να επιχειρηματολογήσεις "υπέρ" εννοούσα όχι "κατά" δε μ'έπιασες.
Εδώ έχουν μπάτσους που δεν έχουν κάνει ψυχολογικά τεστ για να οπλοφορούν κι εσύ μιλάς για... σιγά μην έχεις καταλάβει για τι μιλάς.
Printable View
να επιχειρηματολογήσεις "υπέρ" εννοούσα όχι "κατά" δε μ'έπιασες.
Εδώ έχουν μπάτσους που δεν έχουν κάνει ψυχολογικά τεστ για να οπλοφορούν κι εσύ μιλάς για... σιγά μην έχεις καταλάβει για τι μιλάς.
τι γενικευσεις ειναι αυτές βρε αλειστερ. επειδη δλδ εισαι ψυχικά υγιής πρέπει να οπλοφορείς κιόλας;
ποιος θα ορίζει βασικά αν εισαι ΝΤΑΞ τύπος ή όχι;
εκπαιδευση θα παρέχεται; αν ναι από ποιον;
λεφτά για τα όπλα ποιος θα δώσει; πιο πολύ κοστίζει ένα όπλο παρά οι οικονομίες που έχουμε στα μαξιλάρια μας.
στην τελική πως ακριβως θα λυσει το πρόβλημα η οπλοκατοχή; θα φοβουνται οι κλεφτες; τις περισσότερες φορες ενεργούν οταν δεν υπάρχει κανενας στο σπίτι και τότε ξερεις τι θα κάνουν; ακριβώς φιλαράκο, το πιθανότερο ειναι να σου κλεψουν το όπλο και γενικά την γάμησες. ε και σε αρκετές περιπτώσεις θα θρηνήσουμε μερικά θύματα παραπάνω
μιλάμε για απίστευτη κίνηση εντυπωσιασμού των λιγότερο εξυπνων κοινωνικών στρωμάτων την οποία απλά δεν γινεται να την εκλογικευσεις
Δε μας χέζεις ρε κατώριμε;
ναι, θα βγει η γιαγιά με το uzi και θα τον κάνει γραβιέρα. μερικές φορές όταν στηρίζεις κάτι μόνο και μόνο επειδή είσαι ιδεολογικά με αυτό, χρησιμοποιείς τα πιο ηλίθια παραδείγματα για να μην προδωθείς. επειδή όμως είσαι χαζός, δε λες "ναι, είμαι οπλόκαυλος και ακροδεξιός και γουστάρω όπλα διότι fifth amendment", λες "θα μειωθουν οι βιασμοι απο αλλοδαπους". Δηλαδή οι βιασμοί από ημεδαπούς δε θα μειωθούν, διότι:
α) i elines dn biazun
β) μονο αλβανοθς βαραμε
δηλαδή φασιστάκι όπως και να 'χει. τον πούλο, εδώ μιλάνε μόνο αναρχοαριστεροί κομμάντο και νεοφιλελεύθερα τανξ.
Ναι ρε μαλακα θα τον κανει γραβιερα η γιαγια με το ουζι. Απ'το να κατσει να της παρει την συνταξη και να την βιασει κιολας.
Και τις ατακες που χρησιμοποιεις για να την λες στους χρυσαυγιτες στο youtube αλλου, εγω δεν ειμαι καν Ελληνας.
Μλκ Aleister, είσαι χαζός.
Σκέφτηκες ότι μετά και ο κάθε πονεμένος θα αγοράζει όπλο? Έχεις σκεφτεί τι θα γίνει τον πρώτο καιρό? Όπλο για την ουρά στο ΚΕΠ θα σου βγάζουν.
Εκτός αν θέλεις ρε παιδί μου να γίνουμε μία φάση Detroit, να πάρουμε όλοι τα όπλα, να είμαστε στους δρόμους και να το παίζουμε Warriors.
αναρχοαριστερο κομμαντο #8 εδω αναφερω:
στηριζω καρατζαφερη, θα πυροβολησω τον αλιστερ
Αυτό το "όποιος θέλει όπλο έτσι κι αλλιώς θα το βρει" θα ήθελα να μου εξηγήσεις. Σου είναι εύκολο να βρεις όπλο Άλιστερ? Μήπως "Άκουσα από γνωστούς/φίλο ότι...."? Όχι τίποτα άλλο απλά στη δεύτερη περίπτωση εγώ σου βρίσκω και αντιαρματικά ρε παιδί μου..
δεν καταλαβα, ο λεκτικος και οι ζν που τα βρισκανε δηλαδη, μμμμμ;
Αυτοί είχαν για όπλα τους τις ρίμες.