η Κατερίνα είναι αδελφή του Σπάικ!
Printable View
η Κατερίνα είναι αδελφή του Σπάικ!
Εμένα μου αρέσει πολύ ο ήχος του βίνυλ ριπ!! Βασικά παίζει να φέρουμε (στο γνωστό θρεντ στο σελφ προμότιον αναφέρομαι) το Lp απο την έκδοση της Conspiracy Records, άμα ψήνεστε ρίχνετε καμιά ματιά.Quote:
Originally Posted by Kalt
xaxa nice άιρονι, ούτε που το χα προσέξει αυτό βτγ, εξάλλου απο τη μέση και μετά κάπου το πέτυχα.. :PQuote:
Originally Posted by rincewind2k
Tv δε βλέπω κ σχεδόν καθόλου (πχ. ότι ήρθε στην Ελλάδα "(semi)naked weather" απο ποιό άλλο το Star, χτες το πήρα χαμπάρι :-o )
Δεν έδωσα links για να κάνω διαφήμιση ξέρω γω κ ούτε είναι τόσο σπουδαία σειρά μάλλον που να κολλήσει κανείς..
Πιο πολύ το γεγονός ήθενα να αναδείξω ότι σου κάνει εντύπωση και αισθάνεσαι ωραία όταν απο τη μουσική επιμέλεια μιας σειράς-προγράμματος βάζουν ως επένδυση κομμάτια έτσι που σ'αρέσουν και δεν είναι τόσο mainstream που θα περίμενες να βάλουν κτλ. :wink:
Κ επίσης ότι ίσως ασυνείδητα σκέφτηκα ότι πρέπει κ εγώ μάλλον κάποτε να άρχίσω τα offtopic-αυθόρμητα-ξέμπαργκα posts :idea: (στο ER είσαι άλλωστε ρε αδερφέ που λέει ο λόγος..)
Το ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε κράξουνε ότι και να πείς πάντως συντείνει στη μαγεία του φόρουμ και είναι ένα ρίσκο που πρέπει να πάρεις :D
edit: το κούρασα
http://2.bp.blogspot.com/_kxQHVzFGxB...%2BControl.jpg
Πολύ άνετα στα καλύτερα albums που έβγαλε ποτέ η Γερμανία.
ραζορ τι γνωμη εχεις για avile?
pisteuw to epomeno einai ligo kalytero, alla katalabainw th porwsh souQuote:
Originally Posted by Ruthless
lolwut ο hayate σε άβαταρ στο er, να και κάτι που δεν περίμενα να δω.Quote:
Originally Posted by Yanqui
to xtyphsa apo cdbaby pio prinQuote:
Originally Posted by Ruthless
Rich Walker, eggyhsh
Evile, τους θρασαδες? πολυς λογος για το τιποτα,δεν μου αρεσαν καθολουν ενω ακουγονται αρκεταQuote:
νε αυτους εννοω.με στιχο Bow down to the thrasher πιστευα οτι θα γουσταρες.
@funishment . απο την πορωση σε λιγο θα βαλω ναιμ τουρμαλινηςακαyanqui.
Ωραίοι είναι ρε σεις οι Evile :)
και γω γουσταρω για να πω την αληθεια μου
δεν βγαζουν δυναμη και αλητεια
Οκ εδώ σ' έχασα, αλλά δε βαριέσαι. :disco:Quote:
Καινουργιο κομματι Electric wizard εδω