Τι; Καμία σχέση, δεν παρακολουθώ λόγω καλύτερης σχολής στην Αθήνα, απλά περνάω πολύ καλύτερα γενικώς εκεί.
Μερικές φορές μου φαίνεται ότι δεν διαβάζετε τι γράφω, πραγματικά δεν κατάλαβα από που προκύπτει αυτό που είπες τώρα :|
Printable View
τίποτα δεν καταλαβαίνω σωστά σήμερα. συνεχόμενα fail μέχρι και από κνίτες!
εγω λέω ειτε αθηνας έχει ειτε πατρας το θεμα είναι πως θα απορροφηθει στον εργασιακο χωρο. Όσα και να μαθει. κουκουρουκου.
Ε αυτό είναι ένα πολύ γενικό όσο και υπαρκτό πρόβλημα όλων, aka λίγο οφτόπικ :P
Χμ, τώρα είδα σε ποιό θρεντ είμαστε.
αντε στα τσακιδια μας πρηξατε
Μπα μια χαρα off topic ειναι τα παιδια.
Παρεπιπτοντως αυτος που σας δινει να διαβασετε 2 τομους των 500 σελιδων και μετα βαζει οτιναναι απο το πουθενα και εκτος υλης, σιγουρα δυσκολευει το πτυχιο, αλλα κανει και ενα καλο... καθώς αυτο ακριβως θα τυχει και στον εργασιακο χωρο.
Να λυσετε ενα προβλημα χωρις εφοδια ... οποτε use your imagination και κατι καλο θα βγει στο τελος.
Πορτοκαλι γκομπλιν. Ενας ερωτας γεννιεται.
Αυτο θα πηγαινε στο μιουζικ οφτοπικ αλλα θελω να πω οτι δεν αντεχω αλλο να νυσταζω απο τις 12, γαμω τις ενδοσχολικες και το πρωινο ξυπνημα, μαλακες ειναι και αυτοι και μας βαζουν να γραφουμε συνεχομενα, αδαδδαδα, ταρατατζουμ.
erwteuesai siga siga orange goblin??? :thumbsup:
γαμανε οι Οραντζ Γκομπλιν χωρις πολλα πολλα.
Γιεπ!
Αν και μου ειπαν οτι το σιδι με το ποιο αρχισα ειναι ΩΜΟ λεει. Και καλυτερα να κατεβαζα το ταημ τραβελινγκ μπλουζ λεει.
Το φρηκουενσις φρομ πλανετ 10 γκαμαυ παντως!
e katevase kai to time travelling blues :)
edit: kai an psitheis gia stoner katastaseis katevase sleep - dopesmoker gia arxi kai meta synexizoume
κλασικο για το πουτσο γκομενακι που ασχοληθηκε με την φαση του μεταλ μεχρι να φαει καμια ΧΕΒΙ/ΘΡΑΣ/ΝΤΕΘ ΠΟΥΤΣΑ για ειναι και καλα μουρη στις φιλες της και τωρα παει να το παιξει ψαγμενη.αντε και με BORIS :rofl: :moutza:
plaka plaka thrasher kai to lew sovara den kaneis kana thread gia mousiki me tin opoia ta kaneis ola lampogyalo giati exw meinei stous anthrax??? :P