Originally Posted by Dragonlord
Η "παρουσίαση του προβλήματος" δεν ετοιμάζεται εδώ και καιρό, άλλωστε την απόφαση την πήρα νομίζω κάπου στις αρχές της εβδομάδας. Ο λόγος που έγινε αυτό το τόπικ είναι ότι υπήρχε μπόλικη γκρίνια για το φόρουμ στο μαγκ, και σε συνδυασμό με το ότι εγώ έλειπα κάποιους μήνες, λέω δεν μπορεί, κάποιο δίκιο θα έχουν, σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι στο φόρουμ που βλέπουν αυτή την ανάγκη για περισσότερο moderating. Οπότε προσπαθώντας να βρω μια λύση που θα ικανοποιεί και τους συντάκτες, ρώτησα για να μάθω ποια είναι τα παράπονά σας σχετικά με το φόρουμ και αν χρειάζεται περισσότερο moderating, γιατί έχουν αποχωρήσει παλιότεροι χρήστες ή δεν ποστάρουν τόσο συχνά κλπ. Όποιος έχει διαβάσει το τόπικ ξέρει ότι ελάχιστοι παραπονέθηκαν. Αυτό, σε συνδυασμό με μερικά άλλα (τα οποία θα μπορέσετε να βρείτε στο τόπικ που πόσταρε ο ικόνοκλαστ, μην τα ξαναγράφω, κούραση, άσε που μάλλον θα κατηγορηθώ ότι τα παρουσιάζω όπως θέλω εγώ για δημιουργία εντυπώσεων), με οδήγησαν στην απόφαση ότι οι επιδιώξεις και οι ανάγκες των δύο πλευρών ήταν διαφορετικές και πως δεν μπορούσε να βρεθεί μέση λύση που να μας ικανοποιεί όλους, οπότε το er mag ή θα έπρεπε να κλείσει ή να συνεχίσει με άλλο όνομα. Προτίμησα το δεύτερο, αυτά.