Μισθοδοσία 15ημέρου: 188€. ΠΩΣ. ΣΑΣ. ΦΑΝΗΚΕ.
Printable View
Μισθοδοσία 15ημέρου: 188€. ΠΩΣ. ΣΑΣ. ΦΑΝΗΚΕ.
Περικοπές λόγω απεργιών και αναδρομικές αναπροσαρμογές κρατήσεων ΙΚΑ 9 μηνών το λένε. Όλα μαζί ταυτόχρονα στη μισθοδοσία ενός(1) μήνα. Yay for the government.
Φαντάσου το φουλ ωράριο εκεί που είσαι όμως..
καλη μου φιλη πλακωθηκε με γνωστη μου για τον μαλακα γκομενο της στο μαγαζι.. πεσαν μπουκετα.. και μετα ειχα να ακουσω τι επαιξε απο τον καθενα να παρω θεση κλπ μαλακιες.. σημερα θα εχω να ακουσω τον ραουντ 2... FML με αυτες τις μαλακιες..
Αν εξαιρέσεις το ότι έπεσε ξύλο στο μαγαζί σου που δεν είναι καλό... σιγά το fml. Πρώτον οι άνθρωποι που έρχονται στα χέρια γενικώς αλλά και ειδικότερα αυτοί που το κάνουν "για γκόμενες/γκόμενους" είναι εκ προοιμίου γίδια άρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γελάσεις. Επίσης αν χαλιέσαι δεν καταλαβαίνω γιατί επιτρέπεις στον εαυτό σου να κάνει την Τένια Μακρή (δεν την ξέρω αλλά πάντα χρησιμοποιείται ως παράδειγμα σε κάτι τέτοια) της φάσης.
Πάντως σου αξίζει ένα μπράβο που απεργείς γιατί πλέον δεδομένων των λίγων χρημάτων πολύς κόσμος στο δημόσιο ούτε αυτό δεν κάνει. Άρα μπράβο και κουράγιο για το μήνα αυτό. Να σκέφτεσαι ότι με την απεργία σου διαμαρτυρήθηκες για τα τόσα παιδιά (και) εδώ μέσα που δεν έχουν δουλειά.
ενταξει 2 ωραιες κοπελες να πλακωνονται στο μαγαζι ειναι και λιγο ατραξιον :p
και τι ακριβώς έγινε;
την επεφτε ο μαλακας μπροστα στην γκομενα του στην αλλη και της λεει παμε πανω στην τουαλετα , η αλλη δεν ξερει οτι ειναι και η γκομενα του στο μαγαζι , τους βρισκει πανω και αρχιζει τα μπουκετα η γκομενα την αλλη... ωραια πραματα.