logiko mou fainetai.geia mas geai mas,ka gw perimenw pws kai pws to kalokairi :(
Printable View
logiko mou fainetai.geia mas geai mas,ka gw perimenw pws kai pws to kalokairi :(
λοιπόν το god leaves (and dies) από apollyon sun είναι δισκάρα ε
είχα κανά χρόνο να τ'ακούσω
γιε =))
γαμανε αμφοτερα καλκη.
δυστυχως σε δισκους που τα ψαχνω τα πετυχαινω συνεχεια πολυ ακριβα... :(
δεν ήξερα καν οτι μπορείς να τα πετύχεις σε δίσκους. μεγάλη μπάντα και ο ήχος τους σ' αυτά μ' αρέσει αρκετά περισσότερο απ'το fire of love (το οποίο και πάλι δισκάρα είναι αλλά οκ).
alex to las vegas loto konta sto 15ari (an den kanw kanena tragiko la8os)
καλκη ναι,για εμενα τα πρωτα τρια ειναι κορυφαια.συνδυαζουν απο πανκ,μπλουζ,ροκ εν ρολλ μεχρι καντρυ...τα παντα.και οι στιχοι τους,πω ρε μλκ οι στιχοι τους!
μαριλλιον δεν ειμαι θεσσ ρε!
κορυφαιότητα (!) είναι κι αυτό πάντως:
http://2.bp.blogspot.com/_lzraz5yBV-...o/s400/lee.jpg
thanks nothingman,απλα εψαχνα να τα βρω σε τιμες κατω των 15ε.και απορω που οι πρωτες εκδοσεις τους ειναι τοσο ακριβες,μιας και εχουν βγει σε τουλαχιστον 50.000 αντιτυπα εκαστη...
Απο ταχυδρομικα το cargo τι λεει?
δεν έχω ιδέα γιατί τα πήραμε μέσω ενός φίλου που σπούδαζε στη μαρτυρική Γλασκώβη και μας τα έφερε όταν κατέβηκε ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές γκρηκ άιλαντς και τέτοια. το Miami πήρα από Gun Club, να πω την αλήθεια τους ήξερα απλά σαν όνομα μέχρι που άκουσα τη διασκευή του Lanegan στο Carry Home (εξακολουθεί να είναι πιο ωραία από το αυθεντικό ε) :oops:
για όποιον δεν ξέρει, η Cargo αν έχω καταλάβει καλά είναι μια εταιρεία που κάνει διανομή στην Αγγλία κυκλοφορίες από πολλές ανεξάρτητες εταιρείες. ή εταιρίες. όποιο σας κολλάει στο μάτι τέλος πάντων.
ΤΑ'ΧΩ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΌΛΑ ΜΕ ΓΟΝΙΔΗ - ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΝΕΙ Μ'ΕΝΑ ΧΩΡΙΣΜΟ!
ΓΑΜΑΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΓΑΜΑΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ
http://img140.imageshack.us/img140/9267/4387ld6.jpg
Final Anaesthetic
From an outlaw medic
Permanent anaesthesia
Case of Euthanasia
Terminally ill
Making your will
Meet your destiny
Die with dignity
Doctor Kevorkian, Doctor Death