http://www.imdb.com/title/tt0468565/ οχι τπτ το φοβερο , αλλα καλη σαουθ αφρικαν μουβι
Printable View
http://www.imdb.com/title/tt0468565/ οχι τπτ το φοβερο , αλλα καλη σαουθ αφρικαν μουβι
το σύστημα βδομάδα-βδομάδα είναι εξοντωτικό.έχω κάνει βάρδιες ανά διήμερο. 2 πρωι-2 απογευματα-2 βραδινα και 2 ρεπό.αυτό παλεύεται γιατί δεν προλαβαίνει ο οργανισμός να συνηθίσει.το άλλο είναι άλλη ζωή εντελώς
Αλήθεια? Θα περίμενα να είναι πιο ήπιο, απλώς επαναπροσαρμόζεσαι κάθε βδομάδα (γι'αυτό υποθέτω δίνουν 3 μέρες οφφ μετά το 5ημερο, γιατί η μια σίγουρα θα καίγεται με ύπνο).
αυτη η επαναπροσαρμογη από βδομάδα σε βδομάδα είναι το άσχημο.εκεί που πας να συνηθίσεις το ωράριο, πρέπει να το αλλάξεις.τέλος πάντων μη σε προκαταβάλλω αρνητικά, εσύ μπορεί να αντιδράσεις θετικά στο σύστημα αυτό
Είναι δεδομένο πως δεν θα αντιδράσω θετικά επειδή έχω τεράστια προβλήματα με τον ύπνο, και πολύ άσχημα σωματικά συμπτώματα όταν δεν κοιμάμαι καλά.... Γι'αυτο προβληματίζομαι τόσο μα τόσο πολύ. =|
ηλεκτρονικό καζίνο,εξυπηρέτηση τζογαδόρων(χειρότερη φάρα) και νότια αφρική.όχι
Ναι, χαίρω πολύ. Αλλά ξέρετε, δεν είναι πως πέφτουν βροχη οι ευκαιρίες ε. Είμαι δυομιση χρόνια άνεργη, έχω γαμηθεί να ψάχνω το τελευταίο διμηνο, κι απλά δεν παίζει τίποτα. Και για 460ευ, σόρρυ, αλλά αρνούμαι να πάω να δουλεύω 8ωρα κι 9ωρα. Καθόλου δε μ'ενθουσιάζει αυτή εδώ η προοπτική, αλλά φοβάμαι μην είναι η μοναδική "ευκαιρία" που θα έχω, οπότε το σκέφτομαι πολύ σοβαρά.
Αν και εγώ πιστεύω πως έχει πολλά αρνητικά η συγκεκριμένη επιλογή δεν παύει να προσφέρει μια διέξοδο από τη χώρα της μιζέριας..Αν το αποφασίσεις καλύτερα να είσαι προετοιμασμένη για το χειρότερο. Από την άλλη,αν έχεις στο μυαλό να μείνεις τουλάχιστον μερικά χρόνια, μπορείς να κοιτάς τις προοπτικές τόσο στη συγκεκριμένη δουλειά αλλά και γενικότερα. Το γεγονός ότι είσαι λευκή και μιλάς ελληνικά λογικά θα σου προσφέρει κάποιες ευκαιρίες. Σε ότι αφορά τη χώρα φίλος που πήγε το καλοκαίρι περιέγραψε λίγο πολύ τη γνωστή κοινωνική κατάσταση αλλά έμεινε μαλάκας με πάρκα, ωκεανούς, βουνά και μια τοπική ποικιλία τσαγιού 8)
Χαχ, το κάνω αυτό Ντράμσικ τα τελευταία 2μιση χρόνια (από άποψη ωραρίων εννοώ) αν και είμαι 6ωρος. Δεν πάει όμως έτσι σε εμένα, μπορεί από λήξη βάρδιας σε αρχή καινούργια να μεσολαβούν μόλις 11 ώρες. Μια χαρά παλεύεται, απλά δεν θα πήγαινα να το κάνω στη Νότια Αφρική με τίποτα.-
Δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις γιατί εσύ γνωρίζεις καλύτερα την κατάστασή σου. Ωστόσο, έχω να σου πω ότι θα πρέπει να σκεφτείς αν είσαι έτοιμη να παρατήσεις πίσω σου ό,τι έχεις στην ζωή σου και για πόσο καιρό είσαι διατεθειμένη να το κάνεις αυτό.
Ξεκίνησα σε τέτοιες δουλειές πριν 8 χρόνια. Οι βάρδιες είναι δεδομένες, ανάλογα την εταιρεία τα νυχτερινά πληρώνονται και πιο καλά. Έχει μεγάλη σημασία πάντως πως ρολάρει η ρότα. Πχ σε μια εταιρεία που ήμουν τύχαινε να δουλεύουμε 7 μέρες συνεχόμενες και μετά ακολουθούσε 4ημερο ρεπό, μέχρι που κάποιος φωστήρας αποφάσισε να αλλάξει αυτό και να δίνουν το ρεπό πριν το 7ημέρο και να ακολουθεί μετά 1 ρεπό και αμέσως άλλες 5 μέρες δουλειάς. Επίσης ξεχνάς τι σημαίνει σουκού και αργία, όλες οι μέρες του χρόνου είναι ίδιες για εμάς του χώρου αφού αργία σε μια χώρα δεν είναι σε μια άλλη κτλ κτλ
Σε οτι αφορά την δουλειά αυτή καθεαυτή, ανάλογα με το μέγεθος της εταιρείας, μπορεί να τα ξύνεις για ώρες μπορεί και να μη προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα άλλο. Τυχαίνει. Το σίγουρο είναι πως τα βραδυνά θα είναι πολύ χαλαρά αφού η κίνηση πέφτει δραματικά. Ερωτήσεις για σκαλώματα που έφαγε το πρόγραμμα, ερώτησεις για ανάληψη/κατάθεση, πολλά παρακάλια για να δώσεις μπόνους γιατί ξέρω γω βρέχει τώρα και δε μπορεί ο καμμένος να βγει να πάρει paysafe card ώστε να καταθέσει και να παίξει κτλ κτλ. Η προώθηση προιόντων θα είναι ουσιαστικά μέσω τσατ να δίνεις μπόνους κατάθεσης στους πελάτες, δεν μπορώ να φανταστώ και δεν έχω ζήσει κάτι άλλο.
Τέτοιες εταιρείες/δουλειές υπάρχουν πολλές και στην Ευρώπη, ιδιαίτερα στο εξωτικό Γιβραλτάρ και στην Μάλτα. Ακόμα και στην Βουλγαρία που έχουν μεταφερθεί αρκετές εταιρείες τα τελευταία χρόνια. Αν το κυνηγήσεις για κάτι τέτοιο σίγουρα δε θα χρειαστεί να αλλάξεις ήπειρο. Το θέμα είναι πως τα τελευταία χρόνια δύσκολα θα βρεθεί εταιρεία να σε πάρει από την χώρα σου και να σε πάει εκεί που είναι η δουλειά, ενώ αν πας πχ εσύ ένα ταξίδι εκεί και ψάξεις σχεδόν σίγουρα θα κάτσει φάση.
Είναι μεγάλη απόφαση, και μεγάλο ταξίδι, και οι συνθήκες εκεί περίεργες. Εγώ θα έλεγα να κάνεις το βήμα, να αποκτήσεις και την εμπειρία, και αν δεν την παλεύεις γυρνάς. Αν δεν την παλεύεις με το μέρος θα σου έχει μείνει η εμπειρία και θα μπορείς να χτυπήσεις πιο εύκολα πόρτες στην Ευρώπη, αν δεν την παλεύεις με την δουλειά τότε θα ξέρεις ώστε να μην ασχοληθείς ξανά.
Σίγουρα πάντως οι προοπτικές για εξέλιξη υπάρχουν και είναι καλές.
Οτι πληροφορία θες είμαι στη διάθεση σου, ακόμα και για γνωστούς στην Ν. Άφρική που μπορεί να φανούν χρήσιμοι.
όχι ό,τι καλύτερο το κυλιόμενο αλλά 3 μέρες κενό ε.
παιδιά που δουλεύουν κυλιόμενο καιρό μου είπαν ότι δεν είναι σπάνιο το 2 μέρες πρωϊ-3 απόγευμα μέσα στην ίδια εβδομάδα ή ότι καυλώσει στον εκάστοτε supervisor.
η τηλ. πώληση είναι ένα θέμα επίσης και ο σταθερός μισθός..ε τι σταθερός, αν δεν πουλάς και δεν πιάνεις τους στόχους που θα σου θέτουν λε πουλ. τώρα, το να πας ν.αφρική για τη συγκεκριμένη φάση το ξέρεις καλύτερα εσύ, εγώ δεν θα το έκανα με την καμία χωρίς άλλο λόγο, π.χ. σπουδές-προοπτική-αίσθημαν), γιατί στην πρώτη στραβή ένα πιατό φαϊ ή ένας καναπές βρίσκονται ευκολότερα εδώ. δεν λέω το αυτονόητο, ότι δηλαδή ανάλογη εκμετάλλευση βρίσκεις και εδώ-και όχι σχετικά δύσκολα- επειδή αναφέρεις ότι για ελλάδα δεν θα το σκεφτόσουν καν. ξέρεις καλύτερα, go for the adventure και...καλή επιτυχία.
Αρτ ιν χεηστ, θενκς. Η δουλειά αυτή δε μ'ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ. Όχι απλώς δε μ'ενδιαφέρει καθόλου, αλλά ξερνάω και λίγο. Τότε γιατί έκανα αίτηση, πέρασα τεστ και δυο συνεντεύξεις θα μου πείτε. Για να είμαι ειλικρινής, για την εμπειρία. Αφενός δεν περίμενα να με πάρουν, αφετέρου στις πρώτες επαφές δεν είχε φανεί πουθενά πως πρόκειται για καζίνο, τι ακριβώς αφορά η θέση κτλ. Νόμιζα θα είναι κάνα τηλεφωνικό κέντρο εταιριών πληροφορικής, τεχνολογιών και λοιπά.
Στα θετικά, είναι δουλειά στα ελληνικά. Θα εξυπηρετώ έλληνες τελειωμένους τζογαδόρους. Ο καθαρός μισθός περιλαμβάνει κι ένα 10% για τα νυχτερινα. Ξεκινάω στα 870 καθαρά, και μετά τους πρώτους 4 μήνες δικαιούμαι μπόνους άλλα 360 ανα τετράμηνο. Συν προοπτικές για διάφορα άλλα μπόνους παραγωγικότητας. Όχι τρελά λεφτά, αλλά οκ, στην Ελλάδα ούτε στα πιο άγρια όνειρά μου. Επίσης παρέχεται ένα γεύμα ανα βάρδια, δωρεάν γυμναστήριο, και 3 μήνες δωρεάν διαμονή, μέχρι να νοικιάσω. Το εισιτήριο για εκεί, το πληρώνω εγώ.
Εξακολουθώ να μην έχω ιδέα τι να κάνω. Είμαι βέβαιη πως η δουλειά δε θα μ'αρέσει, αλλά φοβάμαι πως αν την αφήσω θα το μετανιώσω. Κι από πάνω αγχώνομαι ακόμα μην είναι τίποτα "περίεργο", μήπως είναι καμιά απάτη και καταλήξω να εκδίδομαι στα στενά του Κειπ Ταουν.. Ή τέλος πάντων να υπάρχουν κι άλλες "υποχρεώσεις" που δεν μου έχουν πει. Πως μπορώ να προστατευτώ από κάτι τέτοιο?
Αρχικά αν θες πες μου όνομα εταιρείας να την ψάξω και να ρωτήσω και τους φίλους εκεί.
Η δουλειά δε θα σαρέσει, ούτε και σε μένα άρεσε. Και μένα ήταν απλά κάτι που έτυχε αφού και σε μένα απλά θέλαν κάποιον να μιλάει ελληνικά. Ρομποτική θα είναι και πολύ σύντομα θα βρεθείς να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια. Απλά με τα χρόνια άλλαξα πόστα, εταιρείες, χώρες και τώρα είμαι μια χαρά και άσχετα αν δεν με ενδιαφέρει ο χώρος τουλάχιστον μαρέσει αυτό που κάνω.