Εγώ πάντως υποστηρίζω τη θεωρία του ανθρώπινου λάθους όπως και την θεωρία των συμπτώσεων (για το ότι είναι προς τη μια πλευρά)
Printable View
Εγώ πάντως υποστηρίζω τη θεωρία του ανθρώπινου λάθους όπως και την θεωρία των συμπτώσεων (για το ότι είναι προς τη μια πλευρά)
Προς αγαπητά μπαόκια :
Με τις μαλακίες που γράφετε χάνετε το δίκιο σας, τοχετε καταλάβει αυτό ε. Το μόνο που δεν έχετε γράψει είναι ότι το παιχνίδι έπρεπε να λήξει 0-8. Σταματήστε να έχετε αυτο το υφάκι "η παοκάρα πάτησε το θρήνο, οι ΑΝΤΡΕΣ γάμησαν τις αδερφάρες", μόνο έτσι δεν ήταν τα πράγματα.
Επαναλαμβάνω, αξίζατε την πρόκριση παραπάνω από μας, εμείς ήμασταν απογοητευτικοί και πολλά πράγματα που αφορούν τον Ολυμπιακό είναι ντροπιαστικά, αλλά μη πάτε και στο άλλο άκρο.
Αν κάτι θα έπρεπε να σας ανησυχεί είναι ότι κάποιοι πλησιάζετε τα τριάντα και ασχολείστε ακόμα με τσαμπουκάδες και γαμήσια στην Τούμπα και άλλα τέτοια ωραία, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.
Απαιτούμε ανάλυση του δικού σας αγώνα.Quote:
Originally Posted by pitchfork
απ οτι καταλαβα θα με δειρει ο JDM επειδη οι κοκκινες ηταν κοκκινες, πραγμα που λενε ολοι οι αλλοι εδω μεσα.
Τι να πω. Αμα με πετυχεις καπου, ελα να με δειρεις, ξερω γω?
στο ιδιο ποστ, η αναλυση του ιδιου ανθρωπου εξηγηται αναλυτικα με το :
diakoph: to koraki "syzhtaei" to mats kai leei oti de paei kala....
ο αλλος λεει "γαυρος α λα μιτς" με χορηγιες βγενοπουλου, λες και το εχω κανει σημαια και το λεω.
ενταξει.
proswpika den eksymnw kanena kai sta arxidia mou kiolas kai eimai yperbolika rock n roll gia na me ephreasoun ola auta.
lew apla auta pou blepw se ena paixnidi kai lew se kapoious na stamathsoun tis pseutomagkies tous kai tis proklhseis tous giati prosbaloun th nohmosynh mas. eleos....
shmeiwste omws auto, h sapila tou podosfairou antikatroptizei ena mikro kommati ths politikha kai koinwnikhs sapilas akia dikias. skefthte dld apla ti ginetai allou pou paizontai poly perissotera apo ena podosfairiko agwna h ena kypello. ksypnate....
edit: ela re darkling kopse th mlkia kai psutoa8wwothta pia. mia synexomenh proklhtikothta eisai re pousth mou. eleos.....
mpa siga mh se plakwsw re. an plakwsw pote kanena 8a xei arxidia re.
ase pou bazw stoixhma oti eisai o diogo!!!!
"mama mama o garcia-jdm me barese." xaxaxaxaxaxaxaxaxax
επειδη τωρα το γυρισες στο ανωνυμο, δεν ξερεις τι σου γινεται αμα λες οτι τα λεω για να "προκαλεσω"
αυτα. αντε, συνεχισε τωρα.
το ποστ μου που λεει οτι προτιμω οντως να μη δωκει τη 2η κοκκινη (οχι και την πρωτη, δε θα δωσουμε και κωλο ε.) στα παπαρια σου. Αλλα ξεχασα, εσεις δε θελετε να δωσει καμμια.
Τι να πεις.
Δυσκολη ερωτηση, βλεπω γενικα ενα διαιτητη να θελει να δωσει τα πολυ καθαρα. Το φραγμα του Κοντρερας εκτος απο φαουλ ειναι και χοντρη μαλκια του παικτη και πεντακαθαρη κιτρινη. Επισης το τακλιν του Ιβιτς ειναι κι αυτο ορισμος της δευτερης κιτρινης, οπως επισης και η πρωτη κιτρινη που εισεπραξε εχοντας απλωμενη τη γροθια σε διεκδικηση κεφαλιας :!: . Απο κει και περα, το φαουλ του Νταρμπισαιρ στο ξεκινημα πριν φαει τακλιν απο τον Ιβιτς ομολογω οτι δεν το προσεξα στην κανονικη διαρκεια και δε μου φανηκε φαουλ, και ακομα και απο το ριπλει στην αρχη διστασα λογω καποιων υπολειμματων γκαβομαρας αλλα τελικα ειδα οτι ειναι. Για το φαουλ του Αβρααμ, αν οντως τελικα ειναι, δεν εχω πειστει ακομα γιατι δεν το ειδα καθαρο ριπλει και βαριεμαι, αν ειναι φαουλ, ναι ειναι κοκκινη. Το να ζηταει κανεις οφσαιντ και επιθετικα φαουλ και της παναγιας τα ματια στο 2-0 ειναι απο γραφικο εως τραγικο, μην πω και κωμικοτραγελαφικο.Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Εντάξει παιδιά, οι γαύροι να ηρεμήσουν, δε κινδυνεύουμε.Quote:
Originally Posted by Jim Dandy Mangrum
Quote:
Εγω βαζω στοιχημα οτι εισαι κρετινος μ αυτα που γραφεις, αλλα και τι να λεει.
anwnymo? malista.......
Quote:
ok katalabame. exete dikio adikh8hkate ka8ara re gaurakia kai mas sprwksane pali. ektos apo sygnwmh ti allo na kanoume gia na hremhsoume tis "aderfes" psyxes sas. oust re! xaxaxaxaxaxa
telos. PAOK...... 8)
μα ποιος ειπε οτι αδικηθηκαμε????
τι στο διαολο???
a to eides!
kretinos! super-lol from outerspace
the kretin metal attack!!!!!!!!!
keep up the good work! :disco:
edit: xaxaxaaxaxa
eisai teleiws blhma. exw liwsei leme!!!!
Κοιτα να δεις πως εχουν τα πραγματα.
Οταν αλλοι λενε "παρτε τα στο κωλο σας" και αλλα τετοια, το να τσαντιζεσαι εσυ για ενα quote ενος μωρου που κλαιει, ειναι απο σχετικα υποκριτικο μεχρι και ηλιθιο. Απο κει και περα, για σας υπαρχουν τα "εσφαξε ο γαυρος" και αμα δεν εγινε αυτο πρεπει εμεις να λεμε οτι μας αδικησαν καθαρα.
Μετά τα χτεσινά υποστηρίζουμε Πανσεραϊκό στο κύπελλο :D
mh re mlks mas exun trelanei me tis ntountoukes kai ta vanakia pu pernane gia anakoinwseis.