ο δικός μου παπούς μάθαινε ενα πάσχα στην αδερφη μου σκοποβολή με καραμπίνα και κουτάκι κοκα κολα...αποδειχθηκε εκ των υστέρων βέβαια ότι είχε ταλέντο διότι εκτός απο κουκλάκια στο λουναπαρκ κερδιζε και κατι μεταλλια στον ερασιτέχνη
Printable View
Πάντως αν φανεί έστω δημοσκοπικά ότι με εξαγγελίες τέτοιου τύπου θα πάρει πάνω έστω και 0,1% ο Καρατζαφέρης, πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα, δηλαδή οι καθυστερημένοι γύρω μας θα είναι πολλοί παραπάνω απ' όσο εγώ τουλάχιστον προσωπικά αυτή τη στιγμή που μιλάμε φαντάζομαι..
Είμαι 100% σίγουρος πως υπάρχουν αρκετοί ακόμα μαλάκες που θα έχουν την ίδια αντίδραση:
Ατομα δηλαδη που στάθηκαν στο σημείο της οπλοκατοχής (που άμα συντονίσεις την κεραία με ζαϊρ, μπορείς να βρεις ίχνη """"λογικής"""" δυναμικής πρότασης για το υπαρκτό πρόβλημα της εγκληματικότητας) και δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν τι άλλα λέει ο Καρατζαμαλάκας, δηλαδή μια αστυνομία γεμάτη κορκονέες με απόλυτο ελέυθερο να ανοίγει πυρ όποτε της καβλώσει, και -το χειρότερο- την επαναλειτουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης. Ξερνάω.
1970
Spoiler
Αν το ψαξουμε λιγο σας βρισκω και στην πολη να'ουμε
πάντως κουβέντες με όπλα και μετανάστες μόνο ένα πράμα δείχνουν.
Χώρα υπο διάλυση σημαίνει οτι θα σκάσουν μύτη πατριωτάκια, φασιστοειδή κ.λ.π. να μιλάν για εθνική ενότητα που θα μας βγάλει απο την κρίση και την μιζέρια.
Παρατηρήστε την τηλεόραση. Η ρυθμός εμφάνισης της σημαίας έχει αυξηθεί 2000% (σε σποτ για ελληνικά προιόντα, ελληνικές εταιρίες κ.λ.π.). Οπότε ο Καρατζας δεν τσούζεται μόνο από την Χ.Α., απλά εκμεταλλεύεται την κατάντια του κόσμου (όπως και η Χ.Α. αλλωστε).
προφανως κ ολο αυτο στο μυαλο του λειτουργει ψηφοθηρικα, αλλα μην ξεχναμε πως δεν παυει να ειναι ενας πουτανας-γιος-φασιστας , κ για αυτον οι μεταναστες δεν ειναι απλα το προσχημα. αν το παραδεχτουμε αυτο τοτε ισως και να τον υποτιμησουμε και με τετοιες λογικες δεν ειναι φρονιμο να το κανεις αυτο.
Aleister με τετοιες αποψεις αν εισαι πανω απο 17 ή εισαι εθνίκι με τη βούλα ή σοβαρα καθυστερημένος.Δηλαδη το μόνο που μπορώ να σκεφτώ αν σου δώσουν εσένα ένα όπλο είναι να την ανάψεις στον πρώτο x,y πακιστανό που θα αρπάξει τη τσάντα της μάνας σου στο δρόμο.
τεεεελεια.
Τι λένε ρε μαλάκα αυτοί?
τολμω να προβλεψω οτι απο τον σημερινο αναρχοαριστερο πληθυσμο του ηαρ θα ζουμε οι μισοι του χρονου.
Γιατί; Αν το θέτουν έτσι (και με κρατική επιδότηση!), θα σου πω τι θα γίνει όταν οπλοφορούμε κι εμείς.
θα ψηνουμε κοψιδια στην πατησιων με το περιστροφο διπλα στο ποτηρι μας.