Και ένας μεγάλος μαλάκας.
(αλλά τον κρυφοαγαπάμε)
Printable View
Και ένας μεγάλος μαλάκας.
(αλλά τον κρυφοαγαπάμε)
μου σκασαν λεφτα απο το πουθενα φευγω 20 νοεμβρη για πραγα
Επιδημία. Ασταδιαλααδσαγφδ όλοι σας.
peite gia hotel i hostel londino ftino kentriko, otidipote me prive mpanio
http://www.hostelworld.com/hostels/London
ο,τι γράφει ensuite.
κατά τ' άλλα,
βέβαια από τότε έχω μείνει και σ' ένα στο camden, με μπάνιο, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο κεντρικά (το camden είναι βόρειο λονδίνο) οπότε δε λέω κάτι, εκτός αν ενδιαφέρεσαι.Quote:
Originally Posted by morphine παλιότερα στο ίδιο τόπικ θαρρώ
Peite gia Roadburn. :oops:
To skeftomai meso Dusseldorf ki apo kei traino.
Ετσι ειχαμε παει περυσι αρκετοι απο δω μεσα μιας και εβγαινε φθηνοτερα απο Αμστερνταμ και τρενο! Η μονη συμβουλη που εχω να σου δωσω ειναι μην παρασυρθεις απο ολα αυτα που γραφονται στα ιντερνετς και μεινεις στο καμπινγκ :!:
Κατα τ αλλα μεγαλη εμπειρια ζωης!
Oraioss. Mporeis re su na mou doseis kana info ti paizei me trena ktl? Opoio link euprosdekto.
Kala gia camping tetoia epoxi den upirxe periptosi. Thanks pantos gia tin epivevaiosi
To koitaksa pou les kai meso Bruksellon, alla valan tous forous sto theo oi poustides..
για τρενο απο düsseldorf www.db.de
Εμεις περυσι ειχαμε φυγει απο Αθηνα Τεταρτη δηλαδη μια μερα πριν το φεστιβαλ, ετσι δεν βιαζομασταν και καθησαμε ντυσελντορφ κανα τριωρο και φαγαμε μοναδικα κουρι βουρστ και ηπιαμε και 5-6 διαφορετικες μπυρες!! Το συστηνω ανεπιφυλαχτα! :P Βεβαια το καλυτερο στο ντυσελντορφ ηταν αφισα Κελλυ Κελλεκιδου και Κουρκουλη λαιβ! :P
εγώ γύρισα χτές από Μαδρίτη
πολύ πολύ ωραία πόλη
μεγάλα πεζοδρόμια και πάρκα
πολύ πολύ πράσινο
όμορφα γενικά
θα ποστάρω και φότος όταν τις περάσω
retiro :pink:
Plaza De Paraguay :pink:
χαχαχαχα! αστο καλο, και ξυπνησα με απιστευτο πονοκεφαλο απο κρασι χειριστης ποιοτητας και λεω πω ειμαι σκατα δεν μπορω να διαβασω μια προταση!!