χοχοχοχ 8α γίνει του '91.
Printable View
χοχοχοχ 8α γίνει του '91.
καλά αυτοί προτιμούν να τα κάνουν όλα κώλος παρά να κάνουν πίσω παραδεχόμενοι ότι θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα παρά λύσεις.
άσχετο, αλλά την προηγούμενη δευτέρα 12-1-2009, στο στρατόπεδο του στεφανοβίκειου (νομός μαγνησίας κοντά στον ΠΑΘΕ, καμιά 40 χλμ νότια της λάρισας) αυτοκτόνησε 47χρονος λοχαγός (από ΣΜΥ), την ημέρα που παρέδωσε για να πάρει σύνταξη, μέσα στο αυτοκίνητό του στο παρκινγκ του στρατοπέδου. χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό 45αρι, η σφαίρα διαπέρασε το κρανίο του, τζάμι του αυτοκινήτου και "έξυσε" το χέρι διερχόμενου φαντάρου, ο οποίος ευτυχώς τη γλίτωσε με μια γρατζουνιά. άκουσε κανείς τίποτα από τα ΜΜΕ? η είδηση είναι επιβεβαιωμένη από άτομα που υπηρετούν εκεί - μεταξύ των οποίων κ ένας φίλος μου.
κατι πηρε το ματι μου για διπλασιασμο αυτοκτονιων, μαλλον με αφορμη αυτο το γεγονος, αλλα δε θυμαμαι που και συγκρατησα μονο επικεφαλιδα!
lol, χτες ο υπουργός δήλωσε ότι ήρθε η ώρα να μειωθεί η θητεία του Σ.Ξ. στους 9 μήνες.
πλησιάζουν εκλογές... :roll:
Αν θυμάμαι καλά, στο πρόγραμμα με το οποίο βγήκαν το 2004 έγραφε για σταδιακή μείωση μέχρι το 2008 στους 6 μήνες.
μια χαρα τα θυμάσαι. κλασσική ψηφοθηρική υπόσχεση.
Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό. Άντε, άντε.
Που είναι το αστείο;
edit: Έσβησε ποστ η αδερφή.
νομίζω εκείνος κατάλαβε που είναι το αστείο.
αχου τη, αφισα-μπαρμπι!
εγω το εσβησα γιατι δεν διαβασα καλα την αφισα και εγραφε αυτο που εγραφα για να μη πλαγιασω να ουμ. Ο Γκουλαγκ ποιος ειναι? Σταλινικος?
εχω τσακισμενο ποδι ενα χρονο τωρα, αν ειναι να μην παιξουν ντραβαλα ναι.
εντιτ: τι λεω ο μαλακας, σιγα μην εχει ντραβαλα. ναι, μαλλον θα κατεβω