Δεν παρεξηγώ ρε, ίσα ίσα που σημαίνει ότι την καταλαβαίνετε τη φάση.
Printable View
Δεν παρεξηγώ ρε, ίσα ίσα που σημαίνει ότι την καταλαβαίνετε τη φάση.
Έχει και τα καλά του το να χωρίζεις πάντως.
σε πινκαρουν με εκπληκτικα ποσοστα στο ΕΡ. Καποιοι απ τους χρηστες δυσκολα θα ξαναβρουν τετοια ευκαιρια.
Σε κάποια στάση του κτελ, μου κλεψαν απ'τη μπαγκαζιέρα ένα μικρό σακβουαγιάζ. Συνήθως το παίρνω μέσα, αλλά είχε κόσμο και είπα να μην πιάσω έξτρα θέση με τη τσάντα μου. Είχα μέσα φάκελο με ΌΛΑ μου τα έγγραφα, γιατί είχα κατέβει Αθήνα για δουλειές σε ΟΑΕΔ, ΙΚΑ κτλ. Διαβατήριο, άδεια παραμονής, κάρτα ανεργίας, αμκα, αφμ, βιβλιάριο υγείας, εκκαθαριστικο, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Συν αγαπημένα ρούχα και νεσεσερ με τα όλα είδη καθημερινής χρήσης. Και κάποιο αρχίδι απλά θα τα πετάξει στα σκουπίδια.
Θέλω να πεθάνω.
εγω εχασα την ταυτοτητα μου πηγα και εβγαλα αλλη.. και την επομενη με πηραν οτι την βρηκαν σε ενα φαρμακειο στο φαληρο...
Δε μπορώ να καταλάβω πως μπερδεύει κάποιος μια τσάντα. Άλλωστε κατέβηκα τελευταία και δεν υπήρχε πια τίποτα μες τη μπαγκαζιέρα. Στεγνή κλοπή, καμία πίστη.
Είχα μέσα και το εισιτήριο για Warlord....
Μέχρι και μια υφασμάτινη σακούλα με τις γαλότσες μου που είχα δίπλα, πήραν. Ας τις βάλουν στο γκώλο τους.
είχαν κλέψει ένα σακ βουαγιάζ της μάνας μου από το κτελ πριν 2 χρόνια. πήρε αποζημίωση 300 ευρώ. αν ξέρεις κάποιο δικηγόρο να τους κάνει ένα τηλέφωνο να τους πιέσει λίγο, γιατί κανονικά τη δικαιούσαι αλλά στο κτελ το παίζουν τρελλίτσα. ξέρω ότι μερικά ευρώ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα χαρτιά που έχασες, αλλά τουλάχιστο θα πάρεις εισιτήριο warlord και καινούριες γαλότσες.
ρε κ πως το αποδεικνύεις? Και αυτοί δλδ πως θα μπορουσαν να σε προστατευσουν απο τη μερια τους αφου δεν δινουν καμια αποδειξη (ηλιθιωδώς βεβαια)?
δεν ξέρω τι ακριβώς είπε ο δικηγόρος, αλλά το μόνο αποδεικτικό ήταν το εισιτήριο. προφανώς για να γλιτώσουν την αγωγή, έδωσαν μια μικρή αποζημίωση.
συγχιζομαι λιγο στην ιδεα να της απαντησουν "κανας συμπατριωτης σου θα τη βουτηξε, ας προσεχες"
αλλα ρε Χ, μονο εγω κι εσυ τετοια εμπιστοσυνη στην ανθρωποτητα, ευτυχως δε μου χει τυχει κατι αναλογο, οσο κι αν εχω αφησει πραματα σε μπαγκαζιερς και γενικα αφυλαχτα (καποια στιγμη θα ερθει κι η σειρα μου)
Είμαι ένα ξημέρωμα στο σταθμό λαρίσης σε τραίνο επιστροφής, και με έχει πάρει ο ύπνος, και μια ωραία κοπέλα με ξυπνά και μου λέει "ξύπνα, φτάσαμε!" και σηκώνομαι, παίρνω διάφορα μπαγκάζια, και μόλις ανάβω το τσιγάρο στον έξω δρόμο πια, συνειδητοποιώ πως έχω ξεχάσει στο τραίνο το τσαντάκι μου, με ΌΛΑ τα χαρτιά του κόσμου και αρκετά χρήματα. Παθαίνω σπασμούς πετάω τσιγάρα τρέχω σαν μανιακός και βλέπω το τραίνο να ξαναξεκινάει να φύγει, το κυνηγώ στις ράγες, δεν το προλαβαίνω, γυρίζω σε κατάσταση πανικού στον σταθμό, και βλέπω έναν ξεκάθαρα φτωχό άνθρωπο, με σπαστά ελληνικά, να κρατάει το τσαντάκι και να λέει "δικό σου;". Δεν το είχε ανοίξει καν. Μου το έδωσε. Ησύχασα.
Λίγους μήνες μετά ξεκίνησε αυτό το θρεντ, άμα κάτι θέλει να φύγει, θα φύγει, ό,τι και να κάνετε, μην στεναχωριέστε
αυτο ειναι ylr !
μια φορα ειχα ξεχασει βαλιτσα με λεφτα+ρουχα τα παντα φατσα καρτα.. στην πανεπιστημιου για 2 ωρες... γυρισα οταν το καταλαβα οτι ελειπε και την βρηκα ανεπαφη... :shock: