Quote:
Originally Posted by wino
Και αυτο ειναι το συμπερασμα του απ τα απο πανω.
τι να πεις.
Printable View
Quote:
Originally Posted by wino
Και αυτο ειναι το συμπερασμα του απ τα απο πανω.
τι να πεις.
Πουτσοειρωνεψου τον!
κατ'αρχάς ειδού η επίμαχη φάση για να ξέρουμε τι συγκρίνουμε. ακούστε τους σχολιαστές και θα καταλάβετε τι παίζει.
επίσης Μιτσμανν, τα "non call" δεν υπάρχουν μόνο στο nba και ούτε επιτρέπονται μόνο εκεί (υπάρχουν άπειρες τέτοιες φάσεις και στο ευρωπαϊκό και στο αμερικάνικο μπάσκετ), θυμίζω από τον τελικό του παγκοσμίου 2002 με, μαντέψτε! έλληνα διαιτητή:
"The final game between Argentina and Yugoslavia featured a controversial non-call late in the game. With 0.8 seconds left, and with the score tied at 75-75, a play that featured Argentine player Hugo Sconochini driving to the basket and being guarded by Yugoslavia's Marko Jarić occurred."
αυτό που ήθελα να πω περί τεράστιας διαφοράς nba και ελληνικού μπάσκετ είναι στο 2ο ποστ μου και έχει να κάνει με τη νοοτροπία που υπάρχει μετά από τέτοια ματς. δεν το λέω μόνο για τους ολυμπιακούς αυτό, αν δεις ορισμένοι έλληνες δημοσιογράφοι τι έγραψαν για τη συγκεκριμένη φάση που μιλάω θα καταλάβεις ότι είναι τα τελείως αντίθετα από τους αντίστοιχους αναλυτές και προπονητές του nba.
κι επειδη στο ΝΒΑ δε διαμαρτυρονται, σημαινει οτι δε θα πρεπει να φωναζει ας πουμε ο Ολυμπιακος?
Οι Αγγελοπουλοι επισης δε διαμαρτυρηθηκαν. Κι επειδη αμερικανοι οπαδοι ΝΒΑ διαφορο με ελληνες οπαδους, κι επειδη δεν υπαρχει "ΜΠΟΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΗ" που να λεει "λιωστε τους μωβ κλαψες, τι να κλασουν με τη λιμνη τους" γενικα δεν εχει πολυ σημασια η αντιπαραθεση που κανεις, καθως οι μεν αμερικανοι για μας ειναι φλωροι, για αυτους ειμαστε καφροι καθυστερες και η αληθεια -συνηθως- ειναι στη μεση.
επισης ο Ολυμπιακος εχει διαγαλαξιακη ομαδα στο ποδοσφαιρο και σας γαμαει.
Και εγώ δεν κατάλαβα μπηχτή προς τον γαύρο (ίσα ίσα που το "διαφορετική νοοτροπία" είναι κάτι που το λες κι εσύ), δεν υπήρχε λογος για (πουτσο)ειρωνείες και τέτοια. Όποιος έχει τη μύγα κλπ.
Σπαμάρεις.
e ma ti na sou pw?Quote:
Originally Posted by Mitsmann
exeis mple3ei vgenoupoulous pateres pao kai 3erw gw ti allo, gia mia malakia pou eipe gia non call o psycho, (siga ton fanatila upervazelo)
egw pisteuw oti otan vlepeis thn omada sou na apeileitai trexeis na thn prostatepseis me quotes efhmeridwn, atakes kai 3erw gw ti allo. Alla de ftaiei h diaithsia
το σχολιο περι νον κολ, λοιπον εγινε με αφορμη ενα ματς Σατορου - Λαβαλ για τη Β Γαλλιας.
wino, οταν καταλαβεις τι λενε τα 2 ποστ μου στην προηγουμενη σελιδα κερναω καταιφι.
to sxolio peri non call phgaine sto oti einai mia fash kai se ena paixnidi basket na fwnazeis gia mia fash einai ligo asteio.
Etsi to katalava egw an to petuxa as mou dwsei ena kataifi o psycho
πηγαινε στους κανονισμους μπασκετQuote:
Originally Posted by psychomaverick
και ψαξε να βρεις τον ορο non-call
θα βρεις τιποτα αραγε?
Δεν είναι κανονισμός.
Ούτε το fair play είναι κανονισμός πχ.
λολ
Το ψήνετε να με αναγκάσετε να κάνω τόπικ για τη διαιτησία στο μπάσκετ πουστόγαυροι. Σεντονάκι εμπριμέ. :D
ε μα τι σχεση εχει το φερ πλει ρε?
Βασικα ρωτησα να μου πουν επακριβως τι ειναι το νον κωλ και αν καταλαβα καλα (διορθωστε με αν κανω λαθος γενικα δεν ειμαι σιγουρος οτι ξερει και κανεις τελικα) ειναι οταν μια αμφισβητουμενη φαση στα τελευταια δεπτεροεπτα δε σφυριζεται, ακριβως επειδη ειναι αμφισβητουμενη. Το ερωτημα ειναι, νον κωλ πλεον αποκαλειται καθε φαση που δε σφυριζεται στο τελος, η μονο αυτες που ειναι αμφισβητουμενες? Γιατι αν ειναι το πρωτο, τοτε μπορουν να κανουν επιτηδες αντιαθλητικα φαουλ ξερω γω στο τελος οποιοι θελουν, οποτε υποθετω οτι ειναι το δευτερο.
Για πειτε τωρα, τα φαουλ που δε δωθηκαν στον Ολυμπιακο και στους Σπερς τι ηταν τελικα.
Καμιά. Απλά είναι 2 πράγματα που δεν υπάρχουν στον κανονισμό, αλλά γίνονται στους αγώνες γιατί έτσι έχουμε πιο καθαρά ματς.Quote:
Originally Posted by Magellan
Το μόνο που αξίζει να συζητάμε για το συγκεκριμένο νον κολ είναι αν θα το έδινε αλλιώς σε περίπτωση που ήταν αντίστροφα οι ομάδες. Εγώ, έχοντας δει τη διαιτησία όλου του αγώνα, δεν το πιστεύω αυτό. Γενικά, όπως είπε και ο γουινο (κάπως έτσι τεσπα), μια φάση είναι αστείο να αναλύουμε στο μπάσκετ.
Αν τσεκάρετε το βίντεο του αγώνα έχει ένα νον κολ αντίστοιχο δικό μας μερικές φάσεις πριν.