ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ εκανε εντιτ ο τριφλωρος για να μας πει οτι θα μας εβρισκε αντιαρματικα ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ
Printable View
Που είναι το αστείο? Θα μπορούσα να γράψω αντιαεροπορικά/πλοία/αεροπλάνα/deathstar/οτιδήποτεεντυπωσιακό απλά για να δείξω ότι λέει μαλακίες. Κάλκι, κρίσεις παθαίνεις? Ο πολύς ο καναπές θα φταίει.
Τώρα όχι μόνο έξω από το forum, αλλά και έξω από τη χώρα. Ουστ.
θ' αυτοκτονησει λες;
να οργανωθει κινημα οπλων χωρις καπελα και σε τιμες κοστους οπως στις πατατες
ΕΞΩ ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ
Νεκρομπούτσερ απ' ότι ξέρω για το δίκανο στο χωριό υπάρχει κάποιος κυνηγετικό σύλλογος, κάποια διαδικασία, δεν ξέρω, ΕΛΠΙΖΩ ότι είναι έτσι. Για την πόλη μπομπόλια εύκολα παίρνεις όπλο.
πωλειται περιστροφο, ευκαιρια! μονο 300 ευρω
τηλ. 69********
Εμείς στο χωριό πάντως έχουμε δίκανο και αράζω στη βεράντα κρατώντας το και κοιτάζω τους αλβανούς που περνάνε απ'έξω.
Ντάξει έχουμε δίκανο, αλλά μία φορά που ζήτησα να το πάρω στη βεράντα ο παππούς ίσα που δε μου ριξε σφαλιάρα.
εδω να πουμε οι ελληνες ειναι επικινδυνοι ακομα και με τα αυτοκινητα τους γιατι οι περισσοτεροι εχουν λαδωσει για να παρουν το διπλωμα.. δεν θα γινει της πουτανας με τα οπλα?
Ή απλά οι διαρρήκτες/βιαστές, γνωρίζοντας ότι ο άλλος μπορεί να είναι οπλισμένος, θα είναι αναγκασμένοι να οπλοφορούν και αυτοί... την ίδια κλιμάκωση έχεις και με την δημιουργία ειδικών, οπλισμένων σωμάτων ασφαλείας. Δεν είναι π.χ. τυχαίο ότι οι ληστές άρχισαν να χρησιμοποιούν πιο συχνά Kalashnikov από τότε που δημιουργήθηκε η ομάδα Δέλτα.
Παρότι είμαι υπέρ της ελεύθερης αγοράς για πάσης φύσεως προϊόν, συμπεριλαμβανομένων των μικρών όπλων, είναι χαζό να θεωρεί κανείς ότι μειώνεται η εγκληματικότητα επειδή οι πολίτες θα οπλοφορούν.
Ότι λεει ο απο πάνω. Με το να επιτραπει η οπλοκατοχη απλα αυτοι που θελουν να εγκληματισουν (κλεψουν-βιασουν-σκοτωσουν) θα γινουν πιο αδιστακτοι κ απλα θα εχουμε αιματοχυσιες. Ο καρατζαφερομαλακας μαλλον ελπιζει οτι θα βγουν οι αγανακτισμενοι ελληναρες κ θα καθαρισουν τα "μιασματα" τους αλλοδαπους και θα χρησιμοποιηθει το αλλοθι της αυτοαμυνας . " Με κοιτουσε περιεργα, κρατουσε κ κατι ομπρελες, νομιζα οτι ηθελε να με βιασει , ε κ του εριξα".
Ήδη τα πραγματα εχουν γινει πιο αγρια , απλα με την οπλοκατοχη θα γινουμε φαρ ουεστ να γουσταρουμε .
Aleister διαλεξε εσυ οπλο να προετοιμαστεις κ οταν αρχισει το πανηγυρι θα σου πουμε να βγεις εξω, σαν αλλος Μπατμαν να καθαρισεις.
τεξας θα γινουμε!
Ο Καρατζαφέρης φοβάται την διαρροή ψήφων προς την Χρυσή Αυγή και γι' αυτό στρέφεται προς την φασιστική ρητορεία. Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι στα παπάρια του τους έχει τους μετανάστες. Γι' αυτόν οι μετανάστες είναι απλά ένα όχημα για να έρθει στην εξουσία, ένας αποδιοπομπαίος τράγος. Όπως είχε πει και ο Χιτλερ, αν δεν υπήρχαν οι Εβραίοι θα έπρεπε να τους εφεύρουμε.