73-9
Spoiler
Printable View
73-9
Spoiler
Το σχολιάζεις τόσο πολύ το ζήτημα, που δείχνεις όσο πιο γλαφυρά γίνεται ότι σου τσούζει τη σούφρα. Ε, πάρε να μη σου χαλάω το σερί.
Spoiler
τι 73 μωρέ μαλάκες.ο άλλος έβαλε 60 σε τελευταίο ματς καριέρας,δεν υπάρχουν αυτα.
Tον ποιον τον ετσουξε η σουφρα του, καλυτερα να μην το θιγεις. Καλεντουλα?
Ήρθα απλά για να πω ότι οι (τότε) Bulls δε φτάνουν ούτε καν κοντά στην ομάδα των (τώρα) Warriors.
Spoiler
^^το ποστ που θα κάνω quote κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο δίμηνο
Όσο εξελίσσονται τα αθλήματα, ο ανταγωνισμός αυξάνεται. Κάποτε αρκούσε το ταλέντο για να είσαι παικταράς. Τώρα θέλει πολύ περισσότερα από αυτό. Θέλει χρόνο, κόπο, ιδρώτα, γυμναστική. Όσο ταλέντο και να'σαι. Αν συγκρίνουμε τις ομάδες που έχουν να αντιμετωπίσουν τώρα οι Warriors και τότε οι Bulls, λολ.
Και αν κάποιος αποκλείσει τους Warriors, απλά θα επιβεβαιώσει ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγαλύτερος.
Spoiler
και ο μανιάτης είναι πολύ πιθανό να έπαιρνε τον πελέ.
Φυσικά, αφού έχουν παίξει στο ίδιο πρωτάθλημα/επίπεδο.
Blitzer, δεν ξέρω αν θυμάσαι τι ομάδες είχαν να αντιμετωπίσουν εκείνοι οι Bulls και πόσο πιο σκληρή ήταν η άμυνα, πόσο λιγότερη η ξεκούραση (αν δεις ολόκληρο αγώνα ΝΒΑ και παρατηρήσεις πόσες είναι οι διακοπές για time out 1', 20'', τεχνικά time-out, instant replays κτλ κτλ θα πάρεις μια ιδέα) αλλά κυρίως τι ταλέντο υπήρχε σε όλες τις ομάδες. Νομίζω πως αν συνυπολογίσεις όλους αυτούς τους παράγοντες, θα καταλάβεις ότι αυτό που λες δεν ισχύει. Δεν ήταν μόνο η τριπλέτα Jordan - Pippen - Rodman που έκανε τη διαφορά. Αλλά ακόμα και για αυτούς τους 3, δε θα είχαν απάντηση, όχι μόνο οι Warriors, αλλά ενδεχομένως καμία σημερινή ομάδα. Μιλάμε για Point Forward και LeBron James μπλα μπλα μπλα, αλλά μάλλον ξεχνάμε τι έκανε ο Pippen, που ήταν ουσιαστικά το point guard εκείνης της ομάδας.
Κι όλα αυτά από κάποιον που ΔΕΝ υποστήριζε τους Bulls τότε.
Από την άλλη έχεις τον Μίξξξερ να quotάρει πράγματα που γράφω στο facebook. Μην αγχώνεσαι, δεν πρόκειται να το κλείσω επειδή εσύ είσαι παπάρας. Θα έχεις πράγματα να βλέπεις και να τον παίζεις.
Οι Bulls δεν είχαν 10 ικανότατους παίκτες σε όλους τους τομείς όπως οι Warriors. Period.
Και, επειδή το ανέφερε ο πάπιας, καλή πούτσα θα έριχνε ο Messi στον Pele.
Πέρα από Thompson, Iguodala και Green, δεν έχει τους 7 ακόμη που λες. Γιατί μιλάς για ΟΛΟΥΣ τους τομείς. Άντε σου χαρίζω και τον Barnes. Το ότι είναι τρομερά δουλεμένο σύνολο, δε σημαίνει ότι έχουν 10 all around παιχταράδες. Ακόμα κι ο Curry υστερεί στην άμυνα και δεν είναι ο μόνος. Στους Bulls κανείς δεν υστερούσε τουλάχιστον στην άμυνα, αλλά έπαιζαν και εκπληκτικά εντυπωσιακό μπάσκετ.
For the record (οχι το 73-9 που σου ετσουξε τον πατο και ακομα τσουζει), σε εχω μπλοκαρισμενο εννοειται στο FB. Τις αηδιες που γραφεις εκει περα, μου τις μετεφερε ατομο που δε θα μαντευες ποτε.
Σε αλλα νεα, το Μιξξξερ το εχουν χρησιμοποιησει περιπου πριν 12 χρονια για να με "δουλεψουν" (??), και οπως και τωρα, και τοτε πληρως αδιαφορο ηταν. Δηλαδη τι. Πρεπει να νιωσω καπως μειονεκτικα επειδη αναφερεσαι σε μενα με ενα φτηνο λογοπαιγνιο ως μια οικιακη συσκευη που ανακατευει πραγματα? :?
Οσον αφορα τα ον τοπικ, εισαι ηλιθιος, ασχετος, και παντελως εκτος πραγματικοτητας για αυτα που γραφεις για GSW και Bulls.
Ρε Μιξξξερ, είσαι τόσο φελλός ώστε να πιστεύεις πως ενδιαφέρει έναν άνθρωπο με ανοιχτό facebook profile ποιος σου ρουφιανεύει πράγματα; Τι ρωτάω, προφανώς και είσαι. Και μην είσαι κότα, να τα ποστάρεις όλα, τουλάχιστον, όχι μόνο αυτά που σε βολεύουν. Oh, wait...
Κι επιτέλους ρε, τίμα τα παντελόνια που φοράς και σταμάτα να λες ψέματα, αφού τόσο τονίζεις την "σε έχω μπλοκαρισμένο" φάση σου. Πες ότι με μπλόκαρες πριν μήνες και με ξεμπλόκαρες πριν μερικές μέρες, γιατί είσαι :labiri:
Τα κουραδάκια του γάτου μου έχουν περισσότερη αξία από σένα και τον φίλο σου μαζί ρε.