Εε οι στίχοι αυτοί τουλάχιστον άουτ οφ κόντεξτ (αν υποθέσουμε ότι τους εννοεί δηλαδή χωρίς ειρωνία) είναι κάργα ακροδεξιοί. Btw κάποιοι λέγαν ότι ο Chuck υποτίθεται ήταν reborn Christian και έτσι προς το τέλος της ζωής του, δεν ξέρω αν ισχύει.
Printable View
Εε οι στίχοι αυτοί τουλάχιστον άουτ οφ κόντεξτ (αν υποθέσουμε ότι τους εννοεί δηλαδή χωρίς ειρωνία) είναι κάργα ακροδεξιοί. Btw κάποιοι λέγαν ότι ο Chuck υποτίθεται ήταν reborn Christian και έτσι προς το τέλος της ζωής του, δεν ξέρω αν ισχύει.
Den to gnwrizw afto.Nai einai akrws parekshghsimoi oi stixoi tou.alla nomizw eirwnikos einai
Μπαα με μία προσεκτικότερη ανάγνωση με την καμία, πολύ κλασικό παράδειγμα ρεπουμπλικάνου - συντηρητικού, κατά των αμβλώσεων, περισσότεροι νόμοι βάλτε τους μέσα στις φυλακές γιέα και έτσι. Ντάξ όχι ότι μπορείς να κρίνεις με 2-3 αποσπάσματα αλλά ενδιαφέρον να ακούσουμε τη γνώμη κανενός που έχει ασχοληθεί πιο πολύ.
Αυτός δεν ήταν που είχε patch SS και έλεγε πως το χε λογω KISS, και πως δεν ήξερε τι είναι τα SS;
:shock:
MOTORHENT<- clicky.
Τι να σας πω, εμένα μ αρέσουν αρκετά οι στίχοι που είχε γράψει ο μακαρίτης. Μερικοί μπορεί να είναι παρεξηγήσιμοι ή διφορούμενοι, αλλά, όσο τους θυμάμαι - έχω καιρό να τους διαβάσω, μου είχαν αρέσει αρκετά. Κ έχει γράψει κ ορισμένους αρκετά προσωπικούς τους οποίους εκτιμώ επίσης (See Through Dreams, Destiny). Anyway, ας πει κ ο Crippled τι εννοεί κ το συζητάμε ξανά.
1.Possessed-7 churches
2.Slayer-reign in blood
3.Voivod-killing technology
4.Hellhammer-apocalyptic raids
5.Sarcofago-inri
6.Sodom-in the sign of evil
7.Venom-black metal
8.Sacrifice-torment in fire
9.Razor-executioners song
10.Deliverance-devils meat
11.Exorcist-nightmare theatre
12.Infernal Majesty-none shall defy
13.Mercyful Fate-melissa
14.Bolt Thrower-realm of chaos
15.Poison-into the abyss
16.Cirith Ungol-frost and fire
17.Impaled Nazarene-tol cormpt
18.Vulcano-bloody vengeance
19.Death-scream bloody gore
20.Anihilated-path to destruction
21.Dark Angel-darkness descends
22.Destruction-sentence of death
23.Darkthrone-transylvanian hunger
24.Celtic Frost-morbid tales
25.Holy Terror-mind wars
26.Entombed-left hand path
27.Master-master
28.Bathory-under the sign
29.Sadus-chemical exposure
30.Varathron/Necromantia-split
Μεγάλο θρεντ. Άξιο μπαμπ. το διάβασα όλο.
Ναι ο τσακ ήταν ένας ακόμη δεξιουλης κρυφο-γκει born again christian, οι στίχοι του είναι γελοίοι. Για να λύσω την απορία 3 χρόνων.
Το χιεβιμεταλ είναι για αδερφές.
εισαι ποδοσφαιροφιλος και με αρεσεις
http://www.youtube.com/watch?v=-EaPF...eature=related
Ήταν ένα ωραίο θρέντ.
Και ο Βικ ακόμα τρώεει πρόλογο ότι ο Λέμμυ είναι "Sex, drugs and rock n roll".
Βρε αν δεν πήγαινε να του αλλάξουν αίμα μία στο τόσο, θα είχε τεζάρει εδώ και 20 χρόνια.
Βγάλε από το μυαλό σου το urban legend επιτέλους.
ενταξει αυτο με τα ανταλλακτικα αιματα ειναι μυθος
παρολαυτα τα οσα εγραψε για τον Ιαν ειναι οι παπαριες που εχουν γραφει γενικα στον τυπο και οτι ηθελε και περασε ο ιδιος
ελεσντι και ''χορτο'' μονο οι Hawkwind? λολ τι σκατα εγραψες...γελανε οι γαλαξιες
ειμαι καθετα αντιθετος με την αποψη του πανκη για τον Ιαν αλλα με κατι τετοια ποστ που αναπαραγουν τον μυθο τον καταλαβαινω
και τεσπα αμα ηταν λερα κακια ο Ιαν τοτε τι να πει κι ο Calvert με τις χειροβομβιδες στο Παρισι
Πήγα να κάνω μια λίστα αλλά μετά θυμήθηκα ότι είμαι παραείμαι μεταλάς.