simfwnw me milton. na kanei to review o helm gia na katalavoume kai peri tinos prokeitai telika.
Printable View
simfwnw me milton. na kanei to review o helm gia na katalavoume kai peri tinos prokeitai telika.
Akouw to lost in space ap'to straight ahead tou Greg Sage kai ftanw sto symperasma oti enas apo tous megalyterous/epidrastikoterous syn8etes olwn twn epoxwn, exontas dhmiourghsei diskous san ayton den lamvanei thn anagnwrish pou tou axizei. Milame o an8rwpas me 6 akornta exei pathsei diskografies kai diskografies. Thanx ston kyrio pou m'empase sta proswpika tou btw.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ight_Ahead.jpg
ναι, αλλα.Quote:
Originally Posted by LokiTricksterGod
βγήκε καινούριο Taarma, ψάχτε το
fall of efrafa - 05 - last but not least
αυτό
+1Quote:
Originally Posted by Vicotnik
The wait is over! The new Portishead-album »Third« is coming out on April 25th, and all our expectations are being exceeded.Quote:
Originally Posted by psychomaverick
χαχ, εξακολουθώ να μην το πιστεύω βέβαια αλλά μιλώντας καθαρά στη θεωρητική/υποθετική βάση, σύμφωνα με την οποία ΟΝΤΩΣ υφίσταται τέτοιο πράμα όπως το "καινούριο Πόρτισχεντ". θα πρέπει να τονιστεί πως πρόκειται για το άλμπουμ της δεκαετίας που διανύουμε. που διανύσαμε. που δεν προλάβαμε. αλλά τι συζητάμε τώρα; λες και θα βγει.
Ρε αφού το άκουσε!
edit: πριν λίγο πληροφορήθηκα (από άτομο που έψαχνε εισιτήρια) ότι έχουν μείνει μόνο για Μιλάνο :(
Oi Anathema etoimazoun 2 nea album mes th xronia (kai kala mexri thn anoiksh).
To ena tha einai akoustikes ekteleseis uparxontwn kommatiwn k tha legetai kata pasa pithanothta Temporary Peace kai to allo ena neo full length album :)
κοίταξε για να είμαι ειλικρινής εγώ προσωπικά έχω αρχίσει να αμφιβάλλω και για τη φυσική υπόσταση ακόμα των μελών του συγκροτήματος, όχι απλά για τον καινούριο δίσκο.
(έντιτ: για τους Πόρτισχεντ όλα αυτά. οι Ανάθεμα φοβούμαι ότι υπάρχουν όντως, δεν είναι άσκηση, δεν είναι αστείο.)
ρε υπαρχουν και σε ντιβιντι αφου! λες να ειναι συνομωσια όπως με τους εξωγηινους?Quote:
Originally Posted by nothingman
:lol: πάντως άμα είναι όπως τα περιγράφει ο τυπάς θα είναι μεγάλο shock.
Εγώ λόγω εξεταστικής που θα τρέχει μέχρι Απρίλη και λόγω περιοδείας no-man που το σκέφτομαι σοβαρά να το τολμήσω, δεν το σκέφτηκα καν για ticket. Θα πάει κανείς να τους δει απ'εδώ?
p.s. στο Anathema άκουσα ότι θα κάνει παραγωγή/μίξη ο Wilson :? :|
εγω
Εσύ είσαι εκεί, όχι εδώ!
χμμμμκεη κατι εχω καταλαβει. ειχα αναφερει τοτε για τα εισιτηρια πορτισχεντ και ειχα δωσει και το σαητ οταν υπηρχαν ακομα διαθεσιμα.