ε οχι και καμμια σχεση.κανεις ακριβως τα ιδια.μεχρι και τα combos.
(δεν εχω παιξει dmc btw)
Printable View
ε οχι και καμμια σχεση.κανεις ακριβως τα ιδια.μεχρι και τα combos.
(δεν εχω παιξει dmc btw)
e giauto :P DMC1 game tou 2001. Boreis na tsekareis to dmc4 sto ps3 pantws.Arketa kalo, alla to 1 itan axeperasto.Genika alli filosofia sto gameplay apo gow, an tsekareis dmc 8a to deis kai monos sou.To linking gun & spa8iou sta combos klp einai ka8ara trademarks dmc.
Opos kai na xei.Ninja gaidens protimame :D
το ξερω το game.απλα δεν ετυχε να παιξω ποτε (dmc).
για το dante's μου ειπαν απο psn και μενα τα χειροτερα.ελεεινη αντιγραφη λενε.
Όχι ακόμα γιατί από το ποστ σου πήρα χαμπάρι πως βγήκε το demo. Μπορεί αύριο να βρω λίγο χρόνο να το δω. Βέβαια εάν ισχύει αυτό που έλεγε στο Eurogamer review ότι πλησιάζει το 1ο DMC, το οποίο θεωρώ και το καλύτερο game του είδους παρόλο που είναι μικρό, λογικά θα μου αρέσει.
Επίσης μην ξεχνιέστε πως περιμένουμε και Castlevania ε. Γενικά το GoW θα έχει δύσκολη δουλειά και μέχρι στιγμής ότι έχω δει, εμένα προσωπικά, δε με ενθουσιάζει.
Nai leakare x8es. Bayonetta.PAL.XBOX360-SWAG.
Και eurogamer 9/10. Γενικά δεν είναι πως το εκθειάζουν 2-3 mags για να πεις πως κάτι παίζει βρε αδερφέ, το εκθειάζουν όλοι.
Ανιγουέι, μόλις τελείωσα το demo και ήταν ακριβώς ότι ήθελα από τον Kamiya. Από το cheesy ιαπωνικό πλάνο στο συντριβάνι με τα λουλούδια που πετάγονται πέταλα γύρω από το κεφάλι της Bayonetta μέχρι το δράκο που κόβει στα 2 το beloved όσο η άλλη είναι ξεβράκωτη (λολ). Γενικά το βρήκα και πολύ όμορφο μέσα στις μάχες και με ωραίο art. Ακόμα και το loading screen όπου μπορείς να μάθεις κανένα combo είναι ένα βήμα μπροστά. Over the top DMC ftw :touched:
Εδώ ερχόμαστε στο άλλο κομμάτι: cynic τι το διαφορετικό βλέπεις ανάμεσα σε Bayonetta, GoW, NG; Οκ το bayonetta, όπως και το DMC, έχει και πιστολίδι (αν έχει shotgun όπως το DMC θα γουστάρουμε) αλλά οκ στα άλλα απλά δεν κολλάει στο setting. Διαφορές επι της ουσίας;
exete na kanete kapoio sxolio gia http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-N220GT-MD1G-SVGA-PCI-Express-N220GT-MD1G.htm thn karta?
na thn parw?
Entaxei einai ola 3rd person alla sou fenete to idio prama otan pezeis gow kai ng as poume? Me to idio skeptiko to idio einai to fallout3 me cod , to new super mario me to little big planet.
Na mou peis as poume viking me god of war pou einai idio prama akrivws i wolverine xerw gw ok.Alla exei to idio sistima maxhs akrivws to gow me to dmc?O tropos pou ginonte ta combos, sto dmc einai o idios me tou gaiden kai tou gow?Entaxei koubia patame se ola ta games alla de pezoun to idio.De xerw isws fteei oti ta epeza tis epoxes pou vgenane dmc1, ng, gow ,alla pote de ta vala sto idio tsouvali.
Χμ ναι είναι πάνω κάτω το ίδιο. Η μόνη διαφορά του NG με το GoW είναι η δυσκολία*, δεν ξέρω τι άλλες διαφορές βλέπεις. Το ότι νιώθεις νίντζας όταν παίζεις NG μπορεί να σε κάνει να νομίζεις ότι είναι διαφορετικο αλλά το design είναι το ίδιο, απλά λόγω άλλου setting νομίζεις πως το βλέπεις αλλιώς.
Τα combos, ναι, βγαίνουν παντού το ίδιο, μάλιστα συνήθως έχεις να κάνεις με 2 attack button + 1 defense οπότε ακόμα και οι συνδιασμοί μοιάζουν. Και οκ τι διαφορά έχει το σύστημα μάχης τους;
*: Ίσως το πιο σωστό θα ήταν λιγότερο "Arcade" αλλά πανάθεμα το είναι τίγκα arcade αν πιάνεις τι εννοώ.
Ok diafora apopsewn :D Ta qte (apo shenmue) tou god of war kai to sistima combo kai maxhs genika de mou ka8onte to idio me gaiden.Exei alli filosofia.Idio genre ,allo stil teliws.Den ti8ete 8ema ninja pexti :D.Kai apo diskolia to gaiden kanei plaka sta ipolipa e. Ta original gaiden oxi ta sigma tou ps3.8imame akoma ng1 sto xbox1 30hrs gameplay kai apeires fores na 8es na spaseis controller.E auto sta alla den iparxei.Isws to dmc3 na plisiase alla den.
Επανήλθε το demonoid.
σε καλύτερη ποιότητα μιας και γαμήθηκε το προηγούμενο link