O Κοκκαλης φταιει. Μετα τη διαλυση της Σταζι, πουληθηκε στους φασισται.
Printable View
O Κοκκαλης φταιει. Μετα τη διαλυση της Σταζι, πουληθηκε στους φασισται.
foveri emfanisi tou areos sto 2o imixronio xthes
γινεται αυτο;Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
Απ' ό,τι ξέρω, όταν ένα φιλικό είναι επίσημο, κάτι το οποίο συμβαίνει όταν ο διαιτητής συντάσσει φύλλο αγώνα, τότε αυτό (το φύλλο αγώνα) αποστέλλεται στις ομοσπονδίες των χωρών των δύο αντιπάλων. Εφ' όσον η ΕΠΟ δει στο φύλλο αγώνα ότι υπάρχει παίκτης που αποβλήθηκε, είναι υποχρεωμένη να τον τιμωρήσει με μία αγωνιστική από τον επίσημο αγώνα.
Στον ΠΑΟ λένε πάντως ότι δεν ανησυχούν και ότι ακόμα κι αν συντάχθηκε φύλλο αγώνα ο Σαλπιγγίδης θα εκτίσει την ποινή στο επόμενο επίσημο φιλικό που παίζει με μια ισπανική νομίζω. Εχει λογική αυτό, αφού εφ' όσον θεωρείται επίσημο το φιλικό στο οποίο τιμωρείσαι γιατί να μην θεωρείται επίσημο και το επόμενο, ώστε να την εκτίσεις εκεί.
Είναι πάντως λίγο μπερδεμένη η ιστορία και δεν ξέρω τι έγινε τελικά.
Πιστεύω ότι μάταια ελπίζουν οι πελάτες
ενας θεουλης εσκασε να δει την προπονηση της αεκ με εμφανιση Παναθηναικου -Κονσεισαο .
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
χμ, μη γελας. υποτιθεται οτι οι ρουμανοι εκαναν την πουστια στην ουεφα για τα ρατσιστικα συνθηματα οποτενες, αναγκαστικα αναφερθηκε κι η κοκκινη του σαλπιγγιδη.
Ο ΚΟΥΦΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ.
κανει οτι γουσταρει και ανετα ειναι ο καλυτερος σεντερ που ειχε ποτε η Ελλαδα... ανετα
vlepo ajax-psv k mexri sigmis o romental paizei ekpliktika
paizei k o mpakirtzioglou k dakrisa
αναβλύζει potential το παλικάριQuote:
Originally Posted by freak brother
http://www.sport24.gr/html/ent/264/ent.191264.asp
Γιατί δεν πέρνουμε το Δομάζο για τεχνικό διευθυντή? Πως θα σας φαινόταν η ιδέα?
αστεια.
Γενικά ο Δομάζος έχει καταντήσει από τις πιο σιχαμένες μορφές του ελληνικού αθλητισμού. Καρικατούρα και Αλέφαντος με πιο διακριτικό στυλ.
θα συμφωνήσω