνε υπέροχα και έχετε και πολλαπλούς οργασμούς8-)