Έτσι όπως τα λες βασικά, μην συνεχίσεις να το βλέπεις. Για το καλό σου.
Printable View
Έτσι όπως τα λες βασικά, μην συνεχίσεις να το βλέπεις. Για το καλό σου.
Δεν ξέρω αν το'χετε συνειδητοποιήσει, αλλά κράζει το galactica.
Τι έκανε λέει
http://i89.photobucket.com/albums/k2...lipboard02.jpg
προσπαθω να πειστω οτι δεν το βλεπετε μονο για τις γυμνες σκηνες της 6
cylon ναι, λαθος μου
θα δω μεχρι και την τριτη σιγουρα, επειδη δε γινεται να γκρινιαζω τοσο, μπορει να κανει την αποκαλυψη στην τριτη.
αλλα βσκ εσεις φταιτε που το θαβω, αμα ακουω για μια απο τις καλυτερες scifi σειρες εβερ, περιμενω πολλα. και ειπατε για τους χαρακτηρες κιολας και περιμενα ακομα περισσοτερα απο τα ψυχολογικα προφιλ τους
την τελειωσα χτες το βραδυ
ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΚΑΡΝΤ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΛΑΚΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣ;
Spoiler
ελα εχει και το σταρ τρεκ τα αρνητικα του και τα fillers του, δεν το αρνηθηκα ποτε.
πειτε για το gaius ομως, τι θα γινει με την κατασταση του;
Τιποτα δεν θα γινει, θα σου πρηζει τον παπαρο μεχρι τουλαχιστον τις αρχες Σ04 που ειμαι γω
O Gaius είναι άνετα ο καλύτερος χαρακτήρας της σειράς. Από την αρχή ήταν. Καλύτερος κι από τον Αντάμα τον μεγάλο.
Ο Gaius αυτός είναι ρε παιδιά, ο τυπάκος που κοιτάει μόνο το συμφέρον του και τρέχει να κρυφτεί μόλις δει σκατά στον ορίζοντα. Όσο χαρακτηριστική είναι η Starbuck σαν χαρακτήρας, άλλο τόσο είναι και ο Gaius από την πλευρά του.
Ο βασικός λόγος είναι αυτός. Έπειτα το ζευγάρι gaius-no 6 γαμάει κανονικά και μαζί και ο καθένας μόνος του. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ο XO.
Ε θες κι άλλα;
edit: Πάντως αν το κρίνεις σαν sci-fi λογικό μάλλον είναι να απογοητευτείς. Το δυνατό του σημείο είναι το character development.
Λοιπόν.
Με την άφιξη των DVDs, καθώς και επειδή είμαι συνέχεια σπίτι τον τελευταίο καιρό, έπιασα πάλι τη σειρά από την αρχή και έχω ξανακολλήσει. Επειδή μεν είναι ένας σωρός λεπτομέρειες που δε θυμόμουν καν, αλλά κυρίως επειδή κάποιες από αυτές δείχνουν ότι τελικά τα outcomes της σειράς μόνο τυχαία και αποφάσεις τις τελευταίας στιγμής δεν ήταν, αφού διακρίνεται προσεκτικός σχεδιασμός από την αρχή ακόμη. Είμαι ακόμη στο 208 (ακριβώς πριν την εμφάνιση του Pegasus) και μέχρι τώρα έχω προσέξει τα εξής (μη διαβάζετε το spoiler όσοι δεν έχετε τελειώσει τη σειρά):
Spoiler
Και ναι, πέφτει άπειρο ξύσιμο αυτή την περίοδο στη δουλειά 8)
Σωστός ο Parasight. ;)
Α, για όσους δε το πήραν πρέφα, κυκλοφόρησε το σάουντρακ της 4ης σεζόν!
Bryan Singer to direct "Battlestar Galactica"
Discuss :grin: