ο Αιγέας είναι ο ιδιοκτήτης του αντεργκραουντ.Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
Printable View
ο Αιγέας είναι ο ιδιοκτήτης του αντεργκραουντ.Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
το προφίλ του αιγέα είναι τυπικός φαλλοκράτης κρεατάνθρωπος και ακροδεξιός χαφιές της αστυνομίας που προσπαθεί να ξεπεράσει τις ενοχές του ποσταροντας για το πόσο πετυχημένος και αυτοδημιούργητος είναι, κοροϊδεύοντας βέβαια μόνο τον εαυτό του.
Το ότι είναι περήφανος που ήταν ΟΥΚάς (Rambozo the clown) είναι ενδεικτικό για τα όρια της νοημοσύνης του, το πολύ κρέας από τα γυμναστήρια άρχισε να εκτοπίζει φαιά ουσία μου φαίνεται :P
Αλήθεια, ο Πολύδωρας θα σου ανοίξει το καφέ στα εξάρχεια για να κόβεις κίνηση;
re soy xo pei poios einai o aigeas, ti to skalizeis?
Candiru και μετά λένε εμένα ότι πλάθω σενάρια. Κόψε τα βιπεράκια γιατί σε βλέπω στο τέλος αλά Μπουένος Άϊρες να μαζεύεις χαρτόνια φιλαράκι και είσαι και μεγάλος άνθρωπος. Κανονικά σ' αυτήν την ηλικία θα έπρεπε να παρακαλάς όποιον θεό πιστεύεις για να σε λυπηθώ, όχι να με βρίζεις, αυτό θα έλεγε η κοινή λογική. Πάντως δεν έγραψα πουθενά ότι πέρασα ΟΥΚ, γιατί δεν μπορείς να διαβάσεις κιόλας πανάθεμά το. Αλεξίπτωτα υπηρέτησα και στην σχολή μαζί μας περνούσαν και ΟΥΚ. Ότι είμαι φαλλοκράτης μπορεί να έχεις και δίκιο, συγνώμη για την εμμονή μου να πιστεύω ότι ο κόσμος φτιάχτηκε δια του ξίφους, έχω άγνοια. Αν όμως νομίζεις ότι ως ανθρωπότητα στείλαμε δορυφόρους στο διάστημα στο όνομα της ειρήνης για το πρεστίζ του έθνους ή φτιάξαμε υπολογιστές για να διαβάζουμε και να γράφουμε μαλακίες, τότε σίγουρα είσαι σε άλλο πλανήτη μεγάλε. Ακόμη και το παμπρίζ του αυτοκινήτου σου αποτέλεσμα της πολεμικής βιομηχανίας είναι γι' αυτό το καλύτερο ίσως είναι να ευχαριστείς το ξίφος που είσαι ανάμεσα στο 15% των τυχερών ανθρώπων αυτού του πλανήτη που έχεις να φας και παπούτσια να φορέσεις, απλούστατα γιατί βάσει του νόμου των πιθανοτήτων θα μπορούσες να ανήκεις στο υπόλοιπο 85% και να ήσουν υπό του ξίφους. Άρα ίσως τελικά να είμαι και φαλλοκράτης αλλά οπωσδήποτε πατάω στο έδαφος. Τώρα όσο για το "χαφιές" και τα συναφή, μα τον Τουτάτη, θα προτιμούσα να είμαι χαφιές από το να πουλάω βιβλία. Αλλά βλέπεις Πειραιώτης και ρουφιάνος δεν γίνεται με τίποτα. Αυτά είναι πατροπαράδοτα έθιμα για άλλες βουνίσιες φυλές. Ξέρεις εσύ. Και ο Πολύδωρας πατριωτάκι σου είναι, εμείς οι δόλιοι δεν έχουμε κανέναν στην Βουλή. Και οι 300 βουνίσιοι είναι.
Ποιοι 300 ρε τεράστιε; Επίσης μ' άρεσε αυτό το "δια του ξίφους", ένγκελς είναι;;
peiraiwths kai roufianos den ginetai???
AHAHAHAHAHAHAH
AIGEAS na sou pw re alani na xame na legame.....
re mpiftekomyale,re dimiourgima nosiro tis biomixanias twn aminoksewn,toulaxiston o candiru exei kapoies arxes kai aksies stin zwh tou oi opoies mas aforoun OLOUS.esy exeis mono aytes pou aforoun thn monoshmanth zwoula sou.kserw twra tha krakseis"punkis mpla mpla mpla",alla ta epixeirimata sou sta aytia mou akougonati san na petas mia tsixla se enan toixo..toso apohxo exoun.
nai den piga fadaros,kai skopeuw na min paw.kai magia mou.esy ayto pou les "ipo to ksifos" prosexe gt kapoia stigmi mporei kanenas allothriskos/alloethnis na sou kenthsei to kwlaraki kai na eisai esy meta "ipo tou ksifous" kai na peinas kai na min foras pantofles.
to oti apodexesai oti to 85% tou planhth peinaei einai apla TRAGIKO.dld toso dyskolo einai gia enan anthrwpo na exei mia xoufta faghto kai ena pothri gamhmeno nero?vevaiws ta kefalia pou TOSO thaymazeis,pisteyoun pws prepei olos o planhths na yphretei ayto to 15%-ara se kanei omoio me aytous.den sou kaigetai karfi gia to ti simvainei dipla sou(petaksou mia volta voulgaria na deis peines) kai oti ayto DEN EINAI KATHOLOU DYSKOLO NA FTASEI KAI STHN DIKH SOU KWLOTRYPIDA.ektos vevaiws an eisai xafies kai roufianos tou kratous opote kataligoume sto :
a)tha pernas panta kala,alla an psaxteis gia to an exeis aytosevasmo tha katalikseis psixiatreio
b)exei kai o peiraias tous roufianous tou.. :)
Σε εκλιπαρούμε λυπήσου τον, δεν ήξερε τι έκανε.Quote:
Originally Posted by Aigeas
ΥΓ. Δηλαδη, ειλικρινά τώρα, γιατί θα έπρεπε να παρακαλά να τον λυπηθεί ένας μαλάκας που το παίζει μόστρα και ποστάρει ανώνυμα στο Διαδίκτυο και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τον συνατήσει ποτέ στην ζωή του; Ο οποίος μαλάκας, εν πάση περιπτώσει, θα μπορούσε να είναι εντελώς κακομοίρης στην πραγματικότητα.
h entelws roufianos,neoploutos kai ethnikofrwn....apo ta tria den iparxei makrytero.ola poutses einai :D
Ο candiru είμαι μεγάλος άνθρωπος και θα έπρεπε να ξέρει πως ότι λέει θα έχει και τις ανάλογες επιπτώσεις. Καλά τα λέει ο Αιγέας, το αν εσείς του τι λέτε επειδή κατά βάθος τον ζηλεύετε είναι δικό σας πρόβλημα και όχι δικό του. Έφυγαν ο Άκερ και ο Ντόμερκαντ από τον Ολυμπιακό btw. Για τον Άκερ πιστεύω ότι ήταν σωστή η απόφαση, κυρίως λόγω νοοτροπίας, αλλά ο Ντόμερκαντ ήταν καλό παιχτάκι. Γενικότερα θαυμάζω την ακεραιότητα του χαρακτήρα του Αιγέα και άνετα έπινα κανά μπαφάκι μαζί του ακούγοντας μότορχιεντ.[/b]
φερτε το πριοοοοονιιιιιι
αν σου ερχοταν ο αιγεας αρρωστος, θα τον γιατρευες? Η θα του εδινες μορφινη για να εθιστει και μετα να γινει αφτο που τοσο μισει?
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
:( :(
Quote:
Originally Posted by Candiru
:!:
Quote:
Originally Posted by Aigeas
Τι γκλόμπαλ γουόρμινγκ του λες και εσυ ρε Candiru...εδω σου λεει οτι ορθογραφια εμαθε στην πρωτη γυμνασιου....Σιγα μην προλαβε να μαθει τιποτα αλλο...Quote:
Originally Posted by Candiru