και μέχρι τα χαράματααααααα
την είχα ξεπετααααααξει
Printable View
και μέχρι τα χαράματααααααα
την είχα ξεπετααααααξει
reunion με συμφοιτητες!! οι μισοι λεφταδες και κομματικα βολεμενοι και δωστου πουρα και λελε!! συνεχισαν στα κλαπμς του αεροδρομιου, εγω αλοιφη, αυριο διαβασμα και μετα στρι παρειντσς! εχω προταση για γενεθλια 4ιουλη αθηνα σ'ενα δε θυμαμαι κλαμπ της πρωτευουσης!!! σταρχιδιαμ εχω λιγο καρμα να καψω!! πουτανες μη με ματιαξει κανεις τον σοδομισα!! να σας πω!!!
ε και η μεγαλυτερη μπαντα ειναι οι
Dimitris απάντησαν στο quiz Poio tragoudi grafthke gia cena ? και το αποτέλεσμα είναι Fairytale
Einai fanero pwc zeic ce enan kocmo gemato me neraides !! eic can k emena !! ...c'arec na'cai romantikh ,na oneireyecai ,kai na agapac !!!
Έλεοc :fear:
λεπον για καληνυχτες fml fyl s&m mlr msn oakke!
μια σταλα ειναι ικανη να ριξει ντουζιερες στον καιαδα και να λεει οοοοοο κοιτα τες τοσο αγνες και τοσες πολλες οι σταλες της ντουζιερας και γω εδω ΜΙΑ και κατακλυματικη!!!
παει ο αντρας! ΑΝΤΡΑΣ: Γυναικα παω με τον Τακη για μια μπυρα και θα γυρισω!
γυναικα: που παλι με τον Τακη τον γκομενιαρη? κι ολο ακουω ιστοριες και για σενα μαζι του! ρεζιλι κερατουκλα με καταντησες και θα σ'αφησω! ραντομ θηλυκισια μπινελικια... Τακης: ξεκολλα ρε γυναικα τι ειναι αυτα που λες...
σκηνικο μεταφερεται σε παρτυν ιδανικον με αιδοια προσφορα για 69 ecology european live sets και en-core χαρντ ες προμισντ
φιλος ΤΑΚΗ ονομαζουμε Σακη: ΡΕ μαλακα αυτη που χαμουρευεσαι ειναι τυφλη τι κανεις? ΤΑΚΗΣ: σταρχιδιαμ ρε! και δωστου δωστου μπαινει ο συρτης, λαδωνεται η μανιβελα, πνιγεται ο κουνελος, λαρυγγιζει το κοκορι, ξεσπαθωνει η τσακμακοπετρα, γυρναει ο τακης μετα απο λοιπες εκσπερματosis σπιτι, ..
γυναικα κραδαινουσα υποδηματιον παντοφλιον στην χειρα, και πουσουνα και παλι τσιλιμπουρδιζες και ξερω τι εκανες γαμω τον πατο του φλιτζανιου και λεγε λεγε η χριστιανη μπερδευτηκα!!
ΤΑΚΗΣ: αμαν ρε γυναικα και τιποτα δεν εγινε!...... μου κατσε μια στραβη!!!
Νομιζα οτι ελεγες ιστορια και γελασα αν και το ηξερα το ανεκδοτο.
Είμαι πραγματικά πολύ άθλιος. Το πρόβλημα είναι ότι το ξέρω και δεν κάνω τίποτα για αυτό. FML
Ενα τετοιο γατι θα ηταν η ιδανικη παρεα.
http://statecznapanienka.blox.pl/res...nday_sucks.jpg
Η αγαπημένη μου αφίσα
i wanna kill ma boss
i wanna shoot ma dog..
mondaaaaaaaay suck