-
Ναι, γιατί δυο μέρες χτυπιέμαι για το πόσο φωτεινά είναι τα λευκά γράμματα και να τα κάνουμε ανοιχτό γκρί να μην στραβώνουν και πως το μπόλντ δε φαίνεται καλά στο λευκο (και κατεπέκτασιν στο τωρινό γκρί) και πάει και κάνει ακόμα πιο έντονα τα λευκά, χώνει γκρί και απειλεί και για γκρί στο bright επειδη "A ΘΑ'ΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ! YAY!"
Τέσπα, κάντε οτι γουστάρετε. Βαρέθηκα.
-
Άμα τσούζουν τα μάτια σου χαμήλωσε τη φωτεινότητα στην οθόνη σου. Το λευκό το γκρίζαρα αρκετά επειδή σε ενοχλούσε, τώρα αν σε ενοχλεί το ότι δε γίνεται το theme ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το θες εσύ είναι δικό σου πρόβλημα. Έπρεπε να σε είχα ignore από την αρχή βασικά, εγώ φταίω που ασχολουμαι τόσες μέρες με τα δικά σου παράπονα κατά 90% και τα ακούω κι από πάνω.
-
"Ασχολεισαι με photoshop, αλλά οκ, σκάσε κ χαμήλωσε την φωτεινότητα της οθόνης σου, εγώ καυλώνω με τις έντονες αντιθέσεις στο σκίν ενός φόρουμ που κοιτάω 10 ώρες τη μέρα".
edit: Και ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το θέλω δε μπορεί να είναι απ τη στιγμή που έβαλες την παπαριά το vbulletin και νέο σκιν κι ουδέ ποτέ απαίτησα κάτι τέτοιο. ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το θέλω ήταν πρίν απο μια βδομάδα. Οτι έχω ζητήσει ήταν καθαρά παρακλήσεις για να γίνει πιο χρηστικο το τωρινό.
-
σίριουσλι
μην αλλάξετε το γαλάζιο με γκρί
είναι ωραίο
-
Dunno, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή, πιθανώς αργότερα σήμερα, να δούμε πώς είναι και βλέπουμε. Για το dark νομίζω μπορώ να πω ότι βρήκαμε τα χρώματα των fonts πάντως, θα φτιαχτούν και τα εικονίδια στις επόμενες μέρες.
-
πολύ καλύτερο το dark έτσι με τα γκρι απ το προήγουμενο γαλάζιο
-
Θενκ γιου.
Τα γκρι γράμματα στο bright τα δοκίμασα και δε δούλεψαν καλά, οπότε μένει με τα μπλε. Χ μπορείς να συνέλθεις απ'το εγκεφαλικό.
-
emena to galazio maresei kai genika re paidi mou ligo xrwma de vlaptei ti skata den eimaste gothades. akoma kai i upografi tou xourafia pou einai katakokkini , to xrwmataki sou ftiaxnei ligo ti diathesi re paidi mou
-
Όποιος έχει όρεξη για beta testing και feedback, ας ρίξει μια ματιά και στο (νέο) dark testing. Βασικά απλά έκανα πιο λευκά τα links και πιο γκρι τα κανονικά γράμματα, πείτε μία τι βολεύει περισσότερο, το σκέτο dark ή αυτό.
-
χμ
ωραιο το testing
καλυτερο πιστευω με τα πιο λευκα λινκς
-
εγώ δεν μπορώ να αποφασίσω, έχω δοκιμάσει τόσα πράγματα τις τελευταίες μέρες που το κεφάλι μου έχει γίνει λίγο πουρές. Απλά φοβάμαι ότι μέσα στα τόπικς είναι πολύ γκρι τα γράμματα, αλλά δεν μπορώ να τα ανοίξω γιατί μετά μοιάζουν πάλι με τα links.
-
προτιμώ το τωρινό αλλά δεν είναι κακό και το τέστιν. ό,τι βολεύει.
-
κεγώ προτιμώ το σκέτο dark. και μπράβο σε όποιον έβγαλε αυτό το τιρκουάζ κι έβαλε το γκρι.
-
Kai na mia idea. As min stravwnomaste gia na doume pote ena topic exei adiavasta post kai pote oxi.
edit malakies alla evlepa mia xara einai
-
ki emena pio kalo mou fenete to sketo dark [isos protimo to ikonidio me ti lefki selida stous fakelous stin kentriki telika , alla leptomeria] .