Απογοητεύεις. Σιγά την Πανετιέρ που την είδε και γκόμενα. Ο μόνος λόγος που μπαίνει σε κάτι μπιουτιφουλ γουημεν κόντεστς είναι επειδή τη ψηφίζουν τα 15χρονα :PQuote:
Originally Posted by karharias
Το μιλφ η Νίκι χαλαρά τις έχει τις άλλες.
Printable View
Απογοητεύεις. Σιγά την Πανετιέρ που την είδε και γκόμενα. Ο μόνος λόγος που μπαίνει σε κάτι μπιουτιφουλ γουημεν κόντεστς είναι επειδή τη ψηφίζουν τα 15χρονα :PQuote:
Το μιλφ η Νίκι χαλαρά τις έχει τις άλλες.
h Νίκη ναι αλλά η Τρέιση όχι. Δε μου αρέσει καθόλου ο χαρακτήρας που είχε στο πρώτο μισό της 3ης σεζόν. Οπότε ψηφίζω Κλερ μαζί με τα 15 χρονα. Δλδ είναι κακό να μου αρέσουν και οι μικρούλες? :P
Ρε για ωραίες λέμε, αν το πάμε έτσι η Elle τρώει άκυρο γιατί είναι το χαμηλότερο IQ της σειράς :P
Όχι αλλά η συγκεκριμένη δεν είναι και τίποτα το φοβερό ε, βγες μια βόλτα για καφέ θα βρεις καλύτερες :P Και στη πραγματική ζωή τη πηδάει ο Πετρέλης αυτήν, για το κουτσομπολιο της υπόθεσης :PQuote:
εντιντ: πολλά εμοτικονς ρε παιδί'μ.
Quote:
Μην είσαι και τόσο σίγουρος: http://www.tv.com/story/12080.html
:P
To άρθρο λέει ότι είναι κάποιος/α από τον πρώτο κύκλο και ο λόγο που θέλει να φύγει είναι ότι δεν παίρνει πολύ screen time. Μαλλον για Νίκι/Τρέισι/Αλι μου κάνει που την βλέπουμε μια στις τόσες πια.
Στη φώτο για να μπεις στο άρθρο έχει την Hayden όμως και στη φώτο μες στο άρθρο τον Hiro.
Ε αυτοί πουλάνε πιο πολύ από εκεί μέσα, αυτούς θα βάζανε για να πατήσεις το λινκ :P . Dunno, και ο Χίρο και η Κλαιρ δεν πρέπει να έχουν παράπονο από screen time, η μισή σειρά γι αυτούς γίνεται.
Ναι ρε φίλε, το θέμα είναι όμως ότι ο Χίρο ακόμη συμπεριφέρεται σαν χαζός βλακοιάπωνας ενώ σε κάποια φάση είχαν δείξει τον μελλοντικό-γαμιά-σαμουραί Χίρο. Θα μπορούσαν στην θέση του να έβαζαν κάποιον άλλο. Απλά το θέμα είναι ότι το έχουν κουράσει κι εδώ λίγο.
Σήμερα βγαίνει.....
Για να μην ξεχνιόμαστε.Quote:
… what’s clear is that the show’s complex plots have been severely dumbed down — leading to corny dialogue (sample: “We have to stop them!”) and oh-brother twists that will make viewers yearn for Heroes’ glory days. That said, an intriguing story line involving brain-sucking Sylar (Zachary Quinto)’s quest to find his dad and the Petrelli brothers’ tense dynamic are worthy reasons to hang in there. For now.
Ωραίο το πρώτο, μου θύμισε x-men.
locust που θα δουμε Heroes σημερα? ψήνεσαι για Touch HD ?! :D:D:D
ασε φίλος έχω καλομάθει στις μεγάλες τηλεοράσεις με τα σαραουντ και τα ντολμπυ ντιτζιταλ και δεν μπορω να δω στις μικροσυσκευές
θα σκάσεις από την ζήλια σου,ε? ... θα σε αφήσω να το κρατάς εσύ
:?:Quote:
http://i186.photobucket.com/albums/x...sgr/heroes.jpg
μαπα η εναρξη του β μερος του 3ου κυκλου.... και ο πετρελης ο μικρος παλι μαλακιζεται ασυστολα.