Αυτο ειναι ακρως λυπηρο, ειδικα αν διαβασετε ενα σεντονι απο μηνυματα που γραφτηκαν απο ενα ατομο πριν 6 ωρες
Printable View
Πήγαμε για μπάσκετ χτες μετά απο πολλά χρόνια και μας ψώλιασαν κάτι 15χρονα. Και βεβαίως η κλασσική εικόνα μετά, των τεσσάρων "φιτ" 30άρηδων, να ψάχνουν να βρουν τα τσιγάρα τους. Σαπίλα.
Απο τις εξαιρεσεις που η ηλικια δεν συμβαδιζει με τη σοφια. Θυμαμαι οταν ημουν 16-18 και οποτε παιζαμε με "μεγαλους" που θεωρουσαμε τους 30αρηδες τους ξεσκιζαμε ανετα και το θεωρουσαμε και ντροπη αν χαναμε, κι αυτοι φυσικα απορουσαν με την παρτη τους. Σε 2-3 χρονια ειμαι σιγουρος αν κανονισω κατι παρεμφερες με το δικο σου, θα γελαει και το παρδαλο κατσικι και εκει που θα νομιζω οτι "η τεχνη δεν ξεχνιεται" θα εχουμε φαει τρελη πουτσα και θα λεω "τι εγινε ρε τωρα?" *
*Εξαιρειται ο αριστερος χαφ γκριζομαλλης της Παρι, ξερει ο Μιτς κι αλλοι...
Γιατί ήρθε το καλοκαίρι και φοράνε πέδιλο - παντόφλα με τακούνι και ακούγεται το πλαφ πλαφ ΣΤΟΝ διάδρομο, γιατί :S
@Amnesiac εμένα με παίρνουν τηλέφωνο από άλλα τμήματα να τους κάνω print screen, να τους φτιάξω τον εκτυπωτή και επίσης απο το λογιστήριο οι συμπαθέστατοι συνάδελφοι να με ρωτάνε πως αλλάζει η γλώσσα από Αγγλικά σε Ελληνικά.
Ρε συ φιξ, μετά τα 3 πρώτα μπασίματα είχα παραδώσει σώμα και πνεύμα. Το πάω λίγο χαλαρά για να μαζέψω δυνάμεις και καλά. Μόλις νιώθω πιο ντούρασελ ξεκινάω μια προσπάθεια διείσδυσης με ντρίπλες κάτω απο τα πόδια, σπασίματα μέσης, αλλαγές πορείας (γενικά υπερπροσπάθεια) κάνω ένα, δύο βήματα, σηκώνομαι και μου πατάει ο πιτσιρικάς που δεν πήδηξε καν ένα ταπίδι που πόνεσαν τα χέρια μου.
Τελειώνουμε, χάνουμε, πάμε σπίτι και με παίρνει ένας δικός μου τηλέφωνο κατά τις 22:00 και μου έβαλε το Final Countdown των Europe στο τηλέφωνο και ουρλιάζαμε στα γέλια. Θα ξαναπάμε όμως !
Για το πρώτο μου σεμινάριο κόπι/πέιστ έκανα 2,5 ώρες να πάω από Μαρούσι - Λ.Συγγρού (είχε μόνο λεωφορεία εκείνη τη μέρα και γινόταν της πουτάνας), έκανα το κόπι/πέιστ και έφυγα κατευθείαν για άλλο ένα διωράκι στο λεωφορείο (Ιούλιο μήνα).
Εκπληκτική εμπειρία. Απαυτές που σε κάνουν να λες "μπορεί να έφαγα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου στην κωλοσχολή αλλά ΑΞΙΖΕ".
Το cut στο μαθανε?
Εγώ το δίδαξα άσχετε.
Πριν από δέκα λεπτά πήγαν να μπουκάρουν στο απέναντι διαμέρισμα. Τους πήραμε είδηση και έγιναν καπνός.
ξεχασα το ζελε ανοιχτο και πηρε μια υφη σαν τα γνωστα "κασερια" (οι αντρες ξερουν) και σιχαθηκα λιγο να το βαλω στα μαλλια μου...
Μπιζάριε όλοι αυτοί που γράφουν κάθε μέρα 'kalo!!", "fovero! tha to paro gia to agori mou!!", "stazei kayla!!" κτλ στην προσφορά της ημέρας είναι συγγενείς και φίλοι ή εσύ κάθεσαι και τα γράφεις μόνος σου;
(για 40 χιλιάρικα τόκανα και γω, μη ντραπείς να το πεις)
οχι ρε μαλακα, αφου γινεται κληρωση καθε μερα και δινουμε σε εναν τυπο που εκανε κομμεντ απο κατω τσαμπα ενα κομματι απο την προσφορα.
αμα ειναι για τσαμπα ολοι κανουν κομμεντ.
Καλή φάση. Κάποιοι το παίρνουν πολύ σοβαρά βέβαια :
FDEFRAG ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:06
wwww!voum voum!
ναι γενικα κοσμος ειναι πολυ απελπισμενος να ΚΕΡΔΙΣΕΙ κατι που θα κανει περισσοτερα mail account απο οσες ιδεες για comment μπορει να σκεφτει.
τους μαλάκες, αντί να βρουν καμιά δουλειά με 40000 το χρόνο,
http://www.tlife.gr/
‘Μην υποτιμάτε τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας. Θα τα καταφέρουμε!
Τατιάνα’
Λοιπόν, μετά το κλικ στο αποπάνω, μπορώ να πω ότι καταστάλαξα ότι το πιο σιχαμένο γύναιο της ελληνικής επικρατείας είναι η Τατιάνα. Για σίχαμα των αντρών που λένε και στην Κρήτη έχω προ πολλού διαλέξει τον Κούγια.
"Όσο για σας που δεν μπορείτε να εξασφαλίσετε ούτε τα προς το ζην, να θυμάστε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που διέπρεψαν στη ζωή τους δεν προέρχονται από εύπορες οικογένειες. Πολλοί σημερινοί μεγιστάνες του πλούτου ξεκίνησαν ξυπόλητοι, πλένοντας πιάτα ή μπαρκάροντας σε πλοία... σε ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!!!"
Αυτά είναι. American Dream καταστάσεις.
τι σημασία έχουν όλα αυτά?
εδώ λέμε ότι Ναι! Βρήκες τη δίαιτα της Madonna!
Spoiler
Ρε, η καριόλα λέει για τις μικρές πολυτέλειες που κοπήκανε, ότι νιώθει και αυτή ανασφάλεια τώρα, σαν τη μέση νοικοκυρά ένα πράμα και αυτή, να μην προσηλωνόμαστε στα υλικά αγαθά και να μάθουμε τα παιδιά στις στερήσεις και στην ίδια σελίδα είναι τίγκα σε φάσιον μαλακίες και κοσμήματα και εμετό λάιφστάιλ. Άξια.
Κλικα των 8.
Παρών.
δεχεστε νεα μελη?
:|
Αμέ, ιδίως αν ακούνε thrash :pink:
Κατι θα κανουμε και για εσας.
των 9 εδώ :P
Ρέιζορ πες μου ότι έπιασες δουλειά γραφείου.
ΡΕΤΣΙΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕ ΛΟΦΙΟ
τι σκατα εγινε στο facebook? κατι περιεργο παιζει με τα friend request :S
Αργία σήμερα στην Ευρώπη και έχομεν ηρεμία για να ακούσομεν μουσικούλες ! 8)
Αργία;
Της αναλήψεως.
edit : εκτός Ελλάδας βεβαίως έτσι. σόρρυ δεν έγινα κατανοητός. Αυστρίες, Γερμανίες, Γαλλίες, Σουηδίες και τα σχετικά.