αν ένα προϊόν είναι μια μαλακία και μισή, θα το κράξεις ή δεν κάνεις καθόλου βιντεάκι;
Printable View
αν ένα προϊόν είναι μια μαλακία και μισή, θα το κράξεις ή δεν κάνεις καθόλου βιντεάκι;
Kαλά σας γαμάει ο εσπρέσσο (ο μόνος ωραίος καφές ιμο). Εγώ σκέφτομαι να πάρω ένα τέτοιο http://img521.imageshack.us/img521/6...sso20maker.jpg
κραζω ανελεητα. κατι handsfree, κατι iphone, κατι plasma τηλεορασεις, κατι κινητα, κατι acer laptop. γενικα κραζω περισσοτερο παρα προτεινω
Δώστε βίντεος μπιζάριου.
Ο γαλλικός είναι νερόπλυμα. Τον προτιμούμε βέβαια από κάτι φραπέδες..
ESPRESSO FREDDO KALOKAIRI ELLINIKOS XEIMWNA...
Τον ελληνικό έχω προσπαθήσει ειλικρινά πάρα πολύ να τον συμπαθήσω, αλλά απλώς ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Είναι ΞΙΝΟΣ ρε παιδιά! Ματημπαναγία είναι ΞΙΝΟΣ!!! =(
Η μόνη φορά που μ'άρεσε ήταν όταν μας έφτιαξε ένα παλικάρι στη φωτιά στο τζάκι κι έκανε κανα 45λεπτο να γίνει.
Ο ελληνικός παλεύεται, ο εσπρεσο καθόλου. Είναι υπερβολικά πικρός ακόμα κι αν βάλεις 3 κουταλιές ζάχαρη ξέρω γω. Και μου φαίνεται η γεύση του είναι σαν καμένο φαγητό :/
Καλά κι εγώ LATTE τον πίνω..
λοιπον επειδη παιδευεστε!
πιανουμε ενα ποτηρι με το αριστερο*,τον ΝΕΣΚΑΦΕ με το δεξι*!
ανοιγουμε το καπακι και ριχνουμε οση ποσοτητα καφε γουσταρουμε στο ποτηρι (χωρις κουταλια και παπαριες-τσαμπα λερωνουμε)
ριχνουμε νερο,περιπου ενα σφινακι σαν ποσοτητα! ανακατευουμε κυκλικα οριζωντιως
προσθετουμε παγακια και συμπληρωνουμε με νερο
και εχουμε ενα "αχτυπητο" αχτυπητο στο αψε-σβησε και χωρις να λερωσουμε παραπανω σκευη εκτως απο το ποτηρι μας!
*αριστερο,δεξι αλλαζουν αναλογα το main-hand και το off-hand του καθενος!
Αλλιώς πέρνουμε ένα κουταλάκι Alta Rica, τον κάνουμε σκόνη και τον σνιφάρουμε επειδή δεν μπορούμε να πιούμε άλλο καφέ.
Μετά πέρνουμε το πτυχίο και δεν ξαναπίνουμε ζεστό καφε για το υπόλοιπο της ζωής μας από την αηδία των εξετάσεων.
Φραπέ διπλό με λίγο γάλα γεμάτο παγάκια και ας χιονίζει γαμώτο! Το freddo στην ανάγκη, τον ελληνικό (κυπριακό, τούρκικο, λιβανέζικο) στις οικοδομές επειδή είναι αμαρτία να πιείς κάτι άλλο, και ας έχει 40 βαθμούς υπο σκια
ξεχασες το μμμμ-getitnow στο τελος.
στηρίζουμε φραπέ γλυκό ΧΩΡΙΣ γάλα 365 μέρες το χρόνο.
Καφές με ζάχαρη είναι σαν μεξικάνικα χωρίς τσίλι.
inb4 γιατί με γάλα τί είναι;
Νες α λα Μιτς, πολυ γλυκος, πολυ γαλα.
μετα την εαρινη ισημερια αυτο μετατρεπεται σε "φραπε α λα Μιτς"
Αυτό το μαρκούτσι της Βαρβάρας κάνει δουλειά; Πόσο κοστίζει;
^ facepalm
Κόμτε, κατα τον φίλο μου τον μιχάλη, κάνει καλύτερο καφέ απο την εσπρεσσιέρα izzy που έχει. Κοστίζει 12ευ ή κάτι τέτοιο.
Πωπω με έφτιαξες... Και που τα πουλάνε αυτά τα θαυματουργά πραματάκια;
Σε σουπερμάρκετς τύπου καρφούρ κοίτα. Στο ΙΚΕΑ έχω δει επίσης.
κομτε, το δικό μου πουναι σχετικά μεγάλο κ ανοξείδωτο έκανε γύρω 30, αλλα άνετα βρίσκεις κ φτηνότερο. θα βρεις σε τιποτα coffeway ή μαγαζια με είδη κουζινας!
(ναι περα απτα supermarket)
καφές γλυκός με γάλα μόνο όταν είσαι κλασμένος, καθώς η ζάχαρη και το γάλα το μετατρέπουν σε ΡΟΦΗΜΑ.
αν θες να πιεις ΚΑΦΕ τον πίνεις σκέτο.
δεν ισχυρισθη ποτε οτι πινω ΚΑΦΕ.
Μπιζάριε, έβγαλες βίντεο για τη φιλανθρωπική συναυλία της καλομοίρας που μας σκοτίσατε τα παπάρια κάτι μέρες; Αν όχι, μην το έκανε το γκομενάκι;
Πάντως η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο ε; Με εξαίρεση μια οθόνη που αγόρασα επειδή την χρειαζόμουν άμεσα και ήταν νορμάλ προσφορά, έχει να βγει ΠΡΟΣΦΟΡΑ μάλλον από την πρωτοχρονιά κοντά που τσίμπησα την τηλεόραση.
όποιος ενδιαφέρεται για την εσπρεσιερα της Χ, ας μην παρει ό,τι φτηνότερο βρει, γιατί αυτό το πράμα στηρίζεται στην πίεση και η συσκευή πρέπει να την αντέχει, να μη χάνει δηλαδή. Κι απ'ότι είχα κοιτάξει αυτό της ΙΚΕΑ δεν είναι πολύ σταθερό. Κοιτάξτε σε κανα κοφισοπ καλύτερα
δεν εβγαλα βιντεο οχι. το site λανσαρετε σε λιγες μερες και η προσφορα της ημερας δε θα ειναι και τιποτα σημαντικο. γενικα οπως το βλεπω το site τωρα που ειναι beta θα πουλαει πολυ πραμα και γενικα εχει πολυ καλες τιμες.
εχεις δικιο παντως για τις προσφορες ημερας τωρα τελευταια ολο οτι ναναι :|
ΠΟΝΟΣ, από τον αυχένα μέχρι τη μέση της πλάτης, σε φάση να μην μπορώ να κουνηθώ ούτε να σταθώ καλά καλά.
βολταρέν? χειρουργείο? πείτε για δεν την παλεύω. ειδικά από αριστερά με πεθαίνει ακόμα και στην γουλιά του καφέ.
για freedo δεν σε νοιάζει η καφετιέρα , ότι και να κάνεις ίδια ή σχεδόν ίδια θα είναι η γεύση.
Στον εσπρέσο όμως έχουμε να πούμε πολλά :)
Αμνήζιακ εδώ είσαι.
http://www.appliancist.com/nespresso...rdust-gold.JPG
Εχω κλασσική εσπρεσιέρα αλλά ήπια προχτές εσπρέσο απο δαύτην και σήμερα θα πάω να την ψάξω.
Λειτουργεί με κάψουλες της νεσπρέσο και νομίζω οτι έχει και η ίλυ παρόμοιας λογικής μοντέλο. Βάζεις κάψουλα (έχει πολλές γεύσεις), πατάς κουμπί και πίνεις τον καλύτερο εσπρέσο. Χαλαρά, χωρίς φασαρίες και πλυσίματα κλπ.
Εκτός κι αν είναι μάρκα Krupl ή Krupg ή Krupt η συγκεκριμένη, είπαμε όχι Krups.
Ο αδερφός μου πούναι ψαγμένος μου είπε να μη πάρω εσπρεσιέρα με κάψουλες, αλλά δε θυμάμαι γιατί. Κάτι κακό πάντως.